Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Paraná - Foz do IguaçuVeerboot in PernambucoPousada do Alto - AlagoasParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Ilha do AmorPará - BelémPará - Kayapó indianenParaná - ParanaguaMaranhão - BarreirinhasMaranhãoPará - Rio XinguWassen in de lokale rivier in BahiaChapada Diamantina - BahiaMorro de São PauloCentrumPará - BelémAmazoneRio de Janeiro - restaurantCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuVissen op zee in SergipeZwemmende kinderen in de AmazonePará - Ilha do MosqueiroParaná - MorretesPousada Bejupira - AlagoasRio de Janeiro - Santa TeresaTuiuiu in de PantanalRegenbui Chapada DiamantinaSanta CatarinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoUitzicht Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaParanagua baai in ParanáBraziliaanse familie in de auto in BahiaParaná - ParanaguaBaai van BúziosTafelbergen Chapada DiamantinaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaAmazoneCentrum Lençóis - BahiaPará - Alter do ChãoStrandwandeling in PernambucoPará - Canal do JariPará - Rio XinguPará - Canal do JariBahiaParaná - Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloWachten op de veerboot in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaAmazone - floraMaranhão - Lençóis MaranhensesPontal de Boqueirão - PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesAmazonas - Rio TapajósPará - Green LakeMorro de São PauloMorro de São PauloAmazone - afstandenBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Canal do JariVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBraziliaanse vrouwen in BahiaSanta CatarinaPará - AltamiraFoz do Iguaçu - Parque das AvesStrand Ilha do MelPousada do Alto - AlagoasBraziliaanse jongen in BahiaBahia - ItacimirimMaranhão - Chapada das MesasBahia - LençóisParaná - ParanaguaRio de Janeiro - CopacabanaPará - Canal do JariVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Rio XinguBraziliaanse meisjes met brilAmazone - reuzenotterZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaans meisjePará - Canal do JariSanta CatarinaPernambuco - Fernando de NoronhaOndergelopen woud in de AmazoneDevil's Throat Foz do Iguaçu


Trancoso

Volgens geschiedenisschrijvers zagen de Portugezen, na te hebben gezeild op de open wateren van de oceaan, een berg dat hun de weg naar de kust liet zien. De naam van die berg is Monte Pascoal, en is vandaag de dag een National Park. Na gearriveerd te zijn in Porto Seguro, volgden zij hun weg naar het zuiden en vonden daar de Pataxos Indians. Dit werd een Indian Reservation en jaren later omgezet in het natuurlijke paradijs: Trancoso.

Trancoso is voortgebracht uit een christelijk dorp genaamd João Batista dos Indios, opgebouwd in 1586. Op 19 november 1759, het jaar van de christelijke verbanning, begon het dorp met 62 huizen waarvan er 14 met dakpannen waren. Wanneer het huis dakpannen had wist iedereen dat daar mensen woonden uit de hogere klasse. De rest van de daken waren gemaakt van riet. Dit was het begin van Quadrado Historico zoals het nu heet, dit is het centrum van Trancoso.
Trancoso is nu een wereldburger-stad, waar jeugd uit de hele wereld (o.a. Brazilië, Argentinië, Spanje, Zwiterland, Frankrijk, Nederland, Italië, Zweden en Portugal)samenleven met de bevolking.

De dichtsbijzijnde stranden bij Trancoso zijn Nativos, Coqueiros en Rio Verde. Een paar mijlen verderop zijn de stranden Rio da Barra, Taipe en Itapororoca.

Bezienswaardigheden
Trancoso bied een uitgebreid nachtleven. Een brede keuze uit restaurants is te vinden door de gehele stad: Italiaans, Grieks, Argentijns en uiteraard Bahianos. Trancoso heeft vele snackbars en ook diverse discotheken. Wanneer er volle maan is, is er een feest op het strand en zo nu en dan een rave op het strand.

- Ecotrip naar Espeho
Vertrek per boot of per auto. U brengt een bezoek aan het Espelho strand en het Curuípe strand, met daarbij een wandeling naar "Outeiro das brisas" om te genieten van een panorama uitzicht. Ook heeft u de mogelijkheid om te snorkelen in de zee.

- Ecotrip naar Caraíva
U brengt een bezoek aan het Caraíva strand en de Caraíva rivier. U heeft de mogelijkheid om een lange wandeling te maken naar het indianen reservaat.

- Duiken
Duiken ecotrip per boot. U brengt een bezoek aan "het fora" rif.

Restaurant tips
Trancoso - Centrum
- Restaurante Capim Santo - Pça São João ( Quadrado )
- Restaurante da Silvana - Pça São João ( Quadrado )
- Restaurante Cacau - Pça São João ( Quadrado )
- Cantinho Doce
- Restaurante El Gordo

Trancoso - Strand
- Cabana do Jonas
- Cabana Pé na Praia

Curuipe Strand ( Espelho )
- Restaurante Gaúcho`s
- Restaurante do Brando
- Restaurante da Silvinha