Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Braziliaanse vrouwen in BahiaPernambuco - Fernando de NoronhaMorro de São PauloPará - Canal do JariTuiuiu in de PantanalCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuBahiaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaSanta CatarinaPousada Bejupira - AlagoasWachten op de veerboot in PernambucoPará - Kayapó indianenVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldParaná - Ilha do MelMorro de São PauloParaná - ParanaguaCentrumMaranhão - Lençóis MaranhensesBraziliaans meisjeAmazonas - Rio TapajósUitzicht Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesMorro de São PauloBúzios - Pousada ByblosAmazone - reuzenotterStrandwandeling in PernambucoPará - Rio XinguStrand Ilha do MelRio de Janeiro - ChristusbeeldUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - CopacabanaRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - BelémPará - Green LakeSanta CatarinaPousada do Alto - AlagoasPousada do Alto - AlagoasFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahia - LençóisPorto de Galinhas - Pousada TabajubaSanta CatarinaBraziliaanse meisjes met brilItacimirim - Pousada Praia das OndasBraziliaanse familie in de auto in BahiaRio de Janeiro - restaurantAmazone - floraParaná - ParanaguaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParanagua baai in ParanáBraziliaanse jongen in BahiaRegenbui Chapada DiamantinaAmazone - afstandenParaná - Foz do IguaçuVeerboot in PernambucoAmazoneRio de Janeiro - Santa TeresaMaranhãoPará - Canal do JariWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Ilha do MosqueiroPontal de Boqueirão - PernambucoBaai van BúziosBahia - ItacimirimMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhão - Chapada das MesasPará - AltamiraVissen op zee in SergipeZwemmende kinderen in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaDevil's Throat Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaChapada Diamantina - BahiaPará - Ilha do AmorPará - Rio XinguMorro de São PauloPará - Alter do ChãoVerkeersbord in PernambucoParaná - ParanaguaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - Canal do JariPará - Canal do JariAmazonePará - Rio XinguPará - BelémTafelbergen Chapada DiamantinaOndergelopen woud in de AmazoneParaná - Foz do IguaçuVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParaná - MorretesPará - Canal do JariMaranhão - Barreirinhas


Trancoso

Volgens geschiedenisschrijvers zagen de Portugezen, na te hebben gezeild op de open wateren van de oceaan, een berg dat hun de weg naar de kust liet zien. De naam van die berg is Monte Pascoal, en is vandaag de dag een National Park. Na gearriveerd te zijn in Porto Seguro, volgden zij hun weg naar het zuiden en vonden daar de Pataxos Indians. Dit werd een Indian Reservation en jaren later omgezet in het natuurlijke paradijs: Trancoso.

Trancoso is voortgebracht uit een christelijk dorp genaamd João Batista dos Indios, opgebouwd in 1586. Op 19 november 1759, het jaar van de christelijke verbanning, begon het dorp met 62 huizen waarvan er 14 met dakpannen waren. Wanneer het huis dakpannen had wist iedereen dat daar mensen woonden uit de hogere klasse. De rest van de daken waren gemaakt van riet. Dit was het begin van Quadrado Historico zoals het nu heet, dit is het centrum van Trancoso.
Trancoso is nu een wereldburger-stad, waar jeugd uit de hele wereld (o.a. Brazilië, Argentinië, Spanje, Zwiterland, Frankrijk, Nederland, Italië, Zweden en Portugal)samenleven met de bevolking.

De dichtsbijzijnde stranden bij Trancoso zijn Nativos, Coqueiros en Rio Verde. Een paar mijlen verderop zijn de stranden Rio da Barra, Taipe en Itapororoca.

Bezienswaardigheden
Trancoso bied een uitgebreid nachtleven. Een brede keuze uit restaurants is te vinden door de gehele stad: Italiaans, Grieks, Argentijns en uiteraard Bahianos. Trancoso heeft vele snackbars en ook diverse discotheken. Wanneer er volle maan is, is er een feest op het strand en zo nu en dan een rave op het strand.

- Ecotrip naar Espeho
Vertrek per boot of per auto. U brengt een bezoek aan het Espelho strand en het Curuípe strand, met daarbij een wandeling naar "Outeiro das brisas" om te genieten van een panorama uitzicht. Ook heeft u de mogelijkheid om te snorkelen in de zee.

- Ecotrip naar Caraíva
U brengt een bezoek aan het Caraíva strand en de Caraíva rivier. U heeft de mogelijkheid om een lange wandeling te maken naar het indianen reservaat.

- Duiken
Duiken ecotrip per boot. U brengt een bezoek aan "het fora" rif.

Restaurant tips
Trancoso - Centrum
- Restaurante Capim Santo - Pça São João ( Quadrado )
- Restaurante da Silvana - Pça São João ( Quadrado )
- Restaurante Cacau - Pça São João ( Quadrado )
- Cantinho Doce
- Restaurante El Gordo

Trancoso - Strand
- Cabana do Jonas
- Cabana Pé na Praia

Curuipe Strand ( Espelho )
- Restaurante Gaúcho`s
- Restaurante do Brando
- Restaurante da Silvinha