Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Uitzicht Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - Ilha do MelMorro de São PauloMaranhãoMaranhão - Chapada das MesasVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldVeerboot in PernambucoStrand Ilha do MelPará - AltamiraPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMaranhão - Lençóis MaranhensesBaai van BúziosAmazoneCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloPousada do Alto - AlagoasParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariBahiaAmazone - reuzenotterBraziliaanse vrouwen in BahiaSanta CatarinaPará - Canal do JariMorro de São PauloRio de Janeiro - CopacabanaOndergelopen woud in de AmazoneParaná - ParanaguaParaná - MorretesPará - BelémGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPará - Ilha do AmorVerkeersbord in PernambucoAmazonas - Rio TapajósSanta CatarinaMaranhão - Lençóis MaranhensesParanagua baai in ParanáBraziliaanse jongen in BahiaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMorro de São PauloParaná - ParanaguaRegenbui Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaCentrumStrandwandeling in PernambucoAmazone - afstandenBraziliaanse familie in de auto in BahiaTuiuiu in de PantanalBahia - ItacimirimWassen in de lokale rivier in BahiaParaná - ParanaguaTafelbergen Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaMaranhão - BarreirinhasRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Green LakeUitzicht Chapada DiamantinaBúzios - Pousada ByblosBraziliaans meisjePará - Rio XinguRio de Janeiro - Pão de AçucarCentrum Lençóis - BahiaVissen op zee in SergipeVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPontal de Boqueirão - PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasBahia - LençóisWachten op de veerboot in PernambucoRio de Janeiro - restaurantParaná - Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Canal do JariAmazone - floraPousada do Alto - AlagoasPará - Alter do ChãoSanta CatarinaPará - Canal do JariPará - Ilha do MosqueiroZwemmende kinderen in de AmazoneAmazonePará - BelémPernambuco - Fernando de NoronhaPousada Bejupira - AlagoasPará - Rio XinguPará - Rio XinguBraziliaanse meisjes met brilFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Kayapó indianenDevil's Throat Foz do IguaçuChapada Diamantina - Bahia


Bonito

het stadje Bonito is gelegen in de "Serra da Bodoquena" in het zuiden van de Pantanal. De voornaamste trekpleisters van dit gebied zijn de prehistorische grotten, kristal heldere watervallen, de natuurlijke aquaria en de archeologische kanten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden want naast dit komen toeristen ook voor andere bezienswaardigheden.

Wanneer je een bezoek brengt aan de Pantanal mag je niet de kans mislopen om een plaats te leren kennen die zo mooi is: "Bonito". De kalksteengrond van het gebied is de grootste reden van het natuurschoon. De kalksteen ondergrond geeft de wateren van de Formoso, Mimoso, Sucuri, Peixe, Perdido en de Prata rivieren en de lokale meren en bronnen de transparante kleur. De poreuse geologie is veranderd in bochtige kalksteen kunstgalerijen.

Ondergrondse uitgravingen hebben beeldgehouwen met de kracht van duizend jaren van stromingen, een waaier aan ansichtkaart taferelen creëerend.

Bezienswaardigheden
De grotten met lagunes met helder water als een finishing touch is het hoogtepunt in dit grotkundige caleidoscoop. Om alles te weten te komen over wat Bonito te bieden heeft, heeft u minimaal vier dagen nodig. De bezienswaardigheden zijn van enige afstand van de stad vandaan. Een alternatief, voor degene die niet aankomen met de auto, is om een auto te huren bij een lokale dealer of met een georganiseerde tour meegaan met gidsen en met een minivan.

Souveniers:
- Artcraft

Evenementen:
- Winter Festival

Watervallen:
- Rio do Peixe
- Boca da Onça
- do Rio Aquidabã

Grotten:
- do Lago Azul
- de São Miguel

Excursies:
- Buraco das Araras
- Projecto Vivo
- Bóia Cross
- Monte Cristo
- Drijven in de Prata rivier, Rio Sucuri en Bonito Aventura

Restaurant tips
- Cantinho do Peixe (vis), R.31 de Março 1918
- Castellabate (gevariëerd), R.Cel.Pilad Rebuá 2168

Pilad Rebuá Straat:
- Casarão
- Aquário
- Taboa