Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Veerboot in PernambucoCentrumBraziliaanse jongen in BahiaParaná - ParanaguaFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariMorro de São PauloPará - Rio XinguChapada Diamantina - BahiaParaná - ParanaguaMaranhãoPousada do Alto - AlagoasRio de Janeiro - Santa TeresaTafelbergen Chapada DiamantinaBúzios - Pousada ByblosItacimirim - Pousada Praia das OndasVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Green LakeCentrum Lençóis - BahiaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - restaurantParaná - Foz do IguaçuPará - BelémPará - Rio XinguBahiaBraziliaans meisjeSanta CatarinaPontal de Boqueirão - PernambucoVerkeersbord in PernambucoRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Alter do ChãoMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazone - afstandenParanagua baai in ParanáParaná - Ilha do MelWachten op de veerboot in PernambucoPará - Ilha do MosqueiroParaná - Foz do IguaçuParaná - MorretesAmazone - reuzenotterDevil's Throat Foz do IguaçuAmazonas - Rio TapajósCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguUitzicht Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaPará - BelémStrandwandeling in PernambucoPousada Bejupira - AlagoasPará - Ilha do AmorRio de Janeiro - ChristusbeeldMaranhão - Chapada das MesasVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáSanta CatarinaAmazoneMorro de São PauloPernambuco - Fernando de NoronhaUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaStrand Ilha do MelRegenbui Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaTuiuiu in de PantanalParaná - Foz do IguaçuAmazone - floraBraziliaanse meisjes met brilAmazoneBahia - LençóisZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - AltamiraBraziliaanse vrouwen in BahiaSanta CatarinaOndergelopen woud in de AmazonePorto de Galinhas - Pousada TabajubaBaai van BúziosPará - Canal do JariVissen op zee in SergipePousada do Alto - AlagoasZwemmende kinderen in de AmazoneMorro de São PauloWassen in de lokale rivier in BahiaRio de Janeiro - CopacabanaPará - Kayapó indianenPará - Canal do JariMaranhão - BarreirinhasMorro de São PauloPará - Canal do JariBahia - Itacimirim


Bonito

het stadje Bonito is gelegen in de "Serra da Bodoquena" in het zuiden van de Pantanal. De voornaamste trekpleisters van dit gebied zijn de prehistorische grotten, kristal heldere watervallen, de natuurlijke aquaria en de archeologische kanten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden want naast dit komen toeristen ook voor andere bezienswaardigheden.

Wanneer je een bezoek brengt aan de Pantanal mag je niet de kans mislopen om een plaats te leren kennen die zo mooi is: "Bonito". De kalksteengrond van het gebied is de grootste reden van het natuurschoon. De kalksteen ondergrond geeft de wateren van de Formoso, Mimoso, Sucuri, Peixe, Perdido en de Prata rivieren en de lokale meren en bronnen de transparante kleur. De poreuse geologie is veranderd in bochtige kalksteen kunstgalerijen.

Ondergrondse uitgravingen hebben beeldgehouwen met de kracht van duizend jaren van stromingen, een waaier aan ansichtkaart taferelen creëerend.

Bezienswaardigheden
De grotten met lagunes met helder water als een finishing touch is het hoogtepunt in dit grotkundige caleidoscoop. Om alles te weten te komen over wat Bonito te bieden heeft, heeft u minimaal vier dagen nodig. De bezienswaardigheden zijn van enige afstand van de stad vandaan. Een alternatief, voor degene die niet aankomen met de auto, is om een auto te huren bij een lokale dealer of met een georganiseerde tour meegaan met gidsen en met een minivan.

Souveniers:
- Artcraft

Evenementen:
- Winter Festival

Watervallen:
- Rio do Peixe
- Boca da Onça
- do Rio Aquidabã

Grotten:
- do Lago Azul
- de São Miguel

Excursies:
- Buraco das Araras
- Projecto Vivo
- Bóia Cross
- Monte Cristo
- Drijven in de Prata rivier, Rio Sucuri en Bonito Aventura

Restaurant tips
- Cantinho do Peixe (vis), R.31 de Março 1918
- Castellabate (gevariëerd), R.Cel.Pilad Rebuá 2168

Pilad Rebuá Straat:
- Casarão
- Aquário
- Taboa