Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pontal de Boqueirão - PernambucoAmazone - reuzenotterAmazoneRio de Janeiro - Santa TeresaMorro de São PauloStrand Ilha do MelCentrum Lençóis - BahiaBahiaPará - Ilha do AmorFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - ParanaguaTafelbergen Chapada DiamantinaPará - BelémAmazonas - Rio TapajósPará - Alter do ChãoCentrumStrandwandeling in PernambucoBahia - LençóisPousada do Alto - AlagoasMaranhãoVissen op zee in SergipeBraziliaanse meisjes met brilMaranhão - Lençóis MaranhensesGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPousada Bejupira - AlagoasMaranhão - Lençóis MaranhensesParaná - MorretesParaná - Foz do IguaçuPará - Rio XinguDevil's Throat Foz do IguaçuChapada Diamantina - BahiaMaranhão - Chapada das MesasPará - Kayapó indianenVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Canal do JariBraziliaanse jongen in BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaSanta CatarinaPará - AltamiraRio de Janeiro - CopacabanaParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaVerkeersbord in PernambucoAmazoneCentrum Lençóis - BahiaParaná - Ilha do MelWachten op de veerboot in PernambucoAmazone - afstandenCentrum Lençóis - BahiaTuiuiu in de PantanalPará - Canal do JariPousada do Alto - AlagoasAmazone - floraUitzicht Chapada DiamantinaPará - BelémMaranhão - BarreirinhasBraziliaanse familie in de auto in BahiaItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Rio XinguMorro de São PauloPará - Ilha do MosqueiroParaná - Foz do IguaçuOndergelopen woud in de AmazoneMorro de São PauloPará - Green LakeZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaanse vrouwen in BahiaRio de Janeiro - ChristusbeeldRio de Janeiro - restaurantVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBraziliaans meisjeParaná - ParanaguaBúzios - Pousada ByblosParanagua baai in ParanáRio de Janeiro - Pão de AçucarWassen in de lokale rivier in BahiaBahia - ItacimirimVeerboot in PernambucoZwemmende kinderen in de AmazoneFoz do Iguaçu - Parque das AvesVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Canal do JariUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaPará - Rio XinguBaai van BúziosPará - Canal do JariPernambuco - Fernando de NoronhaRegenbui Chapada DiamantinaPará - Canal do JariParaná - ParanaguaMorro de São Paulo


Bonito

het stadje Bonito is gelegen in de "Serra da Bodoquena" in het zuiden van de Pantanal. De voornaamste trekpleisters van dit gebied zijn de prehistorische grotten, kristal heldere watervallen, de natuurlijke aquaria en de archeologische kanten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden want naast dit komen toeristen ook voor andere bezienswaardigheden.

Wanneer je een bezoek brengt aan de Pantanal mag je niet de kans mislopen om een plaats te leren kennen die zo mooi is: "Bonito". De kalksteengrond van het gebied is de grootste reden van het natuurschoon. De kalksteen ondergrond geeft de wateren van de Formoso, Mimoso, Sucuri, Peixe, Perdido en de Prata rivieren en de lokale meren en bronnen de transparante kleur. De poreuse geologie is veranderd in bochtige kalksteen kunstgalerijen.

Ondergrondse uitgravingen hebben beeldgehouwen met de kracht van duizend jaren van stromingen, een waaier aan ansichtkaart taferelen creëerend.

Bezienswaardigheden
De grotten met lagunes met helder water als een finishing touch is het hoogtepunt in dit grotkundige caleidoscoop. Om alles te weten te komen over wat Bonito te bieden heeft, heeft u minimaal vier dagen nodig. De bezienswaardigheden zijn van enige afstand van de stad vandaan. Een alternatief, voor degene die niet aankomen met de auto, is om een auto te huren bij een lokale dealer of met een georganiseerde tour meegaan met gidsen en met een minivan.

Souveniers:
- Artcraft

Evenementen:
- Winter Festival

Watervallen:
- Rio do Peixe
- Boca da Onça
- do Rio Aquidabã

Grotten:
- do Lago Azul
- de São Miguel

Excursies:
- Buraco das Araras
- Projecto Vivo
- Bóia Cross
- Monte Cristo
- Drijven in de Prata rivier, Rio Sucuri en Bonito Aventura

Restaurant tips
- Cantinho do Peixe (vis), R.31 de Março 1918
- Castellabate (gevariëerd), R.Cel.Pilad Rebuá 2168

Pilad Rebuá Straat:
- Casarão
- Aquário
- Taboa