Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguPará - BelémRio de Janeiro - ChristusbeeldParaná - ParanaguaRio de Janeiro - Santa TeresaItacimirim - Pousada Praia das OndasFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - MorretesMorro de São PauloSanta CatarinaBraziliaanse jongen in BahiaUitzicht Chapada DiamantinaMorro de São PauloPará - Rio XinguAmazone - floraTafelbergen Chapada DiamantinaBraziliaanse meisjes met brilVissen op zee in SergipeOndergelopen woud in de AmazonePousada do Alto - AlagoasVerkeersbord in PernambucoBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuMaranhão - Chapada das MesasPousada do Alto - AlagoasDevil's Throat Foz do IguaçuBahia - ItacimirimBahiaPernambuco - Fernando de NoronhaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - BelémStrandwandeling in PernambucoPará - Ilha do AmorMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaVeerboot in PernambucoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaZwemmende kinderen in de AmazoneUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaParaná - Ilha do MelPará - Kayapó indianenWachten op de veerboot in PernambucoPontal de Boqueirão - PernambucoSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaPará - AltamiraBraziliaanse vrouwen in BahiaParaná - ParanaguaTuiuiu in de PantanalMorro de São PauloAmazone - afstandenVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Green LakeRio de Janeiro - restaurantVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - Pão de AçucarBúzios - Pousada ByblosBahia - LençóisPará - Ilha do MosqueiroParaná - ParanaguaWassen in de lokale rivier in BahiaMaranhão - BarreirinhasPará - Canal do JariMorro de São PauloPorto de Galinhas - Pousada TabajubaAmazonas - Rio TapajósPousada Bejupira - AlagoasRegenbui Chapada DiamantinaBaai van BúziosPará - Canal do JariBraziliaans meisjeParanagua baai in ParanáAmazoneStrand Ilha do MelCentrumFoz do Iguaçu - Parque das AvesChapada Diamantina - BahiaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaMaranhãoPará - Rio XinguPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaParaná - Foz do IguaçuPará - Alter do ChãoAmazone


7-daagse reis Pantanal ruiteravontuur

Share

ruige natuur met veel wildleven en de autentieke cultuur van de Pantaneiro cowboy. Als natuur en paardrijden je ding zijn, is dit ruiteravontuur in de ruige natuur van de Pantanal helemaal aan jou besteed!
Paardrijden is dé manier om de Pantanal echt te leren kennen. Hoog zittend op je Pantanal paard ben je constant dichtbij flora, fauna en de bijzondere cultuur van de Pantaneiro. Je komt op afgelegen gigantische fazenda's met wel duizenden koeien, en bent door je paard in staat om op plaatsen te komen waar normale excursies niet naartoe gaan.
Onderweg zal je zeker 'comitivas' tegenkomen, échte veedrijf karavanen tot wel duizend stuks vee!

Je wordt op de hele tocht begeleid door ervaren Pantanal cowboys en een Engels sprekende gids zodat je niets van het spektakel hoeft te missen.

dag 1
aankomst in de middag in Coxím en check-in in het hotel. Na een korte rust krijg je een briefing over de komende dagen en heb je tijd om de stad in te gaan om te shoppen, bankieren of internetten. Retour naar het hotel voor diner en overnachting.

dag 2
na het ontbijt stap je in de boot -het hotel ligt aan de Taquari rivier- en vaar je over de rivier tot aan de brug bij Fazenda Tayamã (Pantanal of Paiaguás), onderweg wordt de lunch gebruikt. Tegen schemer kom je hier aan en maakt kennis met de pantaneiros die je gaan begeleiden en het kamp al hebben opgemaakt.
Diner bij het kampvuur en overnachting.

dag 3
na het ontbijt opbreken van het kamp en de paarden zadelen voor de eerste dag van het avontuur. De cowboys weten uiteraard de route en zullen zeker hun best doen om je zoveel mogelijk dierenleven te laten zien. Lunch en rustpauze op Fazenda Santa Maria waarna verder naar Barranco Preto. Hier wordt het kamp voor de nacht opgezet en gebruik je het door de pantaneiros gemaakte avondeten. Tijd voor het kampvuur en overnachting!

dag 4
vandaag rijden we na ontbijt en opbreken van het kamp naar Fazenda São Sebastião voor lunch en rustpauze.
Het avondeten en kamp voor de nacht is bij Fazenda Nhoverá.

dag 5
het kamp wordt weer opgebroken en we rijden naar Portão Branco voor lunch en de rustpauze. Onderweg zie je natuurlijk weer veel herten, gordeldieren, reuzen miereneters, capivara's en kaaimannen. En natuurlijk heel veel vogels waaronder uilen, de hyacint papagaai en de tuiuiu, een groot uitgevallen ooievaar.
Avondeten en kamp voor de nacht is bij Fazenda Rancho Novo.

dag 6
je rijdt vandaag voor lunch en rustpauze naar Fazenda Cipó, en daarna is het niet zo heel ver meer naar Fazenda Baia Sandi waar de paarden worden achtergelaten en je afscheid neemt van de Pantaneiros die inmiddels vrienden van je zijn! Er staat hier een 4x4 truck klaar om je naar Coxím te brengen waar je voor de laatste nacht je intrek weer neemt in hotel Beira Rio. Opfrisbeurt, diner en overnachting.

dag 7
na het ontbijt afscheid van je gids en op eigen gelegenheid (of per transfer) naar Campo Grande voor je volgende Braziliaanse bestemming of terugreis naar huis.

zwaarte excursie
voor deze excursie moet je een goede gesteldheid hebben en een geoefend ruiter zijn.

beste periode
is tussen half april en eind november, de droge periode.
In de overige maanden kan deze excursie wel worden gemaakt maar door de hevige regenval niet aan te raden.

verlengen
van deze excursie is mogelijk met één of meerdere nachten in bijvoorbeeld Coxim of pusada Vila Paraiso.

groepjes en teambuilding
door de aard van deze bijzondere excursie is deze bij uitstek geschikt voor kleine groepjes, zéker als teambuilding!

8-daagse excursie
het Pantanal ruiteravontuur is ook mogelijk als 8-daagse tocht waarbij een andere route wordt gevolgd. Programma en prijzen op aanvraag.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Pantanal ruiteravontuur
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Pantanal ruiteravontuurvertrek2 pers3 pers4 pers5 pers6 pers
7 dagen / 6 nachtendagelijks1.5241.085872740650

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.