Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Ilha do MosqueiroPará - Kayapó indianenVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParaná - ParanaguaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaAmazone - afstandenCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaAmazonePará - BelémParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasPará - AltamiraPará - Alter do ChãoPará - Rio XinguBahia - LençóisAmazone - floraVerkeersbord in PernambucoRio de Janeiro - CopacabanaOndergelopen woud in de AmazoneItacimirim - Pousada Praia das OndasMaranhão - Lençóis MaranhensesCentrum Lençóis - BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaBahia - ItacimirimBraziliaanse jongen in BahiaPará - Canal do JariStrandwandeling in PernambucoWassen in de lokale rivier in BahiaCentrumParaná - Foz do IguaçuVissen op zee in SergipeMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhão - BarreirinhasUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguChapada Diamantina - BahiaZwemmende kinderen in de AmazoneParaná - Foz do IguaçuVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Green LakePará - Canal do JariPousada Bejupira - AlagoasRegenbui Chapada DiamantinaWachten op de veerboot in PernambucoAmazonePará - Rio XinguPará - BelémVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáSanta CatarinaMorro de São PauloPará - Canal do JariGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPernambuco - Fernando de NoronhaPará - Ilha do AmorAmazonas - Rio TapajósRio de Janeiro - ChristusbeeldDevil's Throat Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesTuiuiu in de PantanalMorro de São PauloParaná - MorretesParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariBaai van BúziosRio de Janeiro - restaurantParanagua baai in ParanáParaná - ParanaguaBúzios - Pousada ByblosBraziliaanse vrouwen in BahiaPontal de Boqueirão - PernambucoMorro de São PauloMaranhãoBahiaParaná - Ilha do MelBraziliaanse familie in de auto in BahiaBraziliaans meisjeSanta CatarinaVeerboot in PernambucoMorro de São PauloAmazone - reuzenotterSanta CatarinaTafelbergen Chapada DiamantinaPousada do Alto - AlagoasRio de Janeiro - Santa TeresaRio de Janeiro - Pão de AçucarBraziliaanse meisjes met brilPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesUitzicht Chapada DiamantinaStrand Ilha do MelMaranhão - Chapada das Mesas


7-daagse reis Pantanal ruiteravontuur

Share

ruige natuur met veel wildleven en de autentieke cultuur van de Pantaneiro cowboy. Als natuur en paardrijden je ding zijn, is dit ruiteravontuur in de ruige natuur van de Pantanal helemaal aan jou besteed!
Paardrijden is dé manier om de Pantanal echt te leren kennen. Hoog zittend op je Pantanal paard ben je constant dichtbij flora, fauna en de bijzondere cultuur van de Pantaneiro. Je komt op afgelegen gigantische fazenda's met wel duizenden koeien, en bent door je paard in staat om op plaatsen te komen waar normale excursies niet naartoe gaan.
Onderweg zal je zeker 'comitivas' tegenkomen, échte veedrijf karavanen tot wel duizend stuks vee!

Je wordt op de hele tocht begeleid door ervaren Pantanal cowboys en een Engels sprekende gids zodat je niets van het spektakel hoeft te missen.

dag 1
aankomst in de middag in Coxím en check-in in het hotel. Na een korte rust krijg je een briefing over de komende dagen en heb je tijd om de stad in te gaan om te shoppen, bankieren of internetten. Retour naar het hotel voor diner en overnachting.

dag 2
na het ontbijt stap je in de boot -het hotel ligt aan de Taquari rivier- en vaar je over de rivier tot aan de brug bij Fazenda Tayamã (Pantanal of Paiaguás), onderweg wordt de lunch gebruikt. Tegen schemer kom je hier aan en maakt kennis met de pantaneiros die je gaan begeleiden en het kamp al hebben opgemaakt.
Diner bij het kampvuur en overnachting.

dag 3
na het ontbijt opbreken van het kamp en de paarden zadelen voor de eerste dag van het avontuur. De cowboys weten uiteraard de route en zullen zeker hun best doen om je zoveel mogelijk dierenleven te laten zien. Lunch en rustpauze op Fazenda Santa Maria waarna verder naar Barranco Preto. Hier wordt het kamp voor de nacht opgezet en gebruik je het door de pantaneiros gemaakte avondeten. Tijd voor het kampvuur en overnachting!

dag 4
vandaag rijden we na ontbijt en opbreken van het kamp naar Fazenda São Sebastião voor lunch en rustpauze.
Het avondeten en kamp voor de nacht is bij Fazenda Nhoverá.

dag 5
het kamp wordt weer opgebroken en we rijden naar Portão Branco voor lunch en de rustpauze. Onderweg zie je natuurlijk weer veel herten, gordeldieren, reuzen miereneters, capivara's en kaaimannen. En natuurlijk heel veel vogels waaronder uilen, de hyacint papagaai en de tuiuiu, een groot uitgevallen ooievaar.
Avondeten en kamp voor de nacht is bij Fazenda Rancho Novo.

dag 6
je rijdt vandaag voor lunch en rustpauze naar Fazenda Cipó, en daarna is het niet zo heel ver meer naar Fazenda Baia Sandi waar de paarden worden achtergelaten en je afscheid neemt van de Pantaneiros die inmiddels vrienden van je zijn! Er staat hier een 4x4 truck klaar om je naar Coxím te brengen waar je voor de laatste nacht je intrek weer neemt in hotel Beira Rio. Opfrisbeurt, diner en overnachting.

dag 7
na het ontbijt afscheid van je gids en op eigen gelegenheid (of per transfer) naar Campo Grande voor je volgende Braziliaanse bestemming of terugreis naar huis.

zwaarte excursie
voor deze excursie moet je een goede gesteldheid hebben en een geoefend ruiter zijn.

beste periode
is tussen half april en eind november, de droge periode.
In de overige maanden kan deze excursie wel worden gemaakt maar door de hevige regenval niet aan te raden.

verlengen
van deze excursie is mogelijk met één of meerdere nachten in bijvoorbeeld Coxim of pusada Vila Paraiso.

groepjes en teambuilding
door de aard van deze bijzondere excursie is deze bij uitstek geschikt voor kleine groepjes, zéker als teambuilding!

8-daagse excursie
het Pantanal ruiteravontuur is ook mogelijk als 8-daagse tocht waarbij een andere route wordt gevolgd. Programma en prijzen op aanvraag.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Pantanal ruiteravontuur
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

     BOEK NU

Pantanal ruiteravontuurvertrek2 pers3 pers4 pers5 pers6 pers
7 dagen / 6 nachtendagelijks1.5241.085872740650

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.