Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Rio de Janeiro - Santa TeresaPará - Ilha do AmorAmazonas - Rio TapajósPará - Kayapó indianenPará - Rio XinguBúzios - Pousada ByblosPará - Canal do JariPousada do Alto - AlagoasVissen op zee in SergipeChapada Diamantina - BahiaSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaWachten op de veerboot in PernambucoMorro de São PauloAmazoneParaná - Foz do IguaçuPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Canal do JariOndergelopen woud in de AmazoneParaná - ParanaguaMaranhão - Lençóis MaranhensesSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - restaurantRio de Janeiro - CopacabanaPernambuco - Fernando de NoronhaPousada do Alto - AlagoasBraziliaanse vrouwen in BahiaBahia - ItacimirimParaná - Foz do IguaçuVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaMaranhãoPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Alter do ChãoPará - Rio XinguAmazoneSanta CatarinaMorro de São PauloTuiuiu in de PantanalBraziliaanse jongen in BahiaStrand Ilha do MelBahia - LençóisParaná - Ilha do MelParaná - MorretesMaranhão - BarreirinhasParanagua baai in ParanáBahiaPará - Canal do JariWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Green LakeRegenbui Chapada DiamantinaPará - BelémMorro de São PauloBaai van BúziosAmazone - reuzenotterMorro de São PauloStrandwandeling in PernambucoVerkeersbord in PernambucoUitzicht Chapada DiamantinaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariAmazone - afstandenPousada Bejupira - AlagoasAmazone - floraItacimirim - Pousada Praia das OndasFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - AltamiraDevil's Throat Foz do IguaçuVeerboot in PernambucoRio de Janeiro - Pão de AçucarMaranhão - Chapada das MesasBraziliaanse familie in de auto in BahiaBraziliaanse meisjes met brilRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Ilha do MosqueiroParaná - ParanaguaUitzicht Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaCentrumPará - Rio XinguPará - Canal do JariVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBraziliaans meisjePará - BelémTafelbergen Chapada DiamantinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParaná - ParanaguaParaná - Foz do IguaçuZwemmende kinderen in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha Mexiana - Pará


3-daagse reis The Rainforest Coffee Experience

Share

Het plaatsje Guaramiranga ligt in de Serra de Baturité, een bergketen op 110 km afstand van Fortaleza. Groene regenwouden  bekleden de regen vangende bergpieken die oprijzen uit de droge omgeving. Op je route van Fortaleza naar Guaramiranga kan je verschillende interessante stops maken, zoals het Museo do Escravo Liberto (Vrijheids Memoriam Museum) in het plaatsje Redenção, de eerste stad in Brazilië die haar slaven de vrijheid gaf in 1883. Volgende stop is het voormalige treinstation in Baturité waar een replica staat van de eerste stoom locomotief die de geoogste koffiebonen naar de kust reed om verder vervoerd te worden
Andere bezienswaardigheden zijn (veel) watervallen en het eeuwenoude Jezuiten klooster met haar prachtige tuinen en vergezichten over de wijde omgeving.

Ga op avontuur vanuit je hotel in Guaramiranga, geniet van de uitbundige fauna en flora en ga op bezoek bij een van de oude koffieboerderijen die nog steeds een van de beste gourmet koffies ter wereld produceren.

Wát een leuke afwisseling van je (strand) verblijf in of rond Fortaleza!

 

Dag 1
je haalt de voor jou gereserveerde huurauto op op het stadskantoor (of luchthaven) rond 9 uur in de ochtend want je hebt een rit van 110 kilometer voor de boeg, en er valt zo veel te zien onderweg!
Met behulp van onze uitstekende routebeschrijving in het Nederlands is deze rit een makkie en een echt avontuur want je gaat de binnenlanden bezoeken, het échte Brazilië! Overnachting in een toeristenklasse, authentieke en gezellige pousada.

Dag 2
Laat je verrassen door de overweldigende natuur, de oorspronkelijke cultuur en natuurlijk de diverse oude koffie boerderijen! Overnachting in Guaramiranga.

Dag 3
tijd om terug te gaan maar stel het zo lang mogelijk uit, 110 kilometer is maar een uur of twee rijden en er valt nog zoveel meer te zien en doen. Abseilen vanaf een van de bergtoppen, een watervaldouche, canopy tussen de boomtoppen......
(Je hoeft de auto pas tenslotte morgenochtend in te leveren...)

Uiteraard kan deze selfdrive worden verlengd met een of meer nachten (hint: we raden het aan want een ervaring als deze is bijzonder, je leert niet overal het échte Brazilië kennen en voor de prijs hoef je het niet te laten)

Indicatieprijs in € per persoon   2020
selfdrive Coffee Experience 2 personen 3 personen
vertrek iedere dag 171 135

Tijdens het hoogseizoen en nationale feestdagen kan een toeslag van toepassing zijn.

 

 

 


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

The Rainforest Coffee ExperienceThe Rainforest Coffee ExperienceThe Rainforest Coffee Experience