Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Braziliaanse familie in de auto in BahiaRegenbui Chapada DiamantinaSanta CatarinaVissen op zee in SergipeBraziliaanse jongen in BahiaAmazoneParaná - Ilha do MelBaai van BúziosOndergelopen woud in de AmazoneZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPousada Bejupira - AlagoasPará - Canal do JariMaranhão - BarreirinhasPará - Rio XinguPará - BelémPontal de Boqueirão - PernambucoRio de Janeiro - restaurantBahia - LençóisAmazonas - Rio TapajósMaranhão - Chapada das MesasBraziliaanse meisjes met brilAmazone - afstandenWassen in de lokale rivier in BahiaMorro de São PauloPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMaranhão - Lençóis MaranhensesCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloMorro de São PauloSanta CatarinaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáAmazoneItacimirim - Pousada Praia das OndasParaná - ParanaguaMaranhãoBraziliaans meisjePará - Green LakeMorro de São PauloMaranhão - Lençóis MaranhensesFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Rio XinguGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse vrouwen in BahiaPousada do Alto - AlagoasVerkeersbord in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaChapada Diamantina - BahiaParaná - Foz do IguaçuParaná - MorretesVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuCentrumPará - Kayapó indianenPernambuco - Fernando de NoronhaDevil's Throat Foz do IguaçuSanta CatarinaRio de Janeiro - ChristusbeeldTafelbergen Chapada DiamantinaPará - BelémWachten op de veerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuPará - Ilha do MosqueiroUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Pão de AçucarTuiuiu in de PantanalParanagua baai in ParanáVeerboot in PernambucoZwemmende kinderen in de AmazonePará - AltamiraRio de Janeiro - CopacabanaPará - Alter do ChãoAmazone - reuzenotterFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariBahia - ItacimirimParaná - ParanaguaAmazone - floraBahiaPará - Ilha do AmorBúzios - Pousada ByblosPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuStrandwandeling in PernambucoRio de Janeiro - Santa TeresaStrand Ilha do MelPará - Rio XinguPará - Canal do JariPousada do Alto - Alagoas


11-daagse reis Selfdrive Ceará

Share

Hippiedorp Jericoacoara, het nationale park Sete Cidades met z\'n grillige rotsformaties, de grotten in Ubajara en de derde grote delta ter wereld: Parnaíba. De staat Ceará heeft véél meer dan alleen maar mooie stranden!

Een unieke selfdrive, speciaal samengesteld om je de mooie staat Ceará te laten ontdekken. Want tijdens deze rondreis rij je op je eigen tempo ongeveer 1.400 kilometer. Avontuurlijk is de rit per 4-wheeldrive van Jijoca naar Jericoacoara door het schitterende en uitgestrekte duinengebied van het uiterste noordoosten.

Dag 1
Onze lokale agent in Fortaleza verwelkomt je brengt je naar je hotel. Je verblijft de komende nacht in hotel Sol Jangada.

Dag 2
Op 10 minuten lopen van het hotel vind je het verhuurkantoor van Localiza, waar vanochtend de huurauto voor je klaar staat. Je gaat op weg in noordwestelijke richting waarbij je langs o.a. het vissersplaatsje Cumbuco rijdt, naar Guajiru voor overnachting.

Dag 3
Verder in noordelijke richting ligt het plaatsje Jijoca. Hier laat je de huurauto achter in een garage: de laatste 18 kilometer word je met een 4 x 4 voertuig door het duinlandschap naar Jericoacoara gereden. Je overnacht de komende twee nachten in pousada Capitão Thomaz, een vriendelijk en persoonlijke pousada.

Dag 4
De hele dag ter vrije besteding om heerlijk te luieren aan het schitterende strand, te surfen, snorkelen of een tocht door het duinlandschap te maken. Bij het invallen van de avond moet je beslist één van de duinen beklimmen om te genieten van de prachtige zonsondergang!

Dag 5
Na het ontbijt word je weer opgehaald en rij je per 4 x 4 voertuig door de duinen naar Jijoca. Je haalt je huurauto op en rijdt door een prachtig landschap naar de prachtige Parnaiba Delta in de staat Piauí. De Delta do Parnaíba is één van de drie grootste delta’s ter wereld en ongelofelijk mooi en indrukwekkend. Overnachting in hotel Civico.

Dag 6
De hele dag de tijd om een boottocht door de prachtige Parnaíba Delta te maken. De zeearm van de Preguícas rivier is het begin van een beschermd gebied die loopt tot aan de Delta van Parnaíba. Hier komen veel bedreigde diersoorten voor, zoals de zeekoe (peixe-boi) en de reuzenschildpad, die hier haar eieren legt. De Parnaíba is één van de drie (de andere zijn de Mekong en de Nijl) rivieren ter wereld met een zeearm in open zee, en vormt hier een baaierd van kanaaltjes, meertjes en eilandjes.

Dag 7
Vandaag rij je na het ontbijt naar het Nationale Park Sete Cidades dat bekend staat om de grillige rotsformaties. In het park zijn speciaal aangelegde wandelpaden, met een totale lengte van zo’n 12 kilometer, die de bezoeker langs de belangrijkste bezienswaardigheden voeren. Veel rotstekeningen zijn hier gevonden.
Je rijdt verder via de Ibiapaba bergrug om in Tiangua te overnachten in hotel Serra Grande.

Dag 8
Vanuit Tiangua kun je bezoeken brengen aan de Ubajara grotten en de mooie stad Viscosa. In totaal rij je dan circa 100 kilometer. Overnachting is ook vandaag in hotel Serra Grande.

Dag 9
Vanaf het plateau waarop Tiangua ligt rij je verder naar de stad Sobral om een kort bezoek te brengen. Na de lunch verder via Itapage naar Tejuçuoca voor de overnachting in hotel Fazenda Luz do Sol.

Dag 10
In de ochtend breng je een bezoek aan Nationaal Park Furna dos Ossos met veel grotten en rotsen. In de middag begin je aan de terugreis naar Fortaleza voor overnachting in het Sol Jangada hotel.

Dag 11
Rond 10 uur 's morgens lever je de huurauto in bij het verhuurkantoor. Tot het tijd is om naar de luchthaven te gaan heb je de rest van de dag ter eigen besteding. Misschien wil je nog de laatste inkopen doen in het grote winkelcentrum Iguatemí of nog wat tijd doorbrengen aan het Praia do Futuro strand.

In de loop van de middag op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Europa of het vervolg van je reis door Brazilië.

Verlenging
Natuurlijk kun je je verblijf in Fortaleza verlengen, bijvoorbeeld aan het strand. We regelen het graag voor je.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Selfdrive Ceará
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Selfdrive Ceará1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
MiddenklasseOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Luxe klasseOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.