Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Centrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuPousada do Alto - AlagoasMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazoneAmazone - afstandenBraziliaanse meisjes met brilParaná - Ilha do MelPará - AltamiraAmazone - reuzenotterPará - Kayapó indianenPará - BelémRio de Janeiro - restaurantParaná - Foz do IguaçuAmazonas - Rio TapajósBúzios - Pousada ByblosSanta CatarinaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMorro de São PauloRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Canal do JariBraziliaanse vrouwen in BahiaParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaStrand Ilha do MelPará - Green LakeBraziliaans meisjeParanagua baai in ParanáPará - Rio XinguMaranhão - BarreirinhasFoz do Iguaçu - Parque das AvesUitzicht Chapada DiamantinaVissen op zee in SergipePará - Rio XinguMaranhão - Chapada das MesasPará - Canal do JariZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Alter do ChãoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBraziliaanse familie in de auto in BahiaWassen in de lokale rivier in BahiaMorro de São PauloBahia - LençóisBahia - ItacimirimVeerboot in PernambucoRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Canal do JariMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloWachten op de veerboot in PernambucoPernambuco - Fernando de NoronhaParaná - MorretesPará - Rio XinguRegenbui Chapada DiamantinaSanta CatarinaTafelbergen Chapada DiamantinaZwemmende kinderen in de AmazoneBraziliaanse jongen in BahiaCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - CopacabanaPousada do Alto - AlagoasBaai van BúziosPará - Canal do JariMorro de São PauloPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesUitzicht Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaStrandwandeling in PernambucoVerkeersbord in PernambucoParaná - ParanaguaChapada Diamantina - BahiaDevil's Throat Foz do IguaçuOndergelopen woud in de AmazoneBahiaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - BelémPousada Bejupira - AlagoasItacimirim - Pousada Praia das OndasTuiuiu in de PantanalPontal de Boqueirão - PernambucoMaranhãoCentrumParaná - ParanaguaRio de Janeiro - ChristusbeeldAmazonePará - Ilha do MosqueiroPará - Ilha do AmorAmazone - flora


11-daagse reis Selfdrive Ceará

Share

Hippiedorp Jericoacoara, het nationale park Sete Cidades met z\'n grillige rotsformaties, de grotten in Ubajara en de derde grote delta ter wereld: Parnaíba. De staat Ceará heeft véél meer dan alleen maar mooie stranden!

Een unieke selfdrive, speciaal samengesteld om je de mooie staat Ceará te laten ontdekken. Want tijdens deze rondreis rij je op je eigen tempo ongeveer 1.400 kilometer. Avontuurlijk is de rit per 4-wheeldrive van Jijoca naar Jericoacoara door het schitterende en uitgestrekte duinengebied van het uiterste noordoosten.

Dag 1
Onze lokale agent in Fortaleza verwelkomt je brengt je naar je hotel. Je verblijft de komende nacht in hotel Sol Jangada.

Dag 2
Op 10 minuten lopen van het hotel vind je het verhuurkantoor van Localiza, waar vanochtend de huurauto voor je klaar staat. Je gaat op weg in noordwestelijke richting waarbij je langs o.a. het vissersplaatsje Cumbuco rijdt, naar Guajiru voor overnachting.

Dag 3
Verder in noordelijke richting ligt het plaatsje Jijoca. Hier laat je de huurauto achter in een garage: de laatste 18 kilometer word je met een 4 x 4 voertuig door het duinlandschap naar Jericoacoara gereden. Je overnacht de komende twee nachten in pousada Capitão Thomaz, een vriendelijk en persoonlijke pousada.

Dag 4
De hele dag ter vrije besteding om heerlijk te luieren aan het schitterende strand, te surfen, snorkelen of een tocht door het duinlandschap te maken. Bij het invallen van de avond moet je beslist één van de duinen beklimmen om te genieten van de prachtige zonsondergang!

Dag 5
Na het ontbijt word je weer opgehaald en rij je per 4 x 4 voertuig door de duinen naar Jijoca. Je haalt je huurauto op en rijdt door een prachtig landschap naar de prachtige Parnaiba Delta in de staat Piauí. De Delta do Parnaíba is één van de drie grootste delta’s ter wereld en ongelofelijk mooi en indrukwekkend. Overnachting in hotel Civico.

Dag 6
De hele dag de tijd om een boottocht door de prachtige Parnaíba Delta te maken. De zeearm van de Preguícas rivier is het begin van een beschermd gebied die loopt tot aan de Delta van Parnaíba. Hier komen veel bedreigde diersoorten voor, zoals de zeekoe (peixe-boi) en de reuzenschildpad, die hier haar eieren legt. De Parnaíba is één van de drie (de andere zijn de Mekong en de Nijl) rivieren ter wereld met een zeearm in open zee, en vormt hier een baaierd van kanaaltjes, meertjes en eilandjes.

Dag 7
Vandaag rij je na het ontbijt naar het Nationale Park Sete Cidades dat bekend staat om de grillige rotsformaties. In het park zijn speciaal aangelegde wandelpaden, met een totale lengte van zo’n 12 kilometer, die de bezoeker langs de belangrijkste bezienswaardigheden voeren. Veel rotstekeningen zijn hier gevonden.
Je rijdt verder via de Ibiapaba bergrug om in Tiangua te overnachten in hotel Serra Grande.

Dag 8
Vanuit Tiangua kun je bezoeken brengen aan de Ubajara grotten en de mooie stad Viscosa. In totaal rij je dan circa 100 kilometer. Overnachting is ook vandaag in hotel Serra Grande.

Dag 9
Vanaf het plateau waarop Tiangua ligt rij je verder naar de stad Sobral om een kort bezoek te brengen. Na de lunch verder via Itapage naar Tejuçuoca voor de overnachting in hotel Fazenda Luz do Sol.

Dag 10
In de ochtend breng je een bezoek aan Nationaal Park Furna dos Ossos met veel grotten en rotsen. In de middag begin je aan de terugreis naar Fortaleza voor overnachting in het Sol Jangada hotel.

Dag 11
Rond 10 uur 's morgens lever je de huurauto in bij het verhuurkantoor. Tot het tijd is om naar de luchthaven te gaan heb je de rest van de dag ter eigen besteding. Misschien wil je nog de laatste inkopen doen in het grote winkelcentrum Iguatemí of nog wat tijd doorbrengen aan het Praia do Futuro strand.

In de loop van de middag op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Europa of het vervolg van je reis door Brazilië.

Verlenging
Natuurlijk kun je je verblijf in Fortaleza verlengen, bijvoorbeeld aan het strand. We regelen het graag voor je.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Selfdrive Ceará
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Selfdrive Ceará1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
MiddenklasseOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Luxe klasseOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.