Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Rio de Janeiro - restaurantBúzios - Pousada ByblosParaná - Foz do IguaçuChapada Diamantina - BahiaBaai van BúziosAmazone - floraAmazonas - Rio TapajósPará - Canal do JariMorro de São PauloRegenbui Chapada DiamantinaAmazonePousada do Alto - AlagoasPernambuco - Fernando de NoronhaDevil's Throat Foz do IguaçuCentrumParanagua baai in ParanáStrand Ilha do MelMorro de São PauloVissen op zee in SergipePará - Canal do JariParaná - Ilha do MelTuiuiu in de PantanalPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Ilha do AmorPará - Green LakeZwemmende kinderen in de AmazonePontal de Boqueirão - PernambucoPará - AltamiraCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - ParanaguaMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhãoSanta CatarinaMaranhão - BarreirinhasSanta CatarinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuTafelbergen Chapada DiamantinaBraziliaanse familie in de auto in BahiaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldBahia - LençóisWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Rio XinguBraziliaanse vrouwen in BahiaCentrum Lençóis - BahiaVerkeersbord in PernambucoRio de Janeiro - Santa TeresaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPousada Bejupira - AlagoasMorro de São PauloPousada do Alto - AlagoasVeerboot in PernambucoMaranhão - Chapada das MesasBahia - ItacimirimItacimirim - Pousada Praia das OndasZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - BelémFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaans meisjeRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Rio XinguPará - Kayapó indianenMaranhão - Lençóis MaranhensesParaná - Foz do IguaçuParaná - MorretesPará - Canal do JariAmazone - afstandenPará - Ilha do MosqueiroPará - Canal do JariBahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse jongen in BahiaRio de Janeiro - CopacabanaPará - Alter do ChãoWachten op de veerboot in PernambucoAmazoneParaná - ParanaguaPará - BelémUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariOndergelopen woud in de AmazoneStrandwandeling in PernambucoBraziliaanse meisjes met brilRio de Janeiro - ChristusbeeldSanta Catarina


14-daagse reis Rio de Janeiro naar São Paulo of v.v.

Share

Deze selfdrive laat je de grote steden Rio de Janeiro en São Paulo ontdekken, de mooie eilanden Ilha Grande en Ilhabela, het historische Paraty en het koele plaatsje Campos de Jordão in de Serra da Mantiqueira.

Een reis die drie heel verschillende kanten van Brazilië belicht: metropolen, stranden en schitterende natuur in de bergen. En natuurlijk kun je deze reis ook andersom maken, van São Paulo naar Rio.

Dag 1
Aankomst in Rio de Janeiro, ontvangst en verwelkoming door onze vertegenwoordiging en vervoer naar je hotel, waar je de komende twee nachten verblijft.

Dag 2
De hele dag ter vrije besteding in het bruisende Rio de Janeiro. Een excursie naar de Corcovado moet je beslist maken! Bij helder weer kun je ook een vlucht per helicopter maken (vanaf het Suikerbrood), een ervaring die je niet snel zal vergeten.

De wijken Santa Teresa (oude trammetjes zoals in Lissabon) en Lapa zijn eveneens een bezoek waard.

Lunchtip: restaurant Sobrenatural in Santa Teresa, sfeer en een goede keuken!

Dag 3
Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid naar het verhuurkantoor waar je de gereserveerde auto ophaalt. Langs de prachtige Costa Verde (groene kust) rij je op het gemak naar het historische plaatsje Angra dos Reis, vanwaar de ferry naar Ilha Grande vertrekt.

De komende 3 nachten verblijf je op dit mooie (autovrije)eiland.

Dag 4 en 5
Twee dagen ter vrije besteding op dit mooie eiland om van de natuur te genieten, de stranden te ontdekken of het vriendelijke stadje Abraham met een bezoek te vereren.

Dag 6
Een korte reisdag vandaag: na het ontbijt ga je naar de ferry voor de korte overtocht naar het vasteland, en dan nog een korte rit naar Paraty waar je de komende nachten verblijft.

Dag 7
De hele dag ter vrije besteding. Je kunt Paraty op eigen gelegenheid verkennen, maar in Paraty zijn ook verschillende excursies te maken. Zo kun je kiezen voor een tocht met jeep naar een ecofarm in het Atlantisch regenwoud, een vaartocht met een schooner of gewoon met een bootje overvaren naar één van de eilandjes in de baai.

Je kunt in Paraty blijven of er met de auto op uit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld naar Angra dos Reis gaan, of naar het Parque Nacional Itatiaia, ca. 100 kilometer het binnenland in. In Itatiaia kan je abseilen, hiken, met mountainbikes rijden of gewoon mooie wandelingen maken in de groene natuur.

Dag 9
De hele dag ter vrije besteding op Ilhabela om bijvoorbeeld heerlijk aan één van de stranden te luieren of van de mooie natuur te genieten. Het stadje Ilhabela Velha is leuk om te ontdekken en heeft veel goede restaurants.
Eigenaresse Tamara van de pousada kan je veel goede adressen aan de hand doen.

Dag 10 en 11
Na het ontbijt begin je aan een korte rit naar de ferry naar São Sebastião. Via Santos ga je het binnenland in. In de frissere Serra da Mantiqueira, op een hoogte van 1628 meter op de bodem van een vallei, ligt het kleine plaatsje Campos do Jordão.

Het kleine plaatsje is verdeeld in drie secties: de Abernéssia (het oude en commerciele centrum) en op zo'n 15 minuten afstand Juaguaribe en Capivari. Hier zijn de meeste hotels, bars en restaurants te vinden.

In de omgeving van Campos de Jordão kan op de Morro de Elefante worden paardgereden, maar je kunt ook prachtige wandeltochten maken.

Dag 12 t/m 14
Je rijdt op dag 12 na het ontbijt via de snelweg naar São Paulo, waar je de laatste twee nachten zult verblijven. Aan het einde van dag 14 ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Europa of het vervolg van je reis door Brazilië.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Rio de Janeiro naar São Paulo of v.v.
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Rio de Janeiro naar São Paulo of v.v.1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.828914842777
Luxe klasse2.7101.3551.1701.218

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.