Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Paraná - MorretesZwemmende kinderen in de AmazoneMaranhãoAmazone - afstandenCentrumAmazone - reuzenotterCentrum Lençóis - BahiaUitzicht Chapada DiamantinaPousada do Alto - AlagoasAmazonas - Rio TapajósBraziliaans meisjeBahia - ItacimirimParaná - Foz do IguaçuPernambuco - Fernando de NoronhaSanta CatarinaParaná - Foz do IguaçuAmazonePará - Alter do ChãoPará - Canal do JariParaná - Ilha do MelCentrum Lençóis - BahiaVerkeersbord in PernambucoPará - AltamiraAmazone - floraPará - Rio XinguVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldDevil's Throat Foz do IguaçuBraziliaanse meisjes met brilBahiaPará - BelémPará - Ilha do MosqueiroTuiuiu in de PantanalMaranhão - BarreirinhasSanta CatarinaPará - Canal do JariMorro de São PauloParaná - ParanaguaMorro de São PauloRio de Janeiro - Pão de AçucarCentrum Lençóis - BahiaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaWachten op de veerboot in PernambucoPará - BelémMorro de São PauloParaná - ParanaguaFoz do Iguaçu - Parque das AvesFoz do Iguaçu - Parque das AvesOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse jongen in BahiaPará - Ilha do AmorRio de Janeiro - restaurantItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Canal do JariPará - Rio XinguMaranhão - Chapada das MesasPará - Rio XinguVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - Canal do JariVissen op zee in SergipeRio de Janeiro - Santa TeresaAmazoneParanagua baai in ParanáZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParaná - Foz do IguaçuPará - Green LakeUitzicht Chapada DiamantinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaStrandwandeling in PernambucoParaná - ParanaguaBahia - LençóisPará - Kayapó indianenChapada Diamantina - BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPousada Bejupira - AlagoasBraziliaanse vrouwen in BahiaTafelbergen Chapada DiamantinaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldVeerboot in PernambucoRio de Janeiro - CopacabanaStrand Ilha do MelMorro de São PauloRegenbui Chapada DiamantinaPará - Canal do JariWassen in de lokale rivier in BahiaBaai van BúziosBúzios - Pousada ByblosPousada do Alto - AlagoasPontal de Boqueirão - PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesSanta CatarinaMaranhão - Lençóis Maranhenses


12-daagse reis Curitiba naar Florianópolis of v.v.

Share

Deze unieke selfdrive laat je genieten van de prachtige zuidkust van Brazilië. Vanaf ongeveer half juli zijn in Garopaba walvissen tot dicht onder de kust te zien. Een unieke en emotionele ervaring!

De ruige kust met verlaten stranden, rotsformaties en prachtige vergezichten doen al denken aan de kusten van zuid Engeland en west Frankrijk. Maar je zult verbaasd staan van de Europese invloeden in dit deel van Brazilië, met name in de steden Joinville en Blumenau.

Dag 1
Je komt aan op het vliegveld van Curitiba. Ontvangst en verwelkoming door onze vertegenwoordiging en vervoer naar hotel Deville Express voor overnachting.

Dag 2
Je hebt de hele dag ter vrije besteding om deze interessante en open stad op eigen tempo te verkennen. Breng bezoeken aan de Sétor Historico, de Jardim Botãnico en de Rua 24 Horas.

Curitiba heeft een voortreffelijk openbaar vervoer systeem waardoor het nagenoeg onmogelijk is te verdwalen!

Dag 3
Na het ontbijt haal je je huurauto op bij het verhuurkantoor van Localiza. Via São José dos Pinhais rij je over de BR101 in zuidelijke richting naar Joinville. Bij het plaatsje Garuva passeer je de grens tussen de staten Paraná en Santa Catarina en rij je verder via Pirabeiraba naar Joinville voor overnachting.

Dag 4
Een korte rit vandaag. Naar keuze rij je door het groene binnenland via Vila Nova en Guaramirim, of via de BR101 -volg je de kust. Bij Navegantes sla je af naar Blumenau.

Dag 5
De korte afstand van vandaag geeft je alle gelegenheid om Blumenau te ontdekken en de korte rit naar Pomerode te maken. In het immense woud waan je je bijna in het Zwarte Woud in Duitsland!

Na de lunch ga je op weg naar de kust en neemt bij Itajai de litoral. Nu rij je langs de ruige kust met geweldig uitzicht naar Balneário Camboriú, een middelgrote badplaats.

Je verblijft gedurende twee nachten in de sfeervolle pousada Felissimo. Er zijn slechts acht kamers, allemaal prachtig gedecoreerd, met veel privacy en er is een voortreffelijke keuken.

Dag 6
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Balneário Camboriú. Maak de excursie per kabelbaan naar de Morro de Aguarda en geniet van het prachtige uitzicht.

Dag 7
Na het ontbijt ga je op weg via de litoral in zuidelijke richting en sla af bij Itapema naar Bombinhas. Bij de eilandjes die hier voor de kust liggen komen de zuidelijke en noordelijke oceaanstromen samen. Hierdoor het de enige plaats ter wereld waar tropische vissen en pinguïns samen zwemmen.

Bij de stad Florianópolis neem je de richting naar Ilha de Santa Catarina en je rijdt nu in noordelijke richting, naar het kleine plaatsje Lagoinha voor overnachting.

Dag 8
De hele dag ter vrije besteding om te genieten van zwembad of strand. Misschien heb je zin om een bezoek aan de stad Florianópolis te brengen?

Dag 9
In zuidelijke richting rij je naar Florianópolis. De nieuwe tunnel voert je naar het vasteland. Via het Parque Estadual da Serra do Tabuleiro ga je verder naar het zuiden over de BR101 tot de eindplaats van vandaag: Imbituba. Hier, aan Praia da Rosa, verschijnen van juli tot oktober walvissen tot vlak onder de kust.

Onderweg kom je langs schitterende stranden als Praia de Gamboa, Praia de Ferrugem en het Lagoa de Mirim.

Dag 10
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Pousada Vida Sol e Mar, schitterend gelegen op een heuvel met uitzicht over één van de stranden waar de walvissen komen.

De Pousada ligt in een uniek natuurgebied en heeft zich dan ook toegelegd op ecotoerisme met mogelijkheden tot o.a. (lange) paardrijtochten, en speciale excursies met kleine bootjes naar de walvissen.

Dag 11
Na de middag ga je op weg naar Florianópolis. Via de tunnel rij je naar Ilha de Santa Catarina voor je laatste overnachting in Pousada Edelweiss, op korte afstand van de stad.

Dag 12
Aan het einde van de ochtend lever je je huurauto in op de luchthaven van Florianópolis. Je vervolgt je reis door Brazilië of vliegt terug naar Europa.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Curitiba naar Florianópolis of v.v.
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.