Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - BelémRio de Janeiro - Pão de AçucarItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Kayapó indianenMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - Santa TeresaFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - ParanaguaPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - Foz do IguaçuTuiuiu in de PantanalPará - Ilha do MosqueiroCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse meisjes met brilPará - Alter do ChãoAmazone - reuzenotterBahiaPernambuco - Fernando de NoronhaDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Rio XinguPará - Canal do JariSanta CatarinaPousada do Alto - AlagoasRio de Janeiro - restaurantStrand Ilha do MelGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPará - Rio XinguVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáAmazonas - Rio TapajósWassen in de lokale rivier in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariPará - Canal do JariSanta CatarinaPará - Rio XinguRegenbui Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaPousada Bejupira - AlagoasMaranhãoBahia - ItacimirimPousada do Alto - AlagoasMaranhão - Lençóis MaranhensesStrandwandeling in PernambucoBúzios - Pousada ByblosParaná - Ilha do MelVeerboot in PernambucoParaná - ParanaguaAmazoneMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaParaná - Foz do IguaçuParanagua baai in ParanáUitzicht Chapada DiamantinaMorro de São PauloPará - Green LakeVerkeersbord in PernambucoOndergelopen woud in de AmazoneVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldTafelbergen Chapada DiamantinaWachten op de veerboot in PernambucoMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariParaná - MorretesBraziliaanse jongen in BahiaBraziliaanse vrouwen in BahiaPará - BelémBraziliaans meisjePará - AltamiraVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesRio de Janeiro - ChristusbeeldSanta CatarinaMaranhão - BarreirinhasAmazone - afstandenMaranhão - Chapada das MesasBaai van BúziosVissen op zee in SergipeChapada Diamantina - BahiaAmazoneRio de Janeiro - CopacabanaCentrumPará - Canal do JariParaná - ParanaguaBahia - LençóisAmazone - floraZwemmende kinderen in de AmazonePará - Ilha do Amor


12-daagse reis Curitiba naar Florianópolis of v.v.

Share

Deze unieke selfdrive laat je genieten van de prachtige zuidkust van Brazilië. Vanaf ongeveer half juli zijn in Garopaba walvissen tot dicht onder de kust te zien. Een unieke en emotionele ervaring!

De ruige kust met verlaten stranden, rotsformaties en prachtige vergezichten doen al denken aan de kusten van zuid Engeland en west Frankrijk. Maar je zult verbaasd staan van de Europese invloeden in dit deel van Brazilië, met name in de steden Joinville en Blumenau.

Dag 1
Je komt aan op het vliegveld van Curitiba. Ontvangst en verwelkoming door onze vertegenwoordiging en vervoer naar hotel Deville Express voor overnachting.

Dag 2
Je hebt de hele dag ter vrije besteding om deze interessante en open stad op eigen tempo te verkennen. Breng bezoeken aan de Sétor Historico, de Jardim Botãnico en de Rua 24 Horas.

Curitiba heeft een voortreffelijk openbaar vervoer systeem waardoor het nagenoeg onmogelijk is te verdwalen!

Dag 3
Na het ontbijt haal je je huurauto op bij het verhuurkantoor van Localiza. Via São José dos Pinhais rij je over de BR101 in zuidelijke richting naar Joinville. Bij het plaatsje Garuva passeer je de grens tussen de staten Paraná en Santa Catarina en rij je verder via Pirabeiraba naar Joinville voor overnachting.

Dag 4
Een korte rit vandaag. Naar keuze rij je door het groene binnenland via Vila Nova en Guaramirim, of via de BR101 -volg je de kust. Bij Navegantes sla je af naar Blumenau.

Dag 5
De korte afstand van vandaag geeft je alle gelegenheid om Blumenau te ontdekken en de korte rit naar Pomerode te maken. In het immense woud waan je je bijna in het Zwarte Woud in Duitsland!

Na de lunch ga je op weg naar de kust en neemt bij Itajai de litoral. Nu rij je langs de ruige kust met geweldig uitzicht naar Balneário Camboriú, een middelgrote badplaats.

Je verblijft gedurende twee nachten in de sfeervolle pousada Felissimo. Er zijn slechts acht kamers, allemaal prachtig gedecoreerd, met veel privacy en er is een voortreffelijke keuken.

Dag 6
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Balneário Camboriú. Maak de excursie per kabelbaan naar de Morro de Aguarda en geniet van het prachtige uitzicht.

Dag 7
Na het ontbijt ga je op weg via de litoral in zuidelijke richting en sla af bij Itapema naar Bombinhas. Bij de eilandjes die hier voor de kust liggen komen de zuidelijke en noordelijke oceaanstromen samen. Hierdoor het de enige plaats ter wereld waar tropische vissen en pinguïns samen zwemmen.

Bij de stad Florianópolis neem je de richting naar Ilha de Santa Catarina en je rijdt nu in noordelijke richting, naar het kleine plaatsje Lagoinha voor overnachting.

Dag 8
De hele dag ter vrije besteding om te genieten van zwembad of strand. Misschien heb je zin om een bezoek aan de stad Florianópolis te brengen?

Dag 9
In zuidelijke richting rij je naar Florianópolis. De nieuwe tunnel voert je naar het vasteland. Via het Parque Estadual da Serra do Tabuleiro ga je verder naar het zuiden over de BR101 tot de eindplaats van vandaag: Imbituba. Hier, aan Praia da Rosa, verschijnen van juli tot oktober walvissen tot vlak onder de kust.

Onderweg kom je langs schitterende stranden als Praia de Gamboa, Praia de Ferrugem en het Lagoa de Mirim.

Dag 10
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Pousada Vida Sol e Mar, schitterend gelegen op een heuvel met uitzicht over één van de stranden waar de walvissen komen.

De Pousada ligt in een uniek natuurgebied en heeft zich dan ook toegelegd op ecotoerisme met mogelijkheden tot o.a. (lange) paardrijtochten, en speciale excursies met kleine bootjes naar de walvissen.

Dag 11
Na de middag ga je op weg naar Florianópolis. Via de tunnel rij je naar Ilha de Santa Catarina voor je laatste overnachting in Pousada Edelweiss, op korte afstand van de stad.

Dag 12
Aan het einde van de ochtend lever je je huurauto in op de luchthaven van Florianópolis. Je vervolgt je reis door Brazilië of vliegt terug naar Europa.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Curitiba naar Florianópolis of v.v.
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.