Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Strand Ilha do MelBaai van BúziosPará - Kayapó indianenCentrumWachten op de veerboot in PernambucoPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - ParanaguaChapada Diamantina - BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Rio XinguBraziliaanse jongen in BahiaPará - Canal do JariAmazone - reuzenotterMorro de São PauloVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuRio de Janeiro - Pão de AçucarParaná - Foz do IguaçuPará - Rio XinguStrandwandeling in PernambucoMaranhão - BarreirinhasMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariParanagua baai in ParanáRio de Janeiro - ChristusbeeldParaná - Ilha do MelSanta CatarinaPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesRio de Janeiro - restaurantAmazone - floraPará - BelémZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaCentrum Lençóis - BahiaVerkeersbord in PernambucoPará - Alter do ChãoUitzicht Chapada DiamantinaBahiaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPernambuco - Fernando de NoronhaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldAmazoneVissen op zee in SergipePará - Green LakeWassen in de lokale rivier in BahiaPousada do Alto - AlagoasBraziliaans meisjeZwemmende kinderen in de AmazoneSanta CatarinaBúzios - Pousada ByblosPará - Ilha do AmorParaná - ParanaguaTafelbergen Chapada DiamantinaPousada do Alto - AlagoasMaranhãoMaranhão - Chapada das MesasParaná - MorretesAmazoneAmazonas - Rio TapajósParaná - ParanaguaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Canal do JariBraziliaanse vrouwen in BahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse meisjes met brilBahia - LençóisRio de Janeiro - CopacabanaPousada Bejupira - AlagoasPará - Canal do JariTuiuiu in de PantanalAmazone - afstandenPará - AltamiraPará - Rio XinguMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaUitzicht Chapada DiamantinaItacimirim - Pousada Praia das OndasMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Ilha do MosqueiroRegenbui Chapada DiamantinaBahia - ItacimirimMorro de São PauloPará - BelémVeerboot in PernambucoSanta CatarinaDevil's Throat Foz do Iguaçu


12-daagse reis Samba, wouden, watervallen

Share

Een korte rondreis vol tegenstellingen: bruisend Rio de Janeiro, stranddorp Búzios, de overweldigende watervallen van Foz do Iguaçu en de imposante Amazone, het grootste regenwoud ter wereld.

Dag 1
aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Mar Palace of hotel Portinari Design. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2
na het ontbijt word je bij het hotel opgehaald voor een citytour door Rio de Janeiro (lunch is inbegrepen), waarbij je een bezoek brengt aan het centrum, langs de stranden Copacabana en Ipanema rijdt, met de kabelbaan naar het Suikerbrood gaat en aan het einde van de middag de (rol) trappen van de Corcavado beklimt om naast het Christusbeeld te genieten van het schitterende uitzicht over de stad, de stranden en de voor de kust liggende eilanden.

Dag 3
hele dag ter vrije besteding om de stad en haar bewoners in je op te nemen of gewoon op een terrasje aan de Copacabana te genieten. Ook de wijk Leblon -aan het einde van het Ipanema strand- is een bezoek zeker waard!

Dag 4
na het ontbijt vervoer naar het ten oosten van Rio gelegen Búzios, een rit van ca. 2,5 uur langs de mooie kust. Je wordt bij aankomst opgewacht en naar het door jou gekozen hotel gebracht. Verblijf in Pousada La Chimére of hotel Insólito Boutique.

Dag 5
de hele dag ter vrije besteding om te genieten van zon en zee op één van de vele stranden van Búzios. Onderga het gezellige avondleven na het diner in één van de goede restaurants.

Dag 6
na het ontbijt op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Foz do Iguaçu.
Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel San Rafael of resorthotel San Martin. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 7
na het ontbijt een wandelexcursie naar de Braziliaanse kant van de watervallen onder leiding van een ervaren gids. Je kunt tot redelijk dicht bij de watervallen komen middels de vele loopbruggen die speciaal zijn aangelegd. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8
hele dag ter vrije besteding om bijvoorbeeld een bezoek aan de Argentijnse kant te brengen, de Macuco safari te maken waarbij je o.a. in een rubberboot tot dicht bij de watervallen komt, of bij helder weer een helicoptervlucht kunt maken over de watervallen.

Dag 9
op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar Manaus.
Aankomst in Manaus, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nacht in hotel Saint Paul of hotel Tropical Manaus Ecoresort.

Dag 10, 11
na het ontbijt wordt je opgehaald bij het hotel en per auto en boot over de Amazone rivier. Je verblijft de komende dagen in het Amazon Ecopark Lodge of het Anavilhanas Lodge.

De komende dagen maak je kennis met het dichte Amazone regenwoud onder begeleiding van ervaren - vaak Indiaanse - lokale gidsen die je alles kunnen vertellen over de uitbundige flora en fauna, de leefwijze en de gebruiken en de medicinale werkingen van sommige planten en hoe deze door de bewoners worden toegepast.

Er worden dagelijks excursies gemaakt vanuit de lodge zoals korte trekkings door het woud, vissen op piranha's, een boottocht naar de 'meeting of the waters', bezoek aan een caboclo familie en een nachtelijke speurtocht naar kaaimannen.

Dag 12
na het ontbijt retour naar Manaus voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
Er er zijn legio mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen, om die reden hebben wij bij onze Brazilië rondreizen geen vluchten vermeld. Braziltours kan vluchten met álle maatschappijen verzorgen waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren, vaak maken wij hiervoor gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP en AZUL kunnen wij reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Samba, wouden, watervallen
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Samba, wouden, watervallen1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse2.4201.3631.1621.168
Luxe klasse4.4812.5952.4052.371
Excursiepakket618381322286

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Samba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallen