Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Centrum Lençóis - BahiaUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse vrouwen in BahiaParaná - ParanaguaMaranhão - Lençóis MaranhensesItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Alter do ChãoBraziliaanse jongen in BahiaParanagua baai in ParanáCentrumMorro de São PauloZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBahia - LençóisAmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhãoRio de Janeiro - Santa TeresaRio de Janeiro - Pão de AçucarVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Rio XinguMorro de São PauloAmazone - reuzenotterPorto de Galinhas - Pousada TabajubaChapada Diamantina - BahiaTuiuiu in de PantanalZwemmende kinderen in de AmazoneFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariPernambuco - Fernando de NoronhaPará - BelémUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasPará - Rio XinguAmazone - floraWachten op de veerboot in PernambucoRio de Janeiro - CopacabanaPará - Kayapó indianenParaná - Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuDevil's Throat Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaVissen op zee in SergipeTafelbergen Chapada DiamantinaVerkeersbord in PernambucoPará - Canal do JariVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMorro de São PauloBraziliaans meisjeRegenbui Chapada DiamantinaRio de Janeiro - ChristusbeeldVeerboot in PernambucoPará - Ilha do AmorParaná - Ilha do MelParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaBaai van BúziosPará - Canal do JariRio de Janeiro - restaurantBúzios - Pousada ByblosParaná - ParanaguaSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaAmazonas - Rio TapajósPousada do Alto - AlagoasParaná - ParanaguaAmazone - afstandenStrandwandeling in PernambucoVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBahiaPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Ilha do MosqueiroBraziliaanse meisjes met brilAmazoneGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPará - Canal do JariPará - Green LakeMaranhão - BarreirinhasPousada Bejupira - AlagoasFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - MorretesMorro de São PauloMaranhão - Chapada das MesasPará - AltamiraStrand Ilha do MelPará - Canal do JariBraziliaanse familie in de auto in BahiaBahia - ItacimirimWassen in de lokale rivier in BahiaOndergelopen woud in de AmazonePará - Belém


12-daagse reis Samba, wouden, watervallen

Share

Een korte rondreis vol tegenstellingen: bruisend Rio de Janeiro, stranddorp Búzios, de overweldigende watervallen van Foz do Iguaçu en de imposante Amazone, het grootste regenwoud ter wereld.

Dag 1
aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Mar Palace of hotel Portinari Design. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2
na het ontbijt word je bij het hotel opgehaald voor een citytour door Rio de Janeiro (lunch is inbegrepen), waarbij je een bezoek brengt aan het centrum, langs de stranden Copacabana en Ipanema rijdt, met de kabelbaan naar het Suikerbrood gaat en aan het einde van de middag de (rol) trappen van de Corcavado beklimt om naast het Christusbeeld te genieten van het schitterende uitzicht over de stad, de stranden en de voor de kust liggende eilanden.

Dag 3
hele dag ter vrije besteding om de stad en haar bewoners in je op te nemen of gewoon op een terrasje aan de Copacabana te genieten. Ook de wijk Leblon -aan het einde van het Ipanema strand- is een bezoek zeker waard!

Dag 4
na het ontbijt vervoer naar het ten oosten van Rio gelegen Búzios, een rit van ca. 2,5 uur langs de mooie kust. Je wordt bij aankomst opgewacht en naar het door jou gekozen hotel gebracht. Verblijf in Pousada La Chimére of hotel Insólito Boutique.

Dag 5
de hele dag ter vrije besteding om te genieten van zon en zee op één van de vele stranden van Búzios. Onderga het gezellige avondleven na het diner in één van de goede restaurants.

Dag 6
na het ontbijt op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Foz do Iguaçu.
Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel San Rafael of resorthotel San Martin. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 7
na het ontbijt een wandelexcursie naar de Braziliaanse kant van de watervallen onder leiding van een ervaren gids. Je kunt tot redelijk dicht bij de watervallen komen middels de vele loopbruggen die speciaal zijn aangelegd. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8
hele dag ter vrije besteding om bijvoorbeeld een bezoek aan de Argentijnse kant te brengen, de Macuco safari te maken waarbij je o.a. in een rubberboot tot dicht bij de watervallen komt, of bij helder weer een helicoptervlucht kunt maken over de watervallen.

Dag 9
op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar Manaus.
Aankomst in Manaus, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nacht in hotel Saint Paul of hotel Tropical Manaus Ecoresort.

Dag 10, 11
na het ontbijt wordt je opgehaald bij het hotel en per auto en boot over de Amazone rivier. Je verblijft de komende dagen in het Amazon Ecopark Lodge of het Anavilhanas Lodge.

De komende dagen maak je kennis met het dichte Amazone regenwoud onder begeleiding van ervaren - vaak Indiaanse - lokale gidsen die je alles kunnen vertellen over de uitbundige flora en fauna, de leefwijze en de gebruiken en de medicinale werkingen van sommige planten en hoe deze door de bewoners worden toegepast.

Er worden dagelijks excursies gemaakt vanuit de lodge zoals korte trekkings door het woud, vissen op piranha's, een boottocht naar de 'meeting of the waters', bezoek aan een caboclo familie en een nachtelijke speurtocht naar kaaimannen.

Dag 12
na het ontbijt retour naar Manaus voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
Er er zijn legio mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen, om die reden hebben wij bij onze Brazilië rondreizen geen vluchten vermeld. Braziltours kan vluchten met álle maatschappijen verzorgen waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren, vaak maken wij hiervoor gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP en AZUL kunnen wij reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Samba, wouden, watervallen
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Samba, wouden, watervallen1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse2.4201.3631.1621.168
Luxe klasse4.4812.5952.4052.371
Excursiepakket618381322286

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Samba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallenSamba, wouden, watervallen