Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariBraziliaanse meisjes met brilParaná - Foz do IguaçuBraziliaanse vrouwen in BahiaRio de Janeiro - CopacabanaParaná - Foz do IguaçuParaná - ParanaguaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldAmazonas - Rio TapajósUitzicht Chapada DiamantinaDevil's Throat Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaans meisjeVissen op zee in SergipeCentrumAmazoneSanta CatarinaVeerboot in PernambucoWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Rio XinguPará - AltamiraParaná - ParanaguaSanta CatarinaOndergelopen woud in de AmazoneMaranhão - Chapada das MesasPará - Alter do ChãoRio de Janeiro - Pão de AçucarMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariRio de Janeiro - restaurantBaai van BúziosPará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaPará - BelémPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPousada do Alto - AlagoasStrandwandeling in PernambucoVerkeersbord in PernambucoParaná - Ilha do MelChapada Diamantina - BahiaCentrum Lençóis - BahiaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBahia - ItacimirimWachten op de veerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuParaná - MorretesPernambuco - Fernando de NoronhaParanagua baai in ParanáZwemmende kinderen in de AmazoneAmazone - afstandenAmazone - reuzenotterRio de Janeiro - Santa TeresaPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Kayapó indianenBahiaMorro de São PauloRegenbui Chapada DiamantinaMorro de São PauloStrand Ilha do MelTafelbergen Chapada DiamantinaSanta CatarinaRio de Janeiro - ChristusbeeldAmazonePará - BelémMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazone - floraBúzios - Pousada ByblosMaranhãoPousada do Alto - AlagoasCentrum Lençóis - BahiaPará - Ilha do AmorPará - Ilha do MosqueiroItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Green LakeBraziliaanse familie in de auto in BahiaBraziliaanse jongen in BahiaMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaMaranhão - BarreirinhasTuiuiu in de PantanalParaná - ParanaguaPará - Canal do JariMorro de São PauloPará - Rio XinguPará - Canal do JariPousada Bejupira - AlagoasVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBahia - Lençóis


16-daagse reis Rondje Brazilië

Share

Helemaal vrij, zo hebben wij deze reis samengesteld. Natuurlijk heb je wel overal een aankomsttransfer en hotelreserveringen. Maar je gaat zelf op onderzoek uit. Dus betaal je een heel scherpe prijs.

En omdat je niets wilt missen, is er in de Amazone ook nog een verzorgde excursie.

Dag 1
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in een goed middenklasse hotel, één straat achter de beroemde Copacabana boulevard. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2 en 3
Dagen ter vrije besteding om Rio de Janeiro te ontdekken. Breng een bezoek aan het Christusbeeld en het Suikerbrood. En vergeet niet om een sapje te drinken en te lunchen in de enige echte 'the Girl of Ipanéma'!

Dag 4
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Foz do Iguaçu.

Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in een goed hotel in het centrum. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5 en 6
Dagen ter vrije besteding in Foz do Iguaçu.
Breng een bezoek aan de Braziliaanse én de Argentijnse kant van de watervallen, het Bird Park, ga abseilen of een helikoptertocht maken (alleen bij helder weer).

Dag 7
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Foz do Iguaçu. Via São Paolo of Brasilia kom je aan op de luchthaven van Manaus. Onze lokale agent wacht je op en brengt je naar een hotel in het centrum, op steenworp afstand van het beroemde opera gebouw.

Dag 8, 9, 10
Vanochtend vroeg word je opgehaald bij het hotel en overbrug je de ca. 180 kilometer naar de lodge in de Amazone over weg en water. Onderweg wordt je al helemaal ondergedompeld in de sfeer van het oerwoud!

Deze dagen staan in het teken van de Amazone ontdekking. Diverse excursies worden vanuit de lodge georganiseerd, meestal één in de ochtend en één in de middag.

Je mag hierbij denken aan het bezoeken van een caboclo familie, vissen op piranha's, wandelen door de jungle, zoeken naar kaaimannen, etc.
Je verblijf in de lodge is op basis van volpension, de drankjes die je gebruikt reken je ter plaatse af.

Dag 11
Na de lunch vervoer naar de luchthaven van Manaus voor de vlucht naar Salvador via Brasilia.
Aankomst op de luchthaven, en onze lokale agent brengt je naar je comfortabele hotel aan de rand van de historische wijk Pelourinho.

Dag 12
Vrije dag om Salvador op je eigen houtje te ontdekken. Verken het mooie en interessante Pelourinho, breng een bezoek aan de dagelijkse Mercado Modelo markt in de benedenstad. Als je er toevallig op een dinsdag bent ga dan in de avond naar het centrale plein in Pelourinho waar alleen op die dag de 'bateria's ' (drumbands) oefenen. Spektakel!

Dag 13
Je gaat op eigen gelegenheid naar de haven van Salvador waar om ca. 10.30 uur de catamaran ferry vertrekt (niet inbegrepen) naar Morro de São Paulo. Op dit autovrije eiland staan bij aankomst kruiers voor je klaar om je bagage per kruiwagen te vervoeren naar je gezellige pousada.

Dag 14, 15
Vrije dagen om te genieten van zon, zee, strand en om het eiland Morro de São Paulo te ontdekken.

Dag 16
In de late ochtend verlaat je het eiland en gaat per taxi naar de luchthaven van Salvador voor je terugreis naar Nederland of verdere reis door Brazilië.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Rondje Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Rondje Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse2.1311.2661.0971.185

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Rondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje BraziliëRondje Brazilië