Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguCentrumPará - AltamiraParaná - ParanaguaPará - BelémBraziliaanse meisjes met brilParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesTuiuiu in de PantanalBahia - ItacimirimRio de Janeiro - restaurantParaná - Ilha do MelPorto de Galinhas - Pousada TabajubaOndergelopen woud in de AmazoneMorro de São PauloVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - Santa TeresaMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazone - floraBaai van BúziosAmazone - reuzenotterPará - Rio XinguVissen op zee in SergipeMorro de São PauloParanagua baai in ParanáSanta CatarinaVerkeersbord in PernambucoSanta CatarinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - BelémWachten op de veerboot in PernambucoZwemmende kinderen in de AmazoneAmazonas - Rio TapajósStrand Ilha do MelItacimirim - Pousada Praia das OndasChapada Diamantina - BahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáSanta CatarinaParaná - ParanaguaMorro de São PauloWassen in de lokale rivier in BahiaDevil's Throat Foz do IguaçuAmazoneBraziliaanse vrouwen in BahiaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVeerboot in PernambucoBraziliaanse jongen in BahiaBraziliaans meisjeMorro de São PauloPará - Ilha do AmorPará - Rio XinguUitzicht Chapada DiamantinaPousada do Alto - AlagoasPará - Canal do JariCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaUitzicht Chapada DiamantinaBahiaMaranhão - Chapada das MesasBahia - LençóisAmazone - afstandenBraziliaanse familie in de auto in BahiaTafelbergen Chapada DiamantinaPará - Green LakePará - Alter do ChãoParaná - ParanaguaPousada Bejupira - AlagoasParaná - MorretesAmazoneCentrum Lençóis - BahiaPousada do Alto - AlagoasPará - Ilha do MosqueiroVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Canal do JariPará - Kayapó indianenRegenbui Chapada DiamantinaMaranhão - Lençóis MaranhensesParaná - Foz do IguaçuPontal de Boqueirão - PernambucoRio de Janeiro - Pão de AçucarRio de Janeiro - CopacabanaPernambuco - Fernando de NoronhaMaranhão - BarreirinhasStrandwandeling in PernambucoMaranhão


8-daagse reis Romantisch Rio

Share

In het bruisende Rio de Janeiro maak je om te beginnen en om de stad te leren kennen en begrijpen een fietstocht en bezoek je uiteraard de bekende bergen Corcovado en het Suikerbrood. En daarna ga je naar hippiedorp Búzios! Hier vind je prachtige stranden, verlaten baaien en in de smalle en gezellige straatjes een avontuurlijk uitgaansleven.

dag 1
aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. De rest van de dag is ter eigen besteding.

dag 2
in de ochtend maak je een citytour door een gedeelte van de stad, langs de beroemde stranden Ipanema en Copacabana. Per kabelbaantje ga je naar het Suikerbrood.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 3
De ochtend is ter vrije besteding.

In de middag word je opgehaald voor een citytour door een gedeelte van de stad, eindigend op de Corcovado waarop het beroemde Christusbeeld staat. In de middag, want aan het einde van de dag heb je, met de ondergaande zon, een schitterend uitzicht over de stad, de stranden en de Guanabara baai.

dag 4
vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Rio de Janeiro. Misschien wil je langs het strand joggen - iedere ochtend vroeg zie je veel Brazilianen joggen - of op het terras van restaurant Colombo bij het fort te zitten.

heb je de hele dag ter vrije besteding in Rio de Janeiro. Misschien wil je langs het strand joggen - iedere ochtend vroeg zie je veel Brazilianen joggen - of op het terras van restaurant Colombo bij het fort te zitten.

dag 5
in de loop van de ochtend word je gehaald voor het vervoer van je hotel naar Búzios. Búzios is een bekende badplaats op een kleine drie uur rijden van Rio. Het staat bekend als hippiedorp, nog sinds de tijd dat onder andere Brigitte Bardot een frequente bezoekster was.

In de weekenden is Búzios de favoriete plek van veel carioca's.

dag 6 en 7
vrije dagen in Búzios om van de prachtige stranden en baaien te genieten. Búzios heeft wel negen stranden, het ene nog mooier en nog meer afgelegen dan het ander.

dag 8
in de loop van de ochtend vervoer naar Rio de Janeiro voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours reserveert vluchten voor alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook binnenlandse vluchten worden door ons gereserveerd. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook vergelijken we enkele reizen per vliegtuig met alle maatschappijen als Avianca Brazil, Azul, GOL en TAM.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Romantisch Rio
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Romantisch Rio1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.847925788755
Luxe klasse3.2581.6301.5981.392
Excursiepakket535304244200

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Romantisch RioRomantisch RioRomantisch RioRomantisch RioRomantisch RioRomantisch Rio