Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Ilha do MosqueiroUitzicht Chapada DiamantinaTuiuiu in de PantanalRegenbui Chapada DiamantinaWachten op de veerboot in PernambucoBraziliaans meisjePousada do Alto - AlagoasStrandwandeling in PernambucoPará - Canal do JariPousada do Alto - AlagoasBahiaAmazoneMorro de São PauloPará - Alter do ChãoMaranhão - Chapada das MesasMorro de São PauloMorro de São PauloBúzios - Pousada ByblosSanta CatarinaRio de Janeiro - CopacabanaBraziliaanse meisjes met brilVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Canal do JariVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldWassen in de lokale rivier in BahiaParaná - Foz do IguaçuAmazone - afstandenMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazone - floraPará - Ilha do AmorZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParaná - Foz do IguaçuParaná - Ilha do MelCentrumGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaPontal de Boqueirão - PernambucoZwemmende kinderen in de AmazoneItacimirim - Pousada Praia das OndasVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáMaranhãoDevil's Throat Foz do IguaçuAmazone - reuzenotterTafelbergen Chapada DiamantinaPará - Canal do JariPernambuco - Fernando de NoronhaParaná - ParanaguaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Kayapó indianenBraziliaanse jongen in BahiaChapada Diamantina - BahiaCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariPará - Canal do JariPará - BelémAmazonas - Rio TapajósParaná - MorretesVeerboot in PernambucoBraziliaanse familie in de auto in BahiaRio de Janeiro - ChristusbeeldSanta CatarinaVissen op zee in SergipePará - Rio XinguFoz do Iguaçu - Parque das AvesStrand Ilha do MelUitzicht Chapada DiamantinaMaranhão - BarreirinhasMorro de São PauloBaai van BúziosRio de Janeiro - restaurantFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - BelémPará - Rio XinguPousada Bejupira - AlagoasVerkeersbord in PernambucoBahia - ItacimirimParanagua baai in ParanáParaná - Foz do IguaçuAmazonePará - Green LakeSanta CatarinaBraziliaanse vrouwen in BahiaPará - AltamiraRio de Janeiro - Pão de AçucarBahia - LençóisParaná - ParanaguaParaná - ParanaguaOndergelopen woud in de AmazonePorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Rio Xingu


8-daagse reis Romantisch Rio

Share

In het bruisende Rio de Janeiro maak je om te beginnen en om de stad te leren kennen en begrijpen een fietstocht en bezoek je uiteraard de bekende bergen Corcovado en het Suikerbrood. En daarna ga je naar hippiedorp Búzios! Hier vind je prachtige stranden, verlaten baaien en in de smalle en gezellige straatjes een avontuurlijk uitgaansleven.

dag 1
aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. De rest van de dag is ter eigen besteding.

dag 2
in de ochtend maak je een citytour door een gedeelte van de stad, langs de beroemde stranden Ipanema en Copacabana. Per kabelbaantje ga je naar het Suikerbrood.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 3
De ochtend is ter vrije besteding.

In de middag word je opgehaald voor een citytour door een gedeelte van de stad, eindigend op de Corcovado waarop het beroemde Christusbeeld staat. In de middag, want aan het einde van de dag heb je, met de ondergaande zon, een schitterend uitzicht over de stad, de stranden en de Guanabara baai.

dag 4
vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Rio de Janeiro. Misschien wil je langs het strand joggen - iedere ochtend vroeg zie je veel Brazilianen joggen - of op het terras van restaurant Colombo bij het fort te zitten.

heb je de hele dag ter vrije besteding in Rio de Janeiro. Misschien wil je langs het strand joggen - iedere ochtend vroeg zie je veel Brazilianen joggen - of op het terras van restaurant Colombo bij het fort te zitten.

dag 5
in de loop van de ochtend word je gehaald voor het vervoer van je hotel naar Búzios. Búzios is een bekende badplaats op een kleine drie uur rijden van Rio. Het staat bekend als hippiedorp, nog sinds de tijd dat onder andere Brigitte Bardot een frequente bezoekster was.

In de weekenden is Búzios de favoriete plek van veel carioca's.

dag 6 en 7
vrije dagen in Búzios om van de prachtige stranden en baaien te genieten. Búzios heeft wel negen stranden, het ene nog mooier en nog meer afgelegen dan het ander.

dag 8
in de loop van de ochtend vervoer naar Rio de Janeiro voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours reserveert vluchten voor alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook binnenlandse vluchten worden door ons gereserveerd. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook vergelijken we enkele reizen per vliegtuig met alle maatschappijen als Avianca Brazil, Azul, GOL en TAM.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Romantisch Rio
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Romantisch Rio1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.847925788755
Luxe klasse3.2581.6301.5981.392
Excursiepakket535304244200

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Romantisch RioRomantisch RioRomantisch RioRomantisch RioRomantisch RioRomantisch Rio