Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Chapada Diamantina - BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Rio XinguPará - Canal do JariPará - Canal do JariTafelbergen Chapada DiamantinaAmazonas - Rio TapajósParaná - MorretesTuiuiu in de PantanalAmazoneBúzios - Pousada ByblosParaná - Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesRegenbui Chapada DiamantinaSanta CatarinaVeerboot in PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasBahia - ItacimirimParaná - Foz do IguaçuWachten op de veerboot in PernambucoSanta CatarinaParaná - ParanaguaCentrumParaná - ParanaguaPará - Ilha do AmorBraziliaanse familie in de auto in BahiaMorro de São PauloAmazone - afstandenPará - Kayapó indianenRio de Janeiro - ChristusbeeldCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariRio de Janeiro - restaurantCentrum Lençóis - BahiaPousada do Alto - AlagoasDevil's Throat Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPousada Bejupira - AlagoasMaranhão - Chapada das MesasAmazone - floraPará - BelémPousada do Alto - AlagoasPará - Rio XinguPará - Canal do JariBraziliaanse vrouwen in BahiaMorro de São PauloBraziliaanse meisjes met brilMaranhão - Lençóis MaranhensesBraziliaanse jongen in BahiaZwemmende kinderen in de AmazonePontal de Boqueirão - PernambucoParanagua baai in ParanáMaranhãoBaai van BúziosParaná - Ilha do MelPará - AltamiraStrandwandeling in PernambucoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPará - Rio XinguRio de Janeiro - CopacabanaUitzicht Chapada DiamantinaBahia - LençóisBahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesWassen in de lokale rivier in BahiaAmazone - reuzenotterCentrum Lençóis - BahiaStrand Ilha do MelMorro de São PauloRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Canal do JariMorro de São PauloVissen op zee in SergipePará - Alter do ChãoParaná - ParanaguaPará - Green LakeRio de Janeiro - Pão de AçucarMaranhão - BarreirinhasBraziliaans meisjePorto de Galinhas - Pousada TabajubaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuSanta CatarinaPará - BelémParaná - Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoAmazonePará - Ilha do MosqueiroPernambuco - Fernando de NoronhaUitzicht Chapada DiamantinaOndergelopen woud in de Amazone


13-daagse reis Rio en het noordoosten

Share

Tijdens deze rondreis maak je kennis met de bruisende stad Rio de Janeiro, de historische steden Salvador en Recife en het swingende Fortaleza in het noordoosten van Brazilië. Een ideale combinatie van cultuur en strand.

Dag 1
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of hotel Santa Teresa.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend staat een excursie op het programma. Je gaat naar en door (een gedeelte van) de oude stad. Daarna ga je per kabelbaantje naar de berg 'het Suikerbrood', vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het beroemdste strand van de stad: de Copacabana.
Ook zie je de Guanabara baai en de satellietstad Niterói en aan de andere kant, in de verte, het Christusbeeld op de Corcovadoberg.

De rest van de middag is ter vrije besteding.

Dag 3
De ochtend heb je vrij. In de middag word je opgehaald voor een excursie naar de Corcovado waar het beroemde Christusbeeld staat. Met opzet is deze excursie in de middag omdat het uitzicht vanaf hier in de avondschemering onovertroffen mooi is. Je ziet het Suikerbrood, en onder andere de wijken Flamengo, Gloria, Lapa en Santa Teresa. Je herkent ook het Maracana stadion.

Dag 4
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in Rio de Janeiro. Je kunt bijvoorbeeld langs de Copacabana en Ipanema stranden wandelen, winkelen in één van de winkelcentra, een zeiltocht langs de eilanden voor de kust maken of gewoon genieten op een terrasje van het beweeglijke Braziliaanse leven van alledag.

Loop na het ontbijt langs de Copacabana en strijk neer op het terras van restaurant Colombo (bij het fort) voor een cafezinho en ga lunchen in het originele 'Girl of Ipanema' restaurant. Dompel je onder in de stad van de carioca's!

Dag 5
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Salvador.

Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Porto Farol of hotel A Casa das Portas Velhas.

De rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 6
Vanochtend maak je een begeleide wandeling door het historisch centrum Pelourinho. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 7
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding. Je kunt op eigen gelegenheid nog eens door Pelourinho dwalen. Of je kunt een bezoek te brengen aan de dagelijkse handarbeidmarkt Mercado Modelo in de lage stad, met de veerboot naar het eiland Itaparíca te gaan of gewoon genieten van de voetballende Brazilianen op het strand bij de vuurtoren.

Dag 8
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Salvador voor de vlucht naar Recife.

Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 9
In de ochtend doe je een city tour door de grote stad Recife. Deze stad wordt ook wel het Venetië van Brazilië genoemd door de vele kanalen die de stad doorkruisen. In het oude en bekende stadsdeel Olinda staat onder andere een door Nederlanders gebouwd fort.

Tip: gebruik lunch of diner in restaurant Oficina do Sabor.

Dag 10
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding om door de straatjes van Olinda te dwalen, een bezoek te brengen aan het fort en heerlijk te struinen langs de vele kleine winkeltjes van de stad of het grootste winkelcentrum van Brazilië.

Dag 11
Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de vlucht naar Fortaleza.

Aankomst in Fortaleza, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Villa Mayor of hotel Gran Marquise.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 12
Na het ontbijt doe je een city tour door het oude en nieuwe gedeelte van de stad en langs de stranden.
Tijdens de tour bezoek je tevens (kort) een kleine nederzetting van indianen.

Dag 13
In de vroege middag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of je terugreis naar Europa.

Verlengen
Je kunt voordat je aan de reis begint enkele dagen in Rio blijven, al of niet met een (meerdaags) excursiepakket. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om vanuit Fortaleza nog een meerdaagse excursie te doen.

Verlengen kan op elk moment in de reis: je kunt op alle plaatsen langer blijven of een stranddag inbouwen.
Vraag ernaar, wij helpen je graag!

Vluchten
Er zijn legio mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Om die reden hebben wij bij onze Brazilië rondreizen geen vluchten vermeld. Braziltours kan natuurlijk wel (met alle maatschappijen) uw vluchten verzorgen, en dan vallen die automatisch ook onder de SGR garantiedekking.

Ook binnenlandse vluchten kunnen we reserveren: vaak maken wij hiervoor gebruik van een airpass. Maar ook hebben we goede contacten met minder bekende maatschappijen als TRIP en AZUL.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Rio en het noordoosten
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Rio en het noordoosten1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.879995838893
Luxe klasse4.5542.3452.0182.140
Excursiepakket962528422344

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Rio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoostenRio en het noordoosten