Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


MaranhãoMorro de São PauloRio de Janeiro - Santa TeresaAmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariCentrumPará - Canal do JariTuiuiu in de PantanalParaná - ParanaguaBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - CopacabanaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Green LakePernambuco - Fernando de NoronhaCentrum Lençóis - BahiaBaai van BúziosZwemmende kinderen in de AmazonePousada do Alto - AlagoasBraziliaanse jongen in BahiaBraziliaanse meisjes met brilMorro de São PauloVerkeersbord in PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - AltamiraDevil's Throat Foz do IguaçuBraziliaanse vrouwen in BahiaRio de Janeiro - restaurantPará - Ilha do AmorVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldAmazone - afstandenPousada do Alto - AlagoasVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBahia - ItacimirimPará - BelémSanta CatarinaUitzicht Chapada DiamantinaVissen op zee in SergipeRio de Janeiro - Pão de AçucarStrand Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesVeerboot in PernambucoMaranhão - Chapada das MesasPará - Rio XinguMaranhão - BarreirinhasBahiaRegenbui Chapada DiamantinaAmazonePará - Alter do ChãoParanagua baai in ParanáMorro de São PauloParaná - ParanaguaPará - Canal do JariBahia - LençóisParaná - Ilha do MelPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesPousada Bejupira - AlagoasCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaRio de Janeiro - ChristusbeeldSanta CatarinaAmazone - reuzenotterParaná - Foz do IguaçuStrandwandeling in PernambucoChapada Diamantina - BahiaParaná - Foz do IguaçuWachten op de veerboot in PernambucoBraziliaanse familie in de auto in BahiaUitzicht Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaPará - Ilha do MosqueiroOndergelopen woud in de AmazoneSanta CatarinaWassen in de lokale rivier in BahiaMorro de São PauloPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - MorretesGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - BelémPará - Kayapó indianenPará - Rio XinguPará - Rio XinguZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParaná - Foz do IguaçuAmazonas - Rio TapajósVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Canal do JariBraziliaans meisjeAmazone - floraTafelbergen Chapada Diamantina


13-daagse reis Het mooie zuidoosten

Share

Dit deel van het mooie zuidoosten van Brazilië is een aaneenschakeling van hoogtepunten: Rio, São Paulo, de watervallen van Iguaçu en één van de mooiste treinreizen ter wereld: door het Atlantische regenwoud.

Je begint met het bruisende Rio de Janeiro. In het rustige en groene aan zee gelegen Curitiba maak je een dagexcursie met één van de mooiste treinreizen ter wereld. Het overweldigende natuurgeweld van de breedste watervallen ter wereld vind je op het drielandenpunt van Brazilië, Paraguay en Argentinië. De wereldstad São Paulo, met zijn 17 miljoen inwoners, is de grootste en belangrijkste stad van dit geweldige land.

Dag 1
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of in hotel Santa Teresa. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend een excursie naar en door (een gedeelte van) de oude stad en daarna per kabelbaantje naar de top van het Suikerbrood (Pão de Açucar), vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het beroemdste strand van de stad, de Copacabana, en de Guanabara baai.

Dag 3
De ochtend is ter vrije besteding. In de middag word je opgehaald voor een excursie naar de Corcovado waar het beroemde Christusbeeld staat. Met opzet is deze excursie pas in de middag, omdat het uitzicht vanaf hier in de avondschemering onovertroffen mooi is.

Dag 4
Na het ontbijt vervoer langs de prachtige groene kustweg naar het historische Paraty voor een heerlijk ontspannen verblijf in dit leuke plaatsje. Je verblijft de komende nachten in pousada do Principe of hotel Casa Turquesa. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5
Vandaag maak je een vaartocht per schooner voor de kust langs de vele eilandjes. De lunch is inbegrepen.

Dag 6
Na het ontbijt vervoer naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Curitiba. Aankomst in Curitiba, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.

Je verblijft de komende nachten in hotel Deville Express of hotel Pestana Curitiba. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 7
Na het ontbijt word je opgehaald en naar het treinstation gebracht. Je gaat beginnen aan één van de mooiste treinreizen ter wereld. De Serra Verde Express rijdt door het schitterend landschap van het Atlantische regenwoud, afgewisseld met bergen, vergezichten en glooiende vlaktes.

Aan het einde van de ochtend arriveert de trein in Morretes, een historisch stadje. Hier wordt de lunch gebruikt (inbegrepen). Je hebt na de lunch tijd om het stadje te verkennen. Terugreis naar Curtiba per bus.

Dag 8
Curitiba staat bekend als een stad met de meeste groenvoorzieningen per inwoner én als stad met een zeer goede infrastructuur. Delegaties van steden uit de hele wereld komen hier vanwege de infrastructuur.Je hebt de hele dag ter vrije besteding in deze groene stad.

Dag 9
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Curitiba voor de korte vlucht naar Foz do Iguaçu. Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.

Je verblijft de komende nachten in hotel San Rafael of hotel Mabu Thermas. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 10
Na het ontbijt word je bij het hotel opgehaald voor de avontuurlijke Macuco Boat Safari. Het eerste gedeelte van deze safari gaat in een open 4 x 4 jeep door het oerwoud en eindigt bij de oevers van de rivier. Je stapt in een Zodiac boot om zo dicht mogelijk bij de watervallen te komen. Neem regenkleding mee, want een nat pak is gegarandeerd!

De middag is ter vrije besteding om het centrum van de stad te verkennen of om bijvoorbeeld een helikoptertocht boven de watervallen te maken (alleen bij helder weer).

Dag 11
De ochtend is ter vrije besteding. In de middag word je opgehaald bij het hotel voor een wandelexcursie naar de Argentijnse kant van de watervallen, vanwaar je een beter uitzicht hebt op de immense watermassa die naar beneden stort.

Dag 12
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar São Paulo. Aankomst in São Paulo, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.

Je verblijft de komende nacht in hotel Novotel Ibirapuera of hotel Blue Tree Paulista. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 13
In de loop van de dag op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Europa of vervolg van je reis door Brazilië.

Maar je kunt natuurlijk ook je vakantie verlengen, bijvoorbeeld door met een huurauto terug te rijden naar Rio, of met een van onze excursies na afloop of tijdens de reis. Vraag er naar, wij helpen je graag verder.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Het mooie zuidoosten
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Het mooie zuidoosten1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.8111.005972944
Luxe klasse5.0212.6252.3512.300
Excursiepakket1.494958852812

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Het mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoostenHet mooie zuidoosten