Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


AmazoneBaai van BúziosDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Alter do ChãoRio de Janeiro - CopacabanaBraziliaanse jongen in BahiaVeerboot in PernambucoTafelbergen Chapada DiamantinaPará - Canal do JariRio de Janeiro - ChristusbeeldVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Canal do JariStrand Ilha do MelChapada Diamantina - BahiaStrandwandeling in PernambucoParaná - ParanaguaPará - Rio XinguVissen op zee in SergipePernambuco - Fernando de NoronhaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaVerkeersbord in PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - BelémMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaAmazone - floraMaranhão - Chapada das MesasRio de Janeiro - Pão de AçucarWassen in de lokale rivier in BahiaBraziliaanse vrouwen in BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMaranhão - Lençóis MaranhensesTuiuiu in de PantanalPontal de Boqueirão - PernambucoMaranhão - BarreirinhasParanagua baai in ParanáAmazone - reuzenotterMaranhãoPará - Canal do JariRio de Janeiro - Santa TeresaCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Ilha do MosqueiroPará - Canal do JariAmazoneSanta CatarinaAmazonas - Rio TapajósMorro de São PauloPará - Ilha do AmorCentrumPará - Rio XinguOndergelopen woud in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaPousada do Alto - AlagoasFoz do Iguaçu - Parque das AvesWachten op de veerboot in PernambucoSanta CatarinaBúzios - Pousada ByblosPousada Bejupira - AlagoasBahia - ItacimirimRegenbui Chapada DiamantinaSanta CatarinaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - BelémZwemmende kinderen in de AmazoneParaná - ParanaguaPará - Green LakeParaná - MorretesParaná - ParanaguaCentrum Lençóis - BahiaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBahiaMorro de São PauloPousada do Alto - AlagoasBahia - LençóisBraziliaans meisjeAmazone - afstandenRio de Janeiro - restaurantPará - AltamiraUitzicht Chapada DiamantinaItacimirim - Pousada Praia das OndasParaná - Foz do IguaçuMorro de São PauloBraziliaanse meisjes met brilParaná - Ilha do MelPará - Kayapó indianenPará - Rio XinguParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do Jari


17-daagse reis Het beste van Brazilië

Share

Recife, Salvador, het eco-natuurgebied Pantanal, de wereldberoemde watervallen van Iguaçu en Rio de Janeiro als afsluiter van deze geweldige reis. En toch overal genoeg tijd om op je eigen tempo rond te kijken. Dát is het beste van Brazilië

Tijdens deze reis leer je het mooiste wat Brazilië te bieden heeft kennen:
de moderne stad Recife met het historische Olinda;
het eveneens historische Salvador de Bahia met het werelderfgoed stadsdeel Pelourinho;
het eco-natuurgebied Pantanal in het mid-westen van het land;
de indrukwekkende watervallen van Iguaçu in het zuiden;
en lest best de bruisende stad Rio de Janeiro om nog een aantal dagen te ontspannen aan de Copacabana of Ipanema stranden.

Dag 1
Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in pousada Dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend staat een begeleide citytour op het programma. De grote stad Recife wordt ook wel het Venetië van Brazilië genoemd door de vele kanalen. Het historische Olinda is één van de plaatsen die door koningin Beatrix in 2003 tijdens haar staatsbezoek aan Brazilië werden bezocht.

Dag 3
Vandaag is ter vrije besteding. Je kunt een excursie maken naar de koloniale stad Iguarassu of het schiereiland Itamaracá met het Fort Oranje, of een heerlijk dagje luieren aan het zwembad van Sete Colinas.
Ook het plaatsje Caruaru, waar kleurrijke beeldjes worden gemaakt, is een bezoekje waard: het staat bekend om de grote processies en feesten tijdens de São João feesten in juni.

Tip: ga lunchen of dineren in restaurant Oficina do Sabor, geweldige keuken en een schitterend uitzicht over de oude stad.

Dag 4
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Recife voor de vlucht naar Salvador.
Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Porto Farol of hotel A Casa das Portas Velhas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5
Vanochtend maak je een begeleide wandeling door het historische centrum, Pelourinho, dat op de monumentenlijst van Unesco staat. Je ontdekt hier mooie koloniale architectuur. Geniet van de smalle straatjes en historische huizen en kerken, zoals de Catedral Basílica uit 1656. Op de Praça Anchieta staat een van de mooiste barokkerken van Brazilië.

Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 6
De hele dag ter vrije besteding om op je eigen tempo deze levendige stad te ontdekken, langs de boulevard te slenteren of gewoon op een terrasje te genieten van het Braziliaanse leven.

Dag 7, 8 en 9
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Salvador voor de vlucht naar Cuiabá. Aankomst in Cuiabá, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar pousada Piuval.

De komende dagen ga je de wondere wereld van flora en fauna van de Pantanal ontdekken, het moerasgebied met een uniek ecosysteem. Alle tochten tijdens deze dagen staan onder leiding van ervaren gidsen en experts op natuurgebied. De tours worden lopend, per kano en per paard gemaakt. Je verblijf is in een eenvoudige pousada op basis van volpension.

Dag 10
De ochtend breng je nog door in de Pantanal. Na de lunch vervoer naar je hotel in Cuiabá. Je verblijft in hotel Mato Grosso Palace of hotel Deville Cuiabá.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 11
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Cuiabá voor de vlucht naar Foz do Iguaçu.
Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel San Rafael of hotel Mabu Thermas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 12
Na het ontbijt word je opgehaald voor de avontuurlijke Macuco Boat Safari. Het eerste gedeelte rijdt je in een open 4 x 4 jeep door het dichte regenwoud. Aan het einde van het pad is de aanlegsteiger van de Zodiac boten waarmee je tot zo dicht mogelijk bij de watervallen gevaren wordt. Een nat en spannend avontuur!
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 13
De ochtend is ter vrije besteding. In de middag word je bij het hotel opgehaald en naar de Argentijnse kant van de watervallen gebracht. Onder leiding van een ervaren gids krijg je een rondleiding langs de watervallen. Aan de Argentijnse kant kom je dichterbij en bij sommige zelfs vlak boven de watervallen dan aan de Braziliaanse kant. Aan het einde van de speciaal aangelegde loopbrug ga je met een treintje tot aan het begin van de loopbrug die naar de 'Garganta del Diablo' voert.

Dag 14
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar Rio de Janeiro.
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of hotel Santa Teresa. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 15
In de middag word je opgehaald van het hotel voor een citytour met bezoeken aan het centrum, de Copacabana en Ipanema stranden. Aan het einde van de middag bezoek je de Corcovado, waar je in de avondschemering staande naast het Christusbeeld een schitterend uitzicht hebt op de stad, de stranden en de voor de kust liggende eilanden.

Dag 16
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding in deze indrukwekkende stad. Slenter op eigen tempo langs de Copacabana en Ipanema stranden of ga gewoon genieten op een terrasje. Het terras van restaurant Colombo bij het fort aan het einde van de Copacabana boulevard is de béste plek!

Aan te raden is ook een bezoek aan de oude wijk Santa Teresa, waar een oud trammetje (bondinho) als in Lissabon rondrijdt. Voor een luttel bedrag van 60 Centavos zie je de hele wijk op een ontspannen manier, temidden van de lokale bewoners die veelvuldig van de tram gebruik maken.

Dag 17
In de loop van de middag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of de terugreis naar Europa.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Het beste van Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Het beste van Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse2.6381.7491.3961.673
Luxe klasse5.4733.2262.8013.030
Excursiepakket996627540499

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Het beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van BraziliëHet beste van Brazilië