Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pontal de Boqueirão - PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhãoParaná - ParanaguaParaná - Foz do IguaçuPará - AltamiraBúzios - Pousada ByblosPará - BelémAmazoneZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaanse vrouwen in BahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaMaranhão - Lençóis MaranhensesZwemmende kinderen in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguAmazone - afstandenRio de Janeiro - Santa TeresaBahia - ItacimirimBraziliaans meisjePousada do Alto - AlagoasParaná - ParanaguaWachten op de veerboot in PernambucoParanagua baai in ParanáRio de Janeiro - CopacabanaTafelbergen Chapada DiamantinaRio de Janeiro - restaurantPorto de Galinhas - Pousada TabajubaBraziliaanse familie in de auto in BahiaUitzicht Chapada DiamantinaDevil's Throat Foz do IguaçuStrand Ilha do MelMaranhão - Chapada das MesasAmazonas - Rio TapajósVerkeersbord in PernambucoPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasChapada Diamantina - BahiaPará - Canal do JariBraziliaanse jongen in BahiaPará - BelémVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPousada Bejupira - AlagoasCentrumOndergelopen woud in de AmazoneFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Kayapó indianenPará - Green LakePará - Ilha do MosqueiroParaná - MorretesMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariBahia - LençóisMorro de São PauloPará - Ilha do AmorParaná - ParanaguaBraziliaanse meisjes met brilParaná - Foz do IguaçuMorro de São PauloRegenbui Chapada DiamantinaAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariPará - Canal do JariVeerboot in PernambucoPará - Alter do ChãoStrandwandeling in PernambucoSanta CatarinaParaná - Foz do IguaçuItacimirim - Pousada Praia das OndasAmazoneBaai van BúziosVissen op zee in SergipeTuiuiu in de PantanalRio de Janeiro - ChristusbeeldSanta CatarinaMaranhão - BarreirinhasPernambuco - Fernando de NoronhaWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Canal do JariPará - Rio XinguParaná - Ilha do MelRio de Janeiro - Pão de AçucarUitzicht Chapada DiamantinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMorro de São PauloAmazone - floraSanta Catarina


9-daagse reis Essentieel Brazilië

Share

‘essentie’, dat is wat overblijft als je de 'randzaken' weglaat.
Wanneer je voor het eerst het immense Brazilië wilt gaan bezoeken moet je kiezen uit al het moois dat dit land te bieden heeft.
Wij kozen voor natuur, cultuur, historie, stad en plezier: Foz do Iguaçu, Salvador de Bahia en Rio de Janeiro.

Choices, choices, choices.....

Je begint met de gigantische en wereldberoemde watervallen in het zuiden van het land, grenzend aan Argentinië en Paraguay. In het koloniale Salvador de Bahia ligt de historie op elke straathoek en het bruisende Rio de Janeiro is de (wereld) hoofdstad van het uitgaansleven.

dag 1
je komt aan in Foz do Iguaçu en word verwelkomd door onze lokale agent. Transfer naar je hotel voor de komende nachten, de rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 2
In de ochtend staat een wandelexcursie op het programma. Je gaat naar de Braziliaanse kant van de machtige watervallen.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling door de stad te maken, maar je kunt ook een bezoek brengen aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen.

dag 3
op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar Salvador.
Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 4
In de ochtend maak je een begeleide wandeling door het historisch centrum Pelourinho. De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 5
Vandaag  heb je de hele vrij in Salvador. Misschien wil je op eigen houtje nog eens door Pelourinho slenteren, je kunt een bezoek te brengen aan de Bonfim kerk. Maar dat hoeft allemaal niet: je mag ook lekker gaan luieren op een terras aan het strand.

dag 6
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Salvador voor de vlucht naar Rio de Janeiro.

Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. De rest van de dag is ter eigen besteding.

dag 7
Na het ontbijt word je opgehaald voor een dagexcursie die je langs de hoogtepunten van Rio de Janeiro voert. Je gaat onder andere met een kabelbaan naar het Suikerbrood. Aan het einde van de middag ga je naar de Corcovado, de beroemde berg met het Christusbeeld. Juist in de avondschemering is het uitzicht onovertroffen. De lunch in een churrascaria restaurant is inclusief.

dag 8
Een hele vrije dag in Rio. Het terras van restaurant Colombo bij het fort tussen de Copacabana en Ipanema biedt één van de mooiste uitzichten over de Copacabana. Een aanrader is om te gaan lunchen in het originele 'Girl of Ipanema' restaurant in Ipanema en geniet van het carioca leven om je heen.

Maar je kunt de dag natuurlijk ook wat actiever doorbrengen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel musea in Rio, of misschien heb je zin in een jeeptour door één van de favela's die de stad rijk is?

dag 9
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugreis naar Europa of het vervolg van je reis door Brazilië.

Verlengen
Er zijn legio mogelijkheden om je vakantie te verlengen. BrazilTours biedt diverse meerdaagse excursies vanuit Rio, bijvoorbeeld naar natuurparken of een lodge met een michelin-sterren-restaurant.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook met een huurauto of op de motor op pad. Vraag ernaar: wij helpen je graag.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten reserveren wij voor je. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar we vergelijken ook altijd enkele reis tarieven met alle Braziliaanse luchtvaart maatschappijen. En de voordeligste optie bieden wij je aan!

Andersom
deze voorbeeldreis kan natuurlijk ook beginnen in Rio de Janeiro of Salvador de Bahia, het is maar net wat je wilt of hoe de vluchten het voordeligst uitvallen. BrazilTours heeft de meest logische route als voorbeeld genomen maar de keuze is aan jou. Laat ons weten wat je wilt en wij regelen het voor je!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Essentieel Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Essentieel Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.176626532557
Luxe klasse3.2511.6701.3041.531
Excursiepakket698426359319

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Essentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel Brazilië