Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Baai van BúziosPernambuco - Fernando de NoronhaMaranhão - Chapada das MesasPará - Canal do JariTafelbergen Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaBahiaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloParaná - MorretesVeerboot in PernambucoPará - Rio XinguGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaZwemmende kinderen in de AmazoneWassen in de lokale rivier in BahiaPará - BelémPará - BelémSanta CatarinaPousada do Alto - AlagoasPousada Bejupira - AlagoasPontal de Boqueirão - PernambucoWachten op de veerboot in PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesFoz do Iguaçu - Parque das AvesOndergelopen woud in de AmazoneMaranhãoMaranhão - BarreirinhasPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaRegenbui Chapada DiamantinaStrand Ilha do MelSanta CatarinaParaná - ParanaguaRio de Janeiro - Pão de AçucarVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBahia - LençóisMorro de São PauloStrandwandeling in PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - restaurantDevil's Throat Foz do IguaçuItacimirim - Pousada Praia das OndasParaná - Foz do IguaçuParaná - Ilha do MelBahia - ItacimirimAmazonas - Rio TapajósPará - Green LakeCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Rio XinguAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariMorro de São PauloSanta CatarinaPará - Ilha do MosqueiroPará - Ilha do AmorUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse meisjes met brilPará - AltamiraParaná - Foz do IguaçuPorto de Galinhas - Pousada TabajubaUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - ChristusbeeldCentrumTuiuiu in de PantanalPará - Alter do ChãoBúzios - Pousada ByblosAmazone - floraBraziliaans meisjeMorro de São PauloVissen op zee in SergipeCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguAmazoneBraziliaanse jongen in BahiaParaná - ParanaguaRio de Janeiro - Santa TeresaAmazonePará - Canal do JariPará - Canal do JariBraziliaanse familie in de auto in BahiaParanagua baai in ParanáPousada do Alto - AlagoasBraziliaanse vrouwen in BahiaChapada Diamantina - BahiaAmazone - afstandenPará - Kayapó indianenParaná - Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoVogelpark Parque das Aves in Foz do Iguaçu


9-daagse reis Essentieel Brazilië

Share

‘essentie’, dat is wat overblijft als je de 'randzaken' weglaat.
Wanneer je voor het eerst het immense Brazilië wilt gaan bezoeken moet je kiezen uit al het moois dat dit land te bieden heeft.
Wij kozen voor natuur, cultuur, historie, stad en plezier: Foz do Iguaçu, Salvador de Bahia en Rio de Janeiro.

Choices, choices, choices.....

Je begint met de gigantische en wereldberoemde watervallen in het zuiden van het land, grenzend aan Argentinië en Paraguay. In het koloniale Salvador de Bahia ligt de historie op elke straathoek en het bruisende Rio de Janeiro is de (wereld) hoofdstad van het uitgaansleven.

dag 1
je komt aan in Foz do Iguaçu en word verwelkomd door onze lokale agent. Transfer naar je hotel voor de komende nachten, de rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 2
In de ochtend staat een wandelexcursie op het programma. Je gaat naar de Braziliaanse kant van de machtige watervallen.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling door de stad te maken, maar je kunt ook een bezoek brengen aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen.

dag 3
op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar Salvador.
Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 4
In de ochtend maak je een begeleide wandeling door het historisch centrum Pelourinho. De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 5
Vandaag  heb je de hele vrij in Salvador. Misschien wil je op eigen houtje nog eens door Pelourinho slenteren, je kunt een bezoek te brengen aan de Bonfim kerk. Maar dat hoeft allemaal niet: je mag ook lekker gaan luieren op een terras aan het strand.

dag 6
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Salvador voor de vlucht naar Rio de Janeiro.

Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. De rest van de dag is ter eigen besteding.

dag 7
Na het ontbijt word je opgehaald voor een dagexcursie die je langs de hoogtepunten van Rio de Janeiro voert. Je gaat onder andere met een kabelbaan naar het Suikerbrood. Aan het einde van de middag ga je naar de Corcovado, de beroemde berg met het Christusbeeld. Juist in de avondschemering is het uitzicht onovertroffen. De lunch in een churrascaria restaurant is inclusief.

dag 8
Een hele vrije dag in Rio. Het terras van restaurant Colombo bij het fort tussen de Copacabana en Ipanema biedt één van de mooiste uitzichten over de Copacabana. Een aanrader is om te gaan lunchen in het originele 'Girl of Ipanema' restaurant in Ipanema en geniet van het carioca leven om je heen.

Maar je kunt de dag natuurlijk ook wat actiever doorbrengen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel musea in Rio, of misschien heb je zin in een jeeptour door één van de favela's die de stad rijk is?

dag 9
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugreis naar Europa of het vervolg van je reis door Brazilië.

Verlengen
Er zijn legio mogelijkheden om je vakantie te verlengen. BrazilTours biedt diverse meerdaagse excursies vanuit Rio, bijvoorbeeld naar natuurparken of een lodge met een michelin-sterren-restaurant.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook met een huurauto of op de motor op pad. Vraag ernaar: wij helpen je graag.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten reserveren wij voor je. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar we vergelijken ook altijd enkele reis tarieven met alle Braziliaanse luchtvaart maatschappijen. En de voordeligste optie bieden wij je aan!

Andersom
deze voorbeeldreis kan natuurlijk ook beginnen in Rio de Janeiro of Salvador de Bahia, het is maar net wat je wilt of hoe de vluchten het voordeligst uitvallen. BrazilTours heeft de meest logische route als voorbeeld genomen maar de keuze is aan jou. Laat ons weten wat je wilt en wij regelen het voor je!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Essentieel Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Essentieel Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.176626532557
Luxe klasse3.2511.6701.3041.531
Excursiepakket698426359319

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Essentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel BraziliëEssentieel Brazilië