Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Baai van BúziosPará - Ilha do MosqueiroGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaSanta CatarinaVeerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuBraziliaanse jongen in BahiaVissen op zee in SergipeTafelbergen Chapada DiamantinaAmazoneCentrumBraziliaanse meisjes met brilPará - Canal do JariMaranhão - BarreirinhasCentrum Lençóis - BahiaParaná - Ilha do MelAmazoneRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Ilha do AmorPontal de Boqueirão - PernambucoPousada Bejupira - AlagoasPará - Alter do ChãoMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Pão de AçucarBúzios - Pousada ByblosVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáVerkeersbord in PernambucoVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBahia - LençóisRio de Janeiro - CopacabanaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - BelémZwemmende kinderen in de AmazoneBahiaCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Chapada das MesasRio de Janeiro - restaurantWachten op de veerboot in PernambucoPará - Canal do JariDevil's Throat Foz do IguaçuMaranhãoAmazone - afstandenWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Canal do JariBraziliaans meisjeChapada Diamantina - BahiaStrandwandeling in PernambucoPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloMorro de São PauloAmazone - reuzenotterSanta CatarinaTuiuiu in de PantanalParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasAmazone - floraZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - AltamiraRegenbui Chapada DiamantinaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldParaná - Foz do IguaçuStrand Ilha do MelOndergelopen woud in de AmazonePará - Rio XinguRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Canal do JariParaná - ParanaguaMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaPará - Kayapó indianenUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse vrouwen in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaanse familie in de auto in BahiaAmazonas - Rio TapajósPará - Canal do JariSanta CatarinaBahia - ItacimirimParanagua baai in ParanáPará - Green LakeParaná - ParanaguaPará - Rio XinguParaná - MorretesMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - BelémPousada do Alto - AlagoasPará - Rio XinguPernambuco - Fernando de NoronhaParaná - Foz do Iguaçu


12-daagse reis Erfenis en het strand

Share

Geschiedenis en koloniaal verleden in Recife/Olinda en Natal en dan een heerlijk strandavontuur in Porto de Galinhas en Praia de Pipa. Een perfecte combinatie om dit deel van Brazilië te leren kennen in een ontspannen tempo.

Dag 1
Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.
Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
Vandaag is ook de hele dag ter vrije besteding. Je vandaag heerlijk luieren aan het zwembad, maar je kunt er ook voor kiezen een lokale gids te huren om je Olinda te laten zien.
Tip: ga lunchen of dineren in restaurant Oficina do Sabor, geweldige keuken en een schitterend uitzicht over de oude stad.

Dag 3
Een begeleide tour brengt je vandaag naar Igarassú en het schiereiland Itamaracá. Hier staat het door Nederlanders gebouwde Fort Oranje, dat door toenmalig Koningin Beatrix in 2003 bezocht werd tijdens een staatsbezoek.
De lunch is inbegrepen.

Dag 4
Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel voor de rit van zo’n anderhalf uur naar Porto de Galinhas, ten zuiden van Recife.

Porto de Galinhas is een lokaal zeer goed bekend staande badplaats. Voornamelijk in het weekeinde is het er gezellig druk, omdat het dan door veel Brazilianen bezocht wordt.
Je verblijft in hotel Marambai do Porto of hotel Beach Class Resort Muro Alto.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5 en 6
Deze dagen zijn ter vrije besteding om heerlijk aan het strand te luieren.

Tip: ga lunchen in restaurant Beijupirá in het dorp, geweldige tropische sfeer én een goede keuken!

Dag 7
In de ochtend ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de vlucht naar Natal.
Aankomst in Natal, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.
Je verblijft de komende nachten in hotel Divi Divi Praia of Pestana Natal.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 8
De hele dag is ter vrije besteding om aan het strand of zwembad te luieren of de gezellige wijk Ponta Negra te ontdekken. Of natuurlijk een combinatie van die twee!

Dag 9
Na het ontbijt vervoer naar Pipa, ongeveer anderhalf uur ten zuiden van Natal.
Pipa is een hippie achtig dorpje met een gezellige hoofdstraat met veel bars en restaurants. Je verblijft in pousada Berro de Jeguy of hotel Toca da Coruja.

Dag 10 en 11
Vrije dagen aan het strand van Tibau of Pipa. Maak een tocht per buggy over het strand, ga paardrijden of zwemmen met de dolfijnen of geniet gewoon van de schitterende stranden.

Tip: ga lunchen of dineren in het restaurant van Pousada Toca da Coruja.

Dag 12
Vandaag eindigt deze reis. In de loop van de dag vervoer naar de luchthaven van Natal voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa. Maar je kunt natuurlijk ook nog een paar dagen langer blijven. Verlengen kan op elk moment van je reis: vooraf, tijdens of erna.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Erfenis en het strand
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Erfenis en het strand1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.773917835794
Luxe klasse5.2612.7002.6182.512
Excursiepakket292162128105

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Erfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strand