Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Wassen in de lokale rivier in BahiaAmazone - afstandenVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBaai van BúziosPará - Green LakeMorro de São PauloPará - AltamiraPernambuco - Fernando de NoronhaMorro de São PauloAmazoneMaranhãoPará - Rio XinguPará - Rio XinguPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuStrand Ilha do MelPousada Bejupira - AlagoasMaranhão - BarreirinhasPará - Canal do JariBraziliaanse vrouwen in BahiaCentrum Lençóis - BahiaAmazone - floraMaranhão - Lençóis MaranhensesPorto de Galinhas - Pousada TabajubaStrandwandeling in PernambucoVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariParaná - ParanaguaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Ilha do AmorPará - BelémParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - restaurantParanagua baai in ParanáParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasPará - Alter do ChãoRio de Janeiro - Santa TeresaWachten op de veerboot in PernambucoVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáParaná - MorretesFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhão - Chapada das MesasMorro de São PauloBraziliaanse familie in de auto in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - ChristusbeeldBraziliaanse jongen in BahiaChapada Diamantina - BahiaDevil's Throat Foz do IguaçuVissen op zee in SergipeUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguPará - BelémMorro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaPará - Canal do JariParaná - Ilha do MelBahiaBraziliaans meisjePará - Ilha do MosqueiroRio de Janeiro - CopacabanaBahia - ItacimirimPará - Canal do JariBahia - LençóisAmazone - reuzenotterPousada do Alto - AlagoasOndergelopen woud in de AmazonePará - Kayapó indianenBraziliaanse meisjes met brilZwemmende kinderen in de AmazoneParaná - ParanaguaAmazonas - Rio TapajósUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaTuiuiu in de PantanalVeerboot in PernambucoSanta CatarinaMaranhão - Lençóis MaranhensesCentrum Lençóis - BahiaRegenbui Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Pão de AçucarBúzios - Pousada ByblosAmazoneCentrumItacimirim - Pousada Praia das OndasPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaVerkeersbord in Pernambuco


12-daagse reis Erfenis en het strand

Share

Geschiedenis en koloniaal verleden in Recife/Olinda en Natal en dan een heerlijk strandavontuur in Porto de Galinhas en Praia de Pipa. Een perfecte combinatie om dit deel van Brazilië te leren kennen in een ontspannen tempo.

Dag 1
Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.
Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
Vandaag is ook de hele dag ter vrije besteding. Je vandaag heerlijk luieren aan het zwembad, maar je kunt er ook voor kiezen een lokale gids te huren om je Olinda te laten zien.
Tip: ga lunchen of dineren in restaurant Oficina do Sabor, geweldige keuken en een schitterend uitzicht over de oude stad.

Dag 3
Een begeleide tour brengt je vandaag naar Igarassú en het schiereiland Itamaracá. Hier staat het door Nederlanders gebouwde Fort Oranje, dat door toenmalig Koningin Beatrix in 2003 bezocht werd tijdens een staatsbezoek.
De lunch is inbegrepen.

Dag 4
Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel voor de rit van zo’n anderhalf uur naar Porto de Galinhas, ten zuiden van Recife.

Porto de Galinhas is een lokaal zeer goed bekend staande badplaats. Voornamelijk in het weekeinde is het er gezellig druk, omdat het dan door veel Brazilianen bezocht wordt.
Je verblijft in hotel Marambai do Porto of hotel Beach Class Resort Muro Alto.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5 en 6
Deze dagen zijn ter vrije besteding om heerlijk aan het strand te luieren.

Tip: ga lunchen in restaurant Beijupirá in het dorp, geweldige tropische sfeer én een goede keuken!

Dag 7
In de ochtend ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de vlucht naar Natal.
Aankomst in Natal, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.
Je verblijft de komende nachten in hotel Divi Divi Praia of Pestana Natal.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 8
De hele dag is ter vrije besteding om aan het strand of zwembad te luieren of de gezellige wijk Ponta Negra te ontdekken. Of natuurlijk een combinatie van die twee!

Dag 9
Na het ontbijt vervoer naar Pipa, ongeveer anderhalf uur ten zuiden van Natal.
Pipa is een hippie achtig dorpje met een gezellige hoofdstraat met veel bars en restaurants. Je verblijft in pousada Berro de Jeguy of hotel Toca da Coruja.

Dag 10 en 11
Vrije dagen aan het strand van Tibau of Pipa. Maak een tocht per buggy over het strand, ga paardrijden of zwemmen met de dolfijnen of geniet gewoon van de schitterende stranden.

Tip: ga lunchen of dineren in het restaurant van Pousada Toca da Coruja.

Dag 12
Vandaag eindigt deze reis. In de loop van de dag vervoer naar de luchthaven van Natal voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa. Maar je kunt natuurlijk ook nog een paar dagen langer blijven. Verlengen kan op elk moment van je reis: vooraf, tijdens of erna.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Erfenis en het strand
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Erfenis en het strand1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.773917835794
Luxe klasse5.2612.7002.6182.512
Excursiepakket292162128105

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Erfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strand