Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Maranhão - Chapada das MesasAmazonePorto de Galinhas - Pousada TabajubaMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldCentrumParaná - ParanaguaPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaTafelbergen Chapada DiamantinaSanta CatarinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPousada Bejupira - AlagoasRio de Janeiro - Santa TeresaVerkeersbord in PernambucoAmazone - reuzenotterMorro de São PauloBahia - LençóisPará - Rio XinguPará - Canal do JariVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMorro de São PauloZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaMaranhão - BarreirinhasPará - Canal do JariPará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaMaranhãoPará - Ilha do AmorPernambuco - Fernando de NoronhaPará - Ilha do MosqueiroAmazone - floraBraziliaanse vrouwen in BahiaParanagua baai in ParanáParaná - Ilha do MelRio de Janeiro - Pão de AçucarWassen in de lokale rivier in BahiaBaai van BúziosMaranhão - Lençóis MaranhensesParaná - ParanaguaPontal de Boqueirão - PernambucoCentrum Lençóis - BahiaPousada do Alto - AlagoasBúzios - Pousada ByblosPará - Canal do JariUitzicht Chapada DiamantinaDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Green LakePará - Kayapó indianenOndergelopen woud in de AmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesTuiuiu in de PantanalParaná - Foz do IguaçuPará - BelémRegenbui Chapada DiamantinaPará - Rio XinguZwemmende kinderen in de AmazoneBraziliaans meisjeBraziliaanse familie in de auto in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesVissen op zee in SergipeParaná - Foz do IguaçuVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuVeerboot in PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasPousada do Alto - AlagoasCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse meisjes met brilSanta CatarinaStrand Ilha do MelBraziliaanse jongen in BahiaParaná - MorretesParaná - ParanaguaAmazone - afstandenUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariBahia - ItacimirimAmazonas - Rio TapajósStrandwandeling in PernambucoChapada Diamantina - BahiaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPará - Alter do ChãoPará - AltamiraSanta CatarinaRio de Janeiro - restaurantWachten op de veerboot in PernambucoAmazoneMorro de São PauloBahiaPará - Belém


12-daagse reis Erfenis en het strand

Share

Geschiedenis en koloniaal verleden in Recife/Olinda en Natal en dan een heerlijk strandavontuur in Porto de Galinhas en Praia de Pipa. Een perfecte combinatie om dit deel van Brazilië te leren kennen in een ontspannen tempo.

Dag 1
Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.
Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
Vandaag is ook de hele dag ter vrije besteding. Je vandaag heerlijk luieren aan het zwembad, maar je kunt er ook voor kiezen een lokale gids te huren om je Olinda te laten zien.
Tip: ga lunchen of dineren in restaurant Oficina do Sabor, geweldige keuken en een schitterend uitzicht over de oude stad.

Dag 3
Een begeleide tour brengt je vandaag naar Igarassú en het schiereiland Itamaracá. Hier staat het door Nederlanders gebouwde Fort Oranje, dat door toenmalig Koningin Beatrix in 2003 bezocht werd tijdens een staatsbezoek.
De lunch is inbegrepen.

Dag 4
Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel voor de rit van zo’n anderhalf uur naar Porto de Galinhas, ten zuiden van Recife.

Porto de Galinhas is een lokaal zeer goed bekend staande badplaats. Voornamelijk in het weekeinde is het er gezellig druk, omdat het dan door veel Brazilianen bezocht wordt.
Je verblijft in hotel Marambai do Porto of hotel Beach Class Resort Muro Alto.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5 en 6
Deze dagen zijn ter vrije besteding om heerlijk aan het strand te luieren.

Tip: ga lunchen in restaurant Beijupirá in het dorp, geweldige tropische sfeer én een goede keuken!

Dag 7
In de ochtend ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de vlucht naar Natal.
Aankomst in Natal, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie.
Je verblijft de komende nachten in hotel Divi Divi Praia of Pestana Natal.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 8
De hele dag is ter vrije besteding om aan het strand of zwembad te luieren of de gezellige wijk Ponta Negra te ontdekken. Of natuurlijk een combinatie van die twee!

Dag 9
Na het ontbijt vervoer naar Pipa, ongeveer anderhalf uur ten zuiden van Natal.
Pipa is een hippie achtig dorpje met een gezellige hoofdstraat met veel bars en restaurants. Je verblijft in pousada Berro de Jeguy of hotel Toca da Coruja.

Dag 10 en 11
Vrije dagen aan het strand van Tibau of Pipa. Maak een tocht per buggy over het strand, ga paardrijden of zwemmen met de dolfijnen of geniet gewoon van de schitterende stranden.

Tip: ga lunchen of dineren in het restaurant van Pousada Toca da Coruja.

Dag 12
Vandaag eindigt deze reis. In de loop van de dag vervoer naar de luchthaven van Natal voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa. Maar je kunt natuurlijk ook nog een paar dagen langer blijven. Verlengen kan op elk moment van je reis: vooraf, tijdens of erna.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Erfenis en het strand
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Erfenis en het strand1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.773917835794
Luxe klasse5.2612.7002.6182.512
Excursiepakket292162128105

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Erfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strandErfenis en het strand