Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Paraná - Foz do IguaçuPará - Ilha do MosqueiroVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáSanta CatarinaPará - BelémVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Kayapó indianenBraziliaanse vrouwen in BahiaParanagua baai in ParanáAmazone - floraRio de Janeiro - restaurantPernambuco - Fernando de NoronhaVerkeersbord in PernambucoWassen in de lokale rivier in BahiaAmazoneCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguTuiuiu in de PantanalCentrumParaná - ParanaguaMorro de São PauloZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaTafelbergen Chapada DiamantinaWachten op de veerboot in PernambucoBraziliaanse meisjes met brilPará - Canal do JariParaná - Ilha do MelParaná - ParanaguaPará - Green LakeRio de Janeiro - CopacabanaZwemmende kinderen in de AmazoneGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaItacimirim - Pousada Praia das OndasMorro de São PauloBahia - LençóisMaranhãoCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguAmazoneMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuMaranhão - BarreirinhasPousada do Alto - AlagoasMaranhão - Chapada das MesasBahiaBúzios - Pousada ByblosParaná - MorretesPará - Canal do JariPará - Ilha do AmorPousada Bejupira - AlagoasRio de Janeiro - Pão de AçucarBraziliaanse jongen in BahiaMorro de São PauloAmazone - afstandenUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse familie in de auto in BahiaOndergelopen woud in de AmazonePará - Canal do JariPará - BelémRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Alter do ChãoStrand Ilha do MelParaná - Foz do IguaçuBaai van BúziosBraziliaans meisjeRegenbui Chapada DiamantinaVeerboot in PernambucoPousada do Alto - AlagoasSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaStrandwandeling in PernambucoSanta CatarinaMaranhão - Lençóis MaranhensesFoz do Iguaçu - Parque das AvesAmazone - reuzenotterDevil's Throat Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesPontal de Boqueirão - PernambucoChapada Diamantina - BahiaBahia - ItacimirimPorto de Galinhas - Pousada TabajubaFoz do Iguaçu - Parque das AvesUitzicht Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuVissen op zee in SergipeAmazonas - Rio TapajósPará - Canal do JariPará - Canal do JariPará - Rio XinguPará - Altamira


8-daagse reis De wonderen van Brazilië

Share

twee van de vele wonderen van Brazilië: Rio de Janeiro met de stranden Copacabana, Ipanema en Leblon en natuurlijk het Christusbeeld en het Suikerbrood. Daarnaast bezoek je de watervallen van Iguaçu, één van de grootste natuurwonderen ter wereld.

Een ideale reis voor een eerste kennismaking met Brazilië!

dag 1
aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze vertegenwoordiging en transfer naar je accommodatie. Rest van de dag ter eigen besteding.

dag 2
wanneer je hebt gekozen voor een of meer excursies word je na het ontbijt bij het hotel opgehaald voor een privé excursie van een halve dag door een gedeelte van de miljoenenstad. Met een kabelbaan kun je naar de top van het 'Suikerbrood', een hoge rots midden in de baai, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad.
De middag is ter vrije besteding.

dag 3
volgens de afspraak met de lokale agent word je in de ochtend of in de middag van je hotel opgehaald voor een bezoek aan de Corcovado, de beroemde berg met het Christusbeeld. Vanaf het eindpunt van het treintje ga je via (rol-)trappen naar het Christusbeeld.

Het uitzicht vanaf de voet van het Christusbeeld is zo mogelijk nóg spectaculairder dan vanaf het Suikerbrood, omdat je nu -en zeker bij helder weer- alle wijken van de stad kunt zien, Flamengo, Santa Teresa, Lapa, het Maracaña stadium, vliegveld Santos Dumont en aan de overkant van de baai satellietstad Niterói.

dag 4
de hele dag ter vrije besteding. Geniet van de stranden Copacabana en Ipanema, breng een bezoek aan één van de vele musea, ga op eigen gelegenheid met het electrisch trammetje (de bondinho) vanaf de moderne kathedraal (Estação Carioca) naar de historische wijk Santa Teresa of maak een excursie naar bijvoorbeeld het historische stadje Petrópolis.

Zin om lekker rustig aan te doen? Strijk neer op het terras van restaurant Colombo bij het fort tussen Copacabana en Ipanema stranden: het mooiste uitzicht op de Copacabana vindt je hier!

dag 5
in de loop van de ochtend op eigen gelegenheid naar de haven in de wijk Gloria waar de speedboot voor de Macuco Safari klaarligt.

Met ongeveer 300 pk aan boord raas je langs het Suikerbrood, de Cocabana en Ipanema stranden en zet dan koers naar een aantal eilandjes voor de kust die alleen door grote kolonies vogels worden bewoond.
Een spectaculaire ervaring!

dag 6
op eigen gelegenheid ga je naar luchthaven Galeão van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Foz do Iguaçu.

Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze vertegenwoordiging en transfer naar je hotel. Rest van de dag ter vrije besteding.

dag 7
in de ochtend heb je een begeleide wandel-excursie aan de Braziliaanse kant van de breedste watervallen ter wereld. Rest van de dag ter vrije besteding.
Je kunt een helikoptertocht maken boven de watervallen (alleen bij helder weer), een excursie naar de Argentijnse kant maken, of het centrum van Foz do Iguaçu bezoeken.

dag 8
in de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook reserveren wij enkele reizen wanneer deze voordeliger zijn.

Indicatieprijs landarrangement 2019
De wonderen van Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

De wonderen van Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.042531482491
Luxe klasse2.2141.1489841.068
Excursiepakket624382334312

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

De wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van Brazilië