Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Maranhão - Lençóis MaranhensesMaranhão - Chapada das MesasPará - Canal do JariVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldChapada Diamantina - BahiaParaná - Foz do IguaçuBraziliaanse meisjes met brilMorro de São PauloVerkeersbord in PernambucoAmazone - floraDevil's Throat Foz do IguaçuParanagua baai in ParanáOndergelopen woud in de AmazoneBahia - ItacimirimRegenbui Chapada DiamantinaTafelbergen Chapada DiamantinaAmazonas - Rio TapajósPará - BelémRio de Janeiro - Santa TeresaParaná - Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesSanta CatarinaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Green LakeZwemmende kinderen in de AmazoneVissen op zee in SergipeTuiuiu in de PantanalZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaMorro de São PauloFoz do Iguaçu - Parque das AvesBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - ChristusbeeldBraziliaans meisjeBraziliaanse jongen in BahiaPará - AltamiraCentrum Lençóis - BahiaBahiaUitzicht Chapada DiamantinaCentrumPousada Bejupira - AlagoasParaná - ParanaguaPará - Alter do ChãoAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaAmazone - afstandenRio de Janeiro - Pão de AçucarStrandwandeling in PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Ilha do MosqueiroPorto de Galinhas - Pousada TabajubaStrand Ilha do MelWassen in de lokale rivier in BahiaPernambuco - Fernando de NoronhaMaranhãoMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuBraziliaanse vrouwen in BahiaRio de Janeiro - restaurantParaná - Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaPará - Ilha do AmorAmazoneVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParaná - MorretesPará - Canal do JariWachten op de veerboot in PernambucoBaai van BúziosGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPousada do Alto - AlagoasPará - Canal do JariMaranhão - BarreirinhasVeerboot in PernambucoMorro de São PauloPará - Rio XinguSanta CatarinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahia - LençóisParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasCentrum Lençóis - BahiaSanta CatarinaAmazonePontal de Boqueirão - PernambucoParaná - ParanaguaPará - Rio XinguPará - Rio XinguPará - BelémPará - Kayapó indianen


8-daagse reis De wonderen van Brazilië

Share

twee van de vele wonderen van Brazilië: Rio de Janeiro met de stranden Copacabana, Ipanema en Leblon en natuurlijk het Christusbeeld en het Suikerbrood. Daarnaast bezoek je de watervallen van Iguaçu, één van de grootste natuurwonderen ter wereld.

Een ideale reis voor een eerste kennismaking met Brazilië!

dag 1
aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze vertegenwoordiging en transfer naar je accommodatie. Rest van de dag ter eigen besteding.

dag 2
wanneer je hebt gekozen voor een of meer excursies word je na het ontbijt bij het hotel opgehaald voor een privé excursie van een halve dag door een gedeelte van de miljoenenstad. Met een kabelbaan kun je naar de top van het 'Suikerbrood', een hoge rots midden in de baai, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad.
De middag is ter vrije besteding.

dag 3
volgens de afspraak met de lokale agent word je in de ochtend of in de middag van je hotel opgehaald voor een bezoek aan de Corcovado, de beroemde berg met het Christusbeeld. Vanaf het eindpunt van het treintje ga je via (rol-)trappen naar het Christusbeeld.

Het uitzicht vanaf de voet van het Christusbeeld is zo mogelijk nóg spectaculairder dan vanaf het Suikerbrood, omdat je nu -en zeker bij helder weer- alle wijken van de stad kunt zien, Flamengo, Santa Teresa, Lapa, het Maracaña stadium, vliegveld Santos Dumont en aan de overkant van de baai satellietstad Niterói.

dag 4
de hele dag ter vrije besteding. Geniet van de stranden Copacabana en Ipanema, breng een bezoek aan één van de vele musea, ga op eigen gelegenheid met het electrisch trammetje (de bondinho) vanaf de moderne kathedraal (Estação Carioca) naar de historische wijk Santa Teresa of maak een excursie naar bijvoorbeeld het historische stadje Petrópolis.

Zin om lekker rustig aan te doen? Strijk neer op het terras van restaurant Colombo bij het fort tussen Copacabana en Ipanema stranden: het mooiste uitzicht op de Copacabana vindt je hier!

dag 5
in de loop van de ochtend op eigen gelegenheid naar de haven in de wijk Gloria waar de speedboot voor de Macuco Safari klaarligt.

Met ongeveer 300 pk aan boord raas je langs het Suikerbrood, de Cocabana en Ipanema stranden en zet dan koers naar een aantal eilandjes voor de kust die alleen door grote kolonies vogels worden bewoond.
Een spectaculaire ervaring!

dag 6
op eigen gelegenheid ga je naar luchthaven Galeão van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Foz do Iguaçu.

Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze vertegenwoordiging en transfer naar je hotel. Rest van de dag ter vrije besteding.

dag 7
in de ochtend heb je een begeleide wandel-excursie aan de Braziliaanse kant van de breedste watervallen ter wereld. Rest van de dag ter vrije besteding.
Je kunt een helikoptertocht maken boven de watervallen (alleen bij helder weer), een excursie naar de Argentijnse kant maken, of het centrum van Foz do Iguaçu bezoeken.

dag 8
in de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij reserveren. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook reserveren wij enkele reizen wanneer deze voordeliger zijn.

Indicatieprijs landarrangement 2019
De wonderen van Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
De wonderen van Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.042531482491
Luxe klasse2.2141.1489841.068
Excursiepakket624382334312

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

De wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van BraziliëDe wonderen van Brazilië