Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Zwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuUitzicht Chapada DiamantinaBaai van BúziosOndergelopen woud in de AmazoneAmazoneWachten op de veerboot in PernambucoPará - AltamiraStrand Ilha do MelBraziliaanse jongen in BahiaPará - Alter do ChãoMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Kayapó indianenVeerboot in PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloPará - Ilha do MosqueiroParaná - Foz do IguaçuBraziliaanse vrouwen in BahiaMaranhão - BarreirinhasFoz do Iguaçu - Parque das AvesPontal de Boqueirão - PernambucoBahiaRio de Janeiro - Santa TeresaCentrum Lençóis - BahiaMaranhãoMorro de São PauloStrandwandeling in PernambucoParaná - MorretesAmazonePará - Rio XinguPará - BelémPernambuco - Fernando de NoronhaAmazone - reuzenotterCentrum Lençóis - BahiaZwemmende kinderen in de AmazoneMaranhão - Chapada das MesasSanta CatarinaAmazone - floraVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáRio de Janeiro - CopacabanaPousada do Alto - AlagoasPará - BelémParaná - Foz do IguaçuTuiuiu in de PantanalVerkeersbord in PernambucoPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Canal do JariMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaTafelbergen Chapada DiamantinaBahia - ItacimirimSanta CatarinaPará - Rio XinguPará - Ilha do AmorGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaVissen op zee in SergipePousada Bejupira - AlagoasSanta CatarinaPará - Rio XinguBraziliaanse meisjes met brilBraziliaanse familie in de auto in BahiaAmazone - afstandenParaná - Ilha do MelParaná - ParanaguaDevil's Throat Foz do IguaçuUitzicht Chapada DiamantinaPará - Green LakeBúzios - Pousada ByblosPará - Canal do JariItacimirim - Pousada Praia das OndasAmazonas - Rio TapajósParanagua baai in ParanáPará - Canal do JariPará - Canal do JariParaná - ParanaguaParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldBraziliaans meisjeVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldParaná - ParanaguaCentrumChapada Diamantina - BahiaMorro de São PauloBahia - LençóisRegenbui Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - restaurantPará - Canal do JariRio de Janeiro - Pão de AçucarWassen in de lokale rivier in BahiaPousada do Alto - Alagoas


18-daagse reis De stranden van Brazilië

Share

Ben je een echte strandliefhebber? Dan mag je deze rondreis langs de mooiste stranden van Brazilië niet missen! Van Rio de Janeiro in het zuiden tot Fortaleza in het noorden ontdek je de verschillen in strand, natuur en vooral cultuur.

Dag 1
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of hotel Santa Teresa. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend een excursie naar en door (een gedeelte van) de oude stad en daarna per kabelbaantje naar het Suikerbrood (Pão de Açucar). Op de top staand heb je een prachtig uitzicht over het beroemde Copacabana strand, de Guanabara baai en satellietstad Niteroí.

Dag 3
De ochtend is ter vrije besteding. In de middag word je opgehaald voor een excursie naar de Corcovado waar het beroemde Christusbeeld staat. Met opzet is deze excursie in de middag omdat het uitzicht vanaf hier in de avondschemering onovertroffen mooi is. Staand naast de voet van het beeld zie je o.a. de wijken Flamengo, Lapa en Santa Teresa en natuurlijk het Maracana stadion.

Dag 4
Vandaag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Rio de Janeiro voor de vlucht naar Salvador.

Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Porto Farol of hotel A Casa das Portas Velhas. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5
Vanochtend maak je een begeleide wandeling door het historisch centrum Pelourinho. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 6
De hele dag ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld door Pelourinho dwalen of een bezoek brengen aan de dagelijkse handarbeidmarkt - de Mercado Modelo - in de lage stad. Je kunt met de veerboot naar het eiland Itaparíca gaan of gewoon genieten van de voetballende Brazilianen op het strand bij de vuurtoren.

Dag 7
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Salvador voor de vlucht naar Maceió.

Aankomst in Maceió, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Ponta Verde of hotel Maceió Mar. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8
Vandaag doe je een halve dag city tour door deze grote provinciestad. Maceió is verdeeld in een woon/zakencentrum en een schiereiland. Maceió is in Brazilië een populaire badplaats en biedt daardoor veel uitgaansmogelijkheden en restaurants.

Dag 9
Na het ontbijt word je vervoerd per privé transfer naar Recife, een rit van ongeveer drie uur door een gevarieerd landschap en steeds dichtbij de kust.

Je verblijft de komende nachten in pousada Dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas in Olinda. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 10
Inde ochtend doe je een city tour door de grote stad Recife. Het 'Venetië van Brazilië' kent vele kanalen die de stad doorkruisen. Je bezoekt het oude bekende stadsdeel Olinda waar o.a. een door Nederlanders gebouwd fort staat.

Tip: gebruik lunch of en diner in restaurant Oficina do Sabor (het kantoor van de smaak) in Olinda en geniet van het voortreffelijke eten en het uitzicht over de stad!

Dag 11
Na het ontbijt word je met privé vervoer naar Natal gebracht, de stad die het dichtst bij Europa ligt en het grootst aantal zonne-uren van Brazilië heeft.
Je verblijft in hotel Divi Divi Praia of hotel Pestana Natal. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 12
In de ochtend of middag een city tour van een halve dag door de 'open' stad Natal met zijn zeven stranden, de één nog mooier en uitbundiger dan de ander. Vooral de wijk en het strand van Ponta Negra zijn aantrekkelijk.

Dag 13
Vandaag besteed je de hele dag aan de excursie naar de plaatsjes en stranden ten zuiden van Natal, zoals Tibau do Sul en Praia de Pipa.
Een avontuurlijke dag want je rijdt in een open buggy over de stranden en door de duinen en neemt een klein veerpontje naar Tibau do Sul.

Dag 14, 15
Dagen ter vrije besteding om te genieten van het strand, de gezellige wijk Ponta Negra, een excursie te maken naar de grootste cashewnotenboom ter wereld of een excursie te maken naar Genipabu waar je op een kameel over de duinen kunt rijden.

Dag 16
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Natal voor de korte vlucht naar Fortaleza.

Aankomst in Fortaleza, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Villa Mayor of hotel Gran Marquise. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 17
Hele dag ter vrije besteding om bijvoorbeeld een wandeling door het oude centrum te maken, heerlijk aan het strand van Praia do Futuro door te brengen of in het waterparadijs BeachPark.

Tip: ga dineren in restaurant Matisse dichtbij de Beiramar boulevard.

Dag 18
In de loop van de middag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of de terugreis naar Europa.

Indicatieprijs landarrangement 2019
De stranden van Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
De stranden van Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse2.6181.3841.1551.195
Luxe klasse6.0733.1172.7602.821
Excursiepakket1.821959752611

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

De stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van BraziliëDe stranden van Brazilië