Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


AmazoneCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Chapada das MesasPará - BelémBahia - LençóisRio de Janeiro - CopacabanaSanta CatarinaPará - Canal do JariBraziliaans meisjeStrand Ilha do MelParaná - ParanaguaSanta CatarinaParanagua baai in ParanáAmazonas - Rio TapajósVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Green LakeAmazoneStrandwandeling in PernambucoUitzicht Chapada DiamantinaDevil's Throat Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariRio de Janeiro - restaurantChapada Diamantina - BahiaCentrum Lençóis - BahiaBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - ChristusbeeldRegenbui Chapada DiamantinaPará - Ilha do MosqueiroBaai van BúziosParaná - Ilha do MelPará - Kayapó indianenPará - Canal do JariAmazone - floraZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaRio de Janeiro - Santa TeresaAmazone - reuzenotterPará - AltamiraVerkeersbord in PernambucoCentrumBraziliaanse vrouwen in BahiaUitzicht Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáRio de Janeiro - Pão de AçucarTuiuiu in de PantanalPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - BelémPará - Canal do JariAmazone - afstandenVeerboot in PernambucoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParaná - MorretesPará - Alter do ChãoZwemmende kinderen in de AmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesBahiaPará - Ilha do AmorTafelbergen Chapada DiamantinaMaranhão - BarreirinhasMorro de São PauloParaná - ParanaguaPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasPará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaPontal de Boqueirão - PernambucoVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaVissen op zee in SergipeBraziliaanse familie in de auto in BahiaWassen in de lokale rivier in BahiaMaranhãoMorro de São PauloFoz do Iguaçu - Parque das AvesPousada do Alto - AlagoasOndergelopen woud in de AmazonePará - Canal do JariParaná - ParanaguaPernambuco - Fernando de NoronhaBraziliaanse jongen in BahiaPará - Rio XinguWachten op de veerboot in PernambucoMorro de São PauloBahia - ItacimirimMorro de São PauloMaranhão - Lençóis MaranhensesItacimirim - Pousada Praia das OndasFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaanse meisjes met brilPousada Bejupira - Alagoas


10-daagse reis Cosmopolitisch Brazilië

Share

In 10 dagen reis je langs drie indrukwekkende stedelijke hoogtepunten van Brazilië; de gigantisch grote metropool São Paulo, de moderne hoofdstad Brasilia en het drukke en vibrerende Rio de Janeiro, de stad waar alles gebeurt.

dag 1
Aankomst in São Paulo, verwelkoming door onze lokale agent en privé vervoer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Novotel Ibirapuera of hotel Blue Tree Paulista.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 2
In de ochtend word je bij je hotel opgehaald voor een excursie door São Paulo, die een groot gedeelte van de dag duurt. Je bekijkt de meest interessante plekken van deze miljoenenstad die een smeltkroes van cultuur is, in de vorm van musea, voorstellingen, muziekuitvoeringen en er zijn bovendien ook vele markten.

dag 3
Vandaag heb je de hele dag ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling te maken naar de Catédral Metropolitana of zittend op een terrasje genieten van de mensen op de Praça da Sé. Of wellicht heb je tijdens de excursie iets gezien om naar terug te gaan?

dag 4
In de ochtend ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van São Paulo voor de vlucht naar de hoofdstad Brasilia.

Aankomst in Brasilia, verwelkoming door onze lokale agent en privé vervoer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel St. Paul Plaza of hotel Kubitschek Plaza.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 5
De citytour door Brasilia van vanochtend duurt ongeveer 3 uren. Brasilia is in de 60er jaren van de vorige eeuw in betrekkelijk korte tijd uit het moeras opgetrokken en is ontworpen in de vorm van een vliegtuig.

Uiteraard breng je een bezoek aan verschillende ontwerpen van architect Oscar Niemeyer, waaronder de wereldberoemde kathedraal.

De opstelling en bouw van de regeringsgebouwen en de verschillende wijken geven de indruk van een Russische stad. Je bezoekt de televisietoren vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over de stad en de vliegtuigvorm waarin deze is gebouwd.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 6
Vandaag is ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld naar het grote kunstmatig aangelegde meer gaan of je bezoekt één van de grote shoppingmalls die de hoofdstad rijk is.

dag 7
In de loop van de ochtend ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de vlucht naar Rio de Janeiro.

Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en privé vervoer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of hotel Santa Teresa.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

dag 8
In de ochtend staat een begeleide privé excursie op het programma. Je gaat eerst naar de Corcovado waar op de top het beroemde Christusbeeld staat en vanwaar je een magnifiek en emotioneel uitzicht hebt op de drukke stad, de prachtige stranden en baaien en de wijde omgeving van Rio.

dag 9
Vandaag is de hele dag ter vrije besteding. Geniet van de stranden Copacabana of Ipanema, breng een bezoek aan één van de vele musea, ga op eigen gelegenheid met het elektrische trammetje (de bondinho) vanaf de moderne kathedraal (Estação Carioca) naar de historische wijk Santa Teresa of maak een excursie naar bijvoorbeeld het historische stadje Petrópolis.

Meer zin om te relaxen? Wandel na het ontbijt naar restaurant Colombo bij het fort tussen Copacabana en Ipanema, ga zitten op het terras, bestel een 'cafezinho' en geniet van één van de mooiste uitzichten over het Copacabana strand. Ga daarna met een taxi naar de wijk Ipanema en strijk voor de lunch neer in restaurant 'The Girl of Ipanema'. Nostalgie en heerlijk eten!

dag 10
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Verlengen
Er zijn legio mogelijkheden om je vakantie te verlengen. In alle steden kun je een of meer dagen langer blijven. En BrazilTours biedt ook diverse meerdaagse excursies vanuit Rio, bijvoorbeeld naar natuurparken of een lodge met een michelin-sterren-restaurant.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook met een huurauto of op de motor op pad. Vraag ernaar: wij helpen je graag.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Cosmopolitisch Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Cosmopolitisch Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.426742812687
Luxe klasse3.7272.0002.2281.889
Excursiepakket688379313256

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Cosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch BraziliëCosmopolitisch Brazilië