Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Regenbui Chapada DiamantinaStrandwandeling in PernambucoBahia - ItacimirimMorro de São PauloOndergelopen woud in de AmazoneMaranhão - Chapada das MesasPará - AltamiraVerkeersbord in PernambucoMorro de São PauloRio de Janeiro - Santa TeresaPará - BelémMaranhão - Lençóis MaranhensesUitzicht Chapada DiamantinaPará - Ilha do MosqueiroParaná - ParanaguaMaranhãoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariWachten op de veerboot in PernambucoDevil's Throat Foz do IguaçuAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMaranhão - Lençóis MaranhensesBraziliaanse familie in de auto in BahiaRio de Janeiro - CopacabanaWassen in de lokale rivier in BahiaPousada do Alto - AlagoasPernambuco - Fernando de NoronhaMaranhão - BarreirinhasSanta CatarinaBahiaBraziliaans meisjeBraziliaanse meisjes met brilChapada Diamantina - BahiaBahia - LençóisBraziliaanse jongen in BahiaAmazone - floraAmazoneAmazonePará - Canal do JariRio de Janeiro - Pão de AçucarCentrumBaai van BúziosUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - ChristusbeeldAmazonas - Rio TapajósParaná - Foz do IguaçuVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMorro de São PauloItacimirim - Pousada Praia das OndasParaná - Ilha do MelPousada Bejupira - AlagoasBúzios - Pousada ByblosPará - Kayapó indianenPará - Rio XinguMorro de São PauloVeerboot in PernambucoPará - Ilha do AmorSanta CatarinaPará - Rio XinguTafelbergen Chapada DiamantinaVissen op zee in SergipePará - Green LakeCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaCentrum Lençóis - BahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáParaná - Foz do IguaçuParaná - MorretesPousada do Alto - AlagoasParaná - ParanaguaZwemmende kinderen in de AmazoneRio de Janeiro - restaurantPará - Canal do JariParanagua baai in ParanáParaná - Foz do IguaçuPará - Rio XinguPará - Alter do ChãoPará - Canal do JariCentrum Lençóis - BahiaPará - BelémAmazone - afstandenSanta CatarinaPontal de Boqueirão - PernambucoZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuTuiuiu in de PantanalFoz do Iguaçu - Parque das AvesStrand Ilha do MelBraziliaanse vrouwen in Bahia


15-daagse reis Colourful Brazil

Share

Deze reis is voor de reiziger die op de kleintjes let, maar toch een mooie en afwisselende reis wil te maken. Start in het bruisende Rio de Janeiro waar je uiteraard een bezoek brengt aan de bekende bergen Corcovado en Sugar Loaf. Vervolgens rij je langs de Costa Verde naar het historische Paraty waarbij onderweg ook een stop op het (autovrije)eiland Ilha Grande is opgenomen zodat je van de prachtige natuur en stranden kan genieten. Foz do Iguaçu mag ook niet ontbreken en daar eindigt deze reis zodat je op het eind van deze spectaculaire watervallen kan genieten.

Dag 1
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale vertegenwoordiging en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in een hotel in de wijk Copacabana, dichtbij het wereldberoemde strand. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2 t/m 4
Dagen ter vrije besteding om Rio de Janeiro te ontdekken. Maak een fietstour, breng een bezoek aan het Christusbeeld en het Suikerbrood. En vergeet niet een sapje te drinken en te lunchen in de enige echte ‘the Girl of Ipanéma’!

Dag 5
Je wordt in de ochtend opgehaald vanaf je hotel door een chauffeur en via de prachtige Costa Verde rij je in ongeveer 3,5 uur naar Angra dos Reis. Je neemt hier de ferry naar het eiland die je in een goed uur overzet en aankomt op de pier bij het hoofdstadje Abraão. Omdat Ilha Grande een autovrij eiland is staan er kruiers klaar die je bagage in kruiwagens naar je accommodatie brengen (van tevoren de prijs afspreken!).
De rest van de dag heb je vrij om het leuke centrum te ontdekken en heerlijk te genieten van een caipirinha in één van de gezellige barretjes. Je verblijft vier nachten in een van de kleine pousada's op Ilha Grande.

Dag 6 t/m 8
Drie dagen helemaal voor jezelf om je onder te dompelen in het natuurgeweld van dit schitterende eiland. Ga zeker naar het Lopes Mendes strand – waar je bijna de enige zult zijn, in ieder geval op een gedeelte ervan – ga snorkelen bij een van de stranden, maak een wandeling door de prachtige natuur, dompel je onder in de ‘laidback’ cultuur maar vooral: geniet!

Dag 9
In de ochtend keer je terug naar het vasteland waar je chauffeur al staat te wachten om je naar het historische Paraty te brengen. Drie overnachtingen staan er gepland in een pousada in het historisch centrum van Paraty.

Dag 10, 11
Twee volle dagen ter vrije besteding. Wandel door het historisch centrum, maak een boottocht per typische schooner door de baai van Paraty of ga met de lokale bus naar het nabij gelegen Trindade om van het strand te genieten. Paraty zelf heeft twee stads strandjes.

Dag 12
Na het ontbijt vervoer terug naar de luchthaven van Rio de Janeiro vanwaar je rechtstreeks naar Foz do Iguaçu vliegt.
Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming door onze lokale vertegenwoordiging en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende drie nachten in een hotel dichtbij de ingang van het Nationaal Park.

Dag 13, 14
Dagen ter vrije besteding in Foz do Iguaçu.
Breng een bezoek aan de Braziliaanse en Argentijnse kant van de watervallen, het Bird Park, ga abseilen of een helikoptervlucht maken (alleen bij helder weer).

Dag 15
Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland of verdere reis door Brazilië.

Indicatieprijs 2020
vertrek: dagelijks
prijs per persoon

bij 2 personen vanaf € 840

 

 


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Colourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful BrazilColourful Brazil