Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Itacimirim - Pousada Praia das OndasParanagua baai in ParanáAmazonas - Rio TapajósAmazone - afstandenMorro de São PauloBúzios - Pousada ByblosPará - BelémMaranhão - BarreirinhasDevil's Throat Foz do IguaçuPousada Bejupira - AlagoasParaná - ParanaguaAmazoneBraziliaanse vrouwen in BahiaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldRio de Janeiro - Pão de AçucarUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariPorto de Galinhas - Pousada TabajubaOndergelopen woud in de AmazoneRegenbui Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaParaná - MorretesVeerboot in PernambucoSanta CatarinaAmazone - reuzenotterCentrum Lençóis - BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - BelémPousada do Alto - AlagoasPontal de Boqueirão - PernambucoZwemmende kinderen in de AmazoneSanta CatarinaBahiaParaná - Foz do IguaçuPousada do Alto - AlagoasCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaCentrumPará - Canal do JariPará - Canal do JariTafelbergen Chapada DiamantinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMorro de São PauloPará - Rio XinguParaná - Foz do IguaçuBahia - LençóisPará - Green LakePernambuco - Fernando de NoronhaPará - AltamiraStrand Ilha do MelTuiuiu in de PantanalRio de Janeiro - CopacabanaAmazoneChapada Diamantina - BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaMaranhão - Chapada das MesasPará - Ilha do MosqueiroParaná - ParanaguaRio de Janeiro - restaurantPará - Alter do ChãoCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguBraziliaanse jongen in BahiaVissen op zee in SergipeBraziliaans meisjeWachten op de veerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaBaai van BúziosMaranhãoParaná - Ilha do MelBahia - ItacimirimParaná - ParanaguaPará - Rio XinguPará - Canal do JariVerkeersbord in PernambucoBraziliaanse meisjes met brilSanta CatarinaAmazone - floraVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáRio de Janeiro - ChristusbeeldMorro de São PauloStrandwandeling in PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariPará - Ilha do AmorPará - Kayapó indianenWassen in de lokale rivier in Bahia


14-daagse reis Bruisend Brazilië

Share

Als je van strand en vertier houdt is deze reis bij uitstek geschikt voor je. Je begint met Salvador en Recife voor de geschiedenis en cultuur. En dan naar Pipa en later Fortaleza voor zon, zee, strand en het bruisende uitgaansleven.

Dag 1
Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Porto Farol of hotel A Casa das Portas Velhas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend maak je onder begeleiding een wandeling door het historische stadsdeel Pelourinho.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 3
Vandaag heb je de hele dag vrij. Je kunt bijvoorbeeld door Pelourinho dwalen of een bezoek brengen aan de dagelijkse handarbeidmarkt Mercado Modelo in de lage stad. Je kunt met de veerboot naar het eiland Itaparíca gaan of gewoon genieten van de voetballende Brazilianen op het strand bij de vuurtoren.

Dag 4
Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Salvador voor de korte vlucht naar Recife.

Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5
In de ochtend staat een citytour op het programma. De grote stad Recife staat ook wel bekend als het Venetië van Brazilië door de vele kanalen die de stad doorkruisen. Je bezoekt ook het oude en bekende stadsdeel Olinda waar onder andere een door Nederlanders gebouwd fort staat.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 6
Vandaag is de hele dag ter vrije besteding om door de straatjes van Olinda te dwalen, een bezoek te brengen aan het fort en heerlijk te struinen langs de vele kleine winkeltjes van de stad of in het grootste winkelcentrum van Brazilië.

Dag 7
Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de korte vlucht naar Natal.

Aankomst in Natal, verwelkoming door onze agent en transfer naar je accommodatie in Pipa. Je verblijft de komende nachten in pousada Berro de Jeguy of hotel Toca da Coruja. De rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8, 9, 10
Vrije dagen aan het strand van Tibau of Pipa. Maak een tocht per buggy over het strand, ga paardrijden of zwemmen met de dolfijnen of geniet gewoon van de schitterende stranden.

Dag 11
Na het ontbijt vervoer naar de luchthaven van Natal voor de vlucht naar Fortaleza.

Aankomst in Fortaleza, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Villa Mayor of hotel Blue Tree Premium. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 12 en 13
Twee hele dagen ter vrije besteding om bijvoorbeeld een wandeling door het oude centrum te maken, heerlijk aan het strand van Praia do Futuro door te brengen of in het waterparadijs BeachPark.

Dag 14
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of je terugvlucht naar Europa.

Maar je kunt natuurlijk ook nog een paar dagen langer in Fortaleza blijven. Overigens is het ook mogelijk om tijdens deze reis, op welk moment dan ook, ergens langer te blijven. Vraag naar de mogelijkheden!

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Bruisend Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Bruisend Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.9551.034809889
Luxe klasse6.2273.1823.2862.940
Excursiepakket24613411293

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Bruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend Brazilië