Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Braziliaanse meisjes met brilAmazone - reuzenotterPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaMaranhão - Lençóis MaranhensesBaai van BúziosOndergelopen woud in de AmazoneUitzicht Chapada DiamantinaPernambuco - Fernando de NoronhaPará - Rio XinguPará - Ilha do MosqueiroAmazonas - Rio TapajósPará - Kayapó indianenPousada do Alto - AlagoasChapada Diamantina - BahiaPará - Alter do ChãoPará - AltamiraMaranhão - BarreirinhasBraziliaanse jongen in BahiaMorro de São PauloPará - Canal do JariBúzios - Pousada ByblosVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaAmazone - afstandenPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMorro de São PauloItacimirim - Pousada Praia das OndasCentrum Lençóis - BahiaCentrumParaná - MorretesVerkeersbord in PernambucoMorro de São PauloAmazoneWassen in de lokale rivier in BahiaBahia - ItacimirimPará - Canal do JariMorro de São PauloVeerboot in PernambucoTuiuiu in de PantanalStrandwandeling in PernambucoPará - BelémAmazone - floraFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - restaurantParaná - Ilha do MelSanta CatarinaPará - Canal do JariZwemmende kinderen in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariPará - Ilha do AmorPará - BelémRio de Janeiro - ChristusbeeldVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáMaranhão - Chapada das MesasPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaTafelbergen Chapada DiamantinaParanagua baai in ParanáBraziliaanse vrouwen in BahiaBahiaParaná - ParanaguaRegenbui Chapada DiamantinaMaranhão - Lençóis MaranhensesRio de Janeiro - Pão de AçucarParaná - ParanaguaSanta CatarinaPousada Bejupira - AlagoasPará - Green LakeRio de Janeiro - Santa TeresaParaná - Foz do IguaçuBraziliaans meisjeAmazoneSanta CatarinaDevil's Throat Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesWachten op de veerboot in PernambucoPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Rio XinguMaranhãoBahia - LençóisStrand Ilha do MelVissen op zee in SergipeBraziliaanse familie in de auto in BahiaParaná - ParanaguaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereld


14-daagse reis Bruisend Brazilië

Share

Als je van strand en vertier houdt is deze reis bij uitstek geschikt voor je. Je begint met Salvador en Recife voor de geschiedenis en cultuur. En dan naar Pipa en later Fortaleza voor zon, zee, strand en het bruisende uitgaansleven.

Dag 1
Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Porto Farol of hotel A Casa das Portas Velhas.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend maak je onder begeleiding een wandeling door het historische stadsdeel Pelourinho.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 3
Vandaag heb je de hele dag vrij. Je kunt bijvoorbeeld door Pelourinho dwalen of een bezoek brengen aan de dagelijkse handarbeidmarkt Mercado Modelo in de lage stad. Je kunt met de veerboot naar het eiland Itaparíca gaan of gewoon genieten van de voetballende Brazilianen op het strand bij de vuurtoren.

Dag 4
Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Salvador voor de korte vlucht naar Recife.

Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5
In de ochtend staat een citytour op het programma. De grote stad Recife staat ook wel bekend als het Venetië van Brazilië door de vele kanalen die de stad doorkruisen. Je bezoekt ook het oude en bekende stadsdeel Olinda waar onder andere een door Nederlanders gebouwd fort staat.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 6
Vandaag is de hele dag ter vrije besteding om door de straatjes van Olinda te dwalen, een bezoek te brengen aan het fort en heerlijk te struinen langs de vele kleine winkeltjes van de stad of in het grootste winkelcentrum van Brazilië.

Dag 7
Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de korte vlucht naar Natal.

Aankomst in Natal, verwelkoming door onze agent en transfer naar je accommodatie in Pipa. Je verblijft de komende nachten in pousada Berro de Jeguy of hotel Toca da Coruja. De rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8, 9, 10
Vrije dagen aan het strand van Tibau of Pipa. Maak een tocht per buggy over het strand, ga paardrijden of zwemmen met de dolfijnen of geniet gewoon van de schitterende stranden.

Dag 11
Na het ontbijt vervoer naar de luchthaven van Natal voor de vlucht naar Fortaleza.

Aankomst in Fortaleza, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Villa Mayor of hotel Blue Tree Premium. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 12 en 13
Twee hele dagen ter vrije besteding om bijvoorbeeld een wandeling door het oude centrum te maken, heerlijk aan het strand van Praia do Futuro door te brengen of in het waterparadijs BeachPark.

Dag 14
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of je terugvlucht naar Europa.

Maar je kunt natuurlijk ook nog een paar dagen langer in Fortaleza blijven. Overigens is het ook mogelijk om tijdens deze reis, op welk moment dan ook, ergens langer te blijven. Vraag naar de mogelijkheden!

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Bruisend Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Bruisend Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.9551.034809889
Luxe klasse6.2273.1823.2862.940
Excursiepakket24613411293

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Bruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend BraziliëBruisend Brazilië