Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Maranhão - BarreirinhasZwemmende kinderen in de AmazoneMaranhãoFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahiaAmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesBahia - ItacimirimPará - Canal do JariMorro de São PauloPará - AltamiraStrand Ilha do MelAmazone - floraPará - BelémParaná - Ilha do MelPará - Kayapó indianenBraziliaanse jongen in BahiaRio de Janeiro - Pão de AçucarWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaVerkeersbord in PernambucoAmazonas - Rio TapajósBraziliaanse meisjes met brilRio de Janeiro - ChristusbeeldAmazone - reuzenotterSanta CatarinaMaranhão - Chapada das MesasVissen op zee in SergipeRio de Janeiro - CopacabanaMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloMorro de São PauloParaná - ParanaguaParaná - Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaans meisjeVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaPará - BelémBúzios - Pousada ByblosParaná - MorretesDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Canal do JariRegenbui Chapada DiamantinaTafelbergen Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariPará - Ilha do AmorVeerboot in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaWachten op de veerboot in PernambucoPará - Canal do JariPará - Alter do ChãoItacimirim - Pousada Praia das OndasBraziliaanse familie in de auto in BahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáUitzicht Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Ilha do MosqueiroPará - Green LakeMorro de São PauloPará - Rio XinguAmazone - afstandenPontal de Boqueirão - PernambucoStrandwandeling in PernambucoParanagua baai in ParanáTuiuiu in de PantanalChapada Diamantina - BahiaPousada Bejupira - AlagoasVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Rio XinguRio de Janeiro - Santa TeresaAmazonePousada do Alto - AlagoasPará - Canal do JariPorto de Galinhas - Pousada TabajubaParaná - Foz do IguaçuCentrumParaná - Foz do IguaçuBaai van BúziosSanta CatarinaPernambuco - Fernando de NoronhaRio de Janeiro - restaurantBraziliaanse vrouwen in BahiaBahia - LençóisOndergelopen woud in de AmazoneCentrum Lençóis - Bahia


21-daagse reis Brazilië compleet

Share

Deze indrukwekkende rondreis voert je langs grote steden, regenwoud, moeras, geschiedenis en strand! Hoe compleet wil je het hebben? Je bezoekt de grootste stad van Brazilië, São Paulo. De monding van het Amazonegebied bij Belém, het dichtbeboste regenwoud van de Amazone en de Amazonerivier. De moderne hoofdstad Brasilia. Het noordelijke deel van het moerasgebied de Pantanal.
Het oude mijnwerkersstadje Ouro Preto. En als klap op de vuurpijl een aantal dagen strand en rust in Rio de Janeiro.

Dát is Brazilië compleet!

Dag 1
Aankomst in São Paulo, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Novotel Ibirapuera of hotel Blue Tree Paulista.
Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend doe je een begeleide city-tour door São Paulo In de grootste industriestad van Brazilië woont de grootste concentratie Japanners buiten Japan. Je zult versteld staan van de uitgestrektheid van deze immense stad: er wonen 17 miljoen mensen, evenveel als in heel Nederland.

Dag 3
Vandaag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van São Paulo voor de vlucht naar Belém. Aankomst in Belém, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel.
Je verblijft de komende nachten in hotel Expresso XXI of hotel Hilton Belém.

Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 4
Na het ontbijt staat een uitgebreide city tour op het programma. De highlights van de stad Belém zijn onder andere:

Muséo Paerense Emilio Goeldi, een onderzoeksinstituut in de Amazone. Dit instituut is bekend om wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van Botany, Zoology, Archeology, Antropology en Earth Science.
Bij de Basilica Nossa Senhora de Nazaré, wordt de grootste processie van Brazilië gehouden.
Je bezoekt het Teatro do Paz, het Estaçio dos Doces, de Feira de Ver-o-Peso -een dagelijkse open markt met locale producten.
De Bairro da Cidade Velha is het grootste gebied in het oude centrum met nog oorspronkelijke herenhuizen. Je bezoekt Forte do Castelo en het Muséo de Arte Sacre.

De middag is ter vrije besteding.

Dag 5
Vanmorgen ga je al vroeg voor een halve dag-excursie naar één van de 55 eilanden voor de kust van Belém, bekend als Parrot Island. Iedere dag bij dageraad vliegen grote zwermen kleurige papagaaien de grotten uit. Na hun dagelijkse bezigheden keren zij er 's avonds weer in terug voor de overnachting. Een indrukwekkend en gehorig uniek schouwspel!

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 6 en 7
Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Belém voor de vlucht naar Manaus. Verwelkoming en transfer door onze vertegenwoordiging en vervoer per auto en boot naar de Amazon Ecopark Lodge of de Anavilhanas Lodge.

Onder begeleiding van ervaren - vaak Indiaanse - lokale gidsen maak je de komende dagen kennis met het dichte Amazone regenwoud. Zij kunnen je alles vertellen over de uitbundige flora en fauna, de leefwijze en de gebruiken en de medicinale werkingen van sommige planten en hoe deze door de bewoners worden toegepast.

Er worden dagelijks excursies gemaakt vanuit de lodge, zoals korte trekkings door het woud, vissen op piranha's, een boottocht naar de 'meeting of the waters', bezoek aan een caboclo familie en een nachtelijke speurtocht naar kaaimannen.

Dag 8
Na het ontbijt komt je vervoer naar Manaus. Je verblijft hier in hotel Saint Paul of hotel Tropical Manaus Ecoresort.

Dag 9
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Manaus voor de vlucht naar Brasilia.

Aankomst in Brasilia, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel St. Paul Plaza of hotel Kubitschek Plaza.
Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 10
Na het ontbijt doe je een uitgebreide citytour, tijdens welke de belangrijkste bezienswaardigheden worden bezocht.

Gebouwen als het Alvorado paleis, de Metropolitan kathedraal en het Nationale Congres zijn drie van de bijzondere ontwerpen. Door het unieke ontwerp en de architectuur staat Brasilia onder de protectie van UNESCO’s Werelderfgoed.
Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 11, 12, 13, 14
Op eigen gelegenheid ga je naar de luchthaven van Brasilia voor de korte vlucht naar Cuiabá. Verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar pousada/fazenda Piuval.

De komende dagen staan in het teken van het ontdekken van het moerasgebied Pantanal. Onder begeleiding van ervaren gidsen maak je wandelingen, je rijdt paard, vaart met kano's en vist op piranha's. Verblijf op basis van volpension.

Dag 15
In de loop van de ochtend vervoer naar Cuiabá. Je hebt hier nog een aantal uren de tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Overnachting in hotel Mato Grosso Palace of Deville Cuiabá.

Dag 16
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Cuiabá voor de vlucht naar Belo Horizonte. Verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je hotel in Ouro Preto.

Je verblijft de komende nachten in pousada Clássica of hotel Solar do Rosário. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 17
Vandaag breng je door onder leiding van een ervaren gids in een dagexcursie door het mooie, historische en boeiende plaatsje Ouro Preto. De lunch is inbegrepen.

Dag 18
De hele dag ter vrije besteding in Ouro Preto. Je kunt het plaatsje op eigen gelegenheid verder ontdekken of een excursie te maken naar bijvoorbeeld Mariana of Tiradentes.

In de avond vertrek je per lijnbus voor de nachtrit naar Rio de Janeiro, een rit van ongeveer 7 uur in een comfortabele bus, een zgn. 'semi-leite'.

Dag 19
Vroeg in de ochtend kom je in Rio de Janeiro aan, waar je bij het busstation wordt opgewacht door onze lokale agent. Vervoer naar het je hotel. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of hotel Santa Teresa.
Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 20
In de ochtend ga je op eigen gelegenheid naar de haven in de wijk Gloria vanwaar de Macuco Safari vertrekt. Met ongeveer 300 pk raast deze zodiacboot langs de Copacabana en Ipanema stranden en naar eilandjes voor de kust die enkel door vogels worden bewoond.

Dag 21
In de loop van de middag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of voor de terugreis naar Europa.

Maar je kunt natuurlijk ook je verblijf in Rio verlengen met een of meer dagen, of nog een van onze excursies doen.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Brazilië compleet
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Brazilië compleet1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer2x2-pers.kamer
Middenklasse4.0482.7502.4682.654
Luxe klasse8.4125.2635.4145.061
Excursiepakket1.735969764693

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Brazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleetBrazilië compleet