Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Foz do Iguaçu - Parque das AvesItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Canal do JariAmazoneAmazonas - Rio TapajósPará - Canal do JariStrandwandeling in PernambucoSanta CatarinaChapada Diamantina - BahiaUitzicht Chapada DiamantinaTafelbergen Chapada DiamantinaMaranhão - Chapada das MesasMaranhão - Lençóis MaranhensesPousada do Alto - AlagoasMaranhão - BarreirinhasPousada Bejupira - AlagoasPará - AltamiraParaná - ParanaguaWachten op de veerboot in PernambucoAmazone - afstandenPará - Ilha do AmorDevil's Throat Foz do IguaçuBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasPará - Rio XinguPará - BelémRegenbui Chapada DiamantinaWassen in de lokale rivier in BahiaCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - CopacabanaPará - Canal do JariPará - Green LakeBahia - ItacimirimParaná - MorretesGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaSanta CatarinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMorro de São PauloBraziliaanse jongen in BahiaParaná - Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoPará - Alter do ChãoOndergelopen woud in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariRio de Janeiro - restaurantBaai van BúziosParaná - Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaAmazone - floraParaná - Ilha do MelUitzicht Chapada DiamantinaMorro de São PauloZwemmende kinderen in de AmazoneStrand Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesBraziliaanse vrouwen in BahiaPontal de Boqueirão - PernambucoParanagua baai in ParanáAmazone - reuzenotterVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldParaná - ParanaguaPará - Kayapó indianenMorro de São PauloFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahia - LençóisPará - BelémRio de Janeiro - Pão de AçucarMaranhãoPará - Canal do JariAmazoneParaná - ParanaguaBraziliaans meisjeCentrumBahiaMorro de São PauloRio de Janeiro - ChristusbeeldRio de Janeiro - Santa TeresaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaBúzios - Pousada ByblosVeerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuTuiuiu in de PantanalCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse meisjes met brilPará - Ilha do MosqueiroPará - Rio XinguVissen op zee in SergipePernambuco - Fernando de NoronhaSanta CatarinaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - Pará


13-daagse reis Bijzonder Bahia

Share

Bahia is de staat met de glimlach. Je bezoekt de bruisende hoofdstad Salvador, het ongerepte natuurgebied Chapada Diamantina en je gaat naar het schitterende eiland Morro de São Paulo. Een ideale reis voor zon, cultuur en natuurliefhebbers!

Dag 1
Aankomst in Salvador, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie in het historische Pelourinho. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
In de ochtend maak je een begeleide wandeling. Met een deskundige gids loop je door het historische stadsdeel Pelourinho. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 3
Vandaag heb je de volledige dag ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld de Iglesia de Nosso Senhor de Bomfim (de kerk waar iedereen komt om gunsten te vragen) bezoeken. Ook de Mercado Modelo in de benedenstad is de moeite waard. Je kunt langs de boulevard slenteren of op eigen houtje meer van Pelourinho ontdekken.

Dag 4
Al om 6 uur word je vanochtend opgehaald en naar het centrale busstation gebracht. Je gaat met de bus in ongeveer zeven uur naar het historische stadje Lençóis in nationaal park Chapada Diamantina.
Na aankomst check-in in hotel de Lençois of hotel Canto das Águas.
De rest van de middag en avond heb je ter vrije besteding.

Dag 5
Vandaag heb je de hele dag een wandelexcursie in Lençóis en omgeving. De loopafstand van vandaag is ongeveer 10 kilometer over makkelijk begaanbaar terrein.
Langs de rivierbeddingen van de Grizante en Lençóis rivieren zie je de verschillende kleuren zand van de rivieren en diverse watervallen. De terugweg gaat via Serrano waar een verfrissende masserende douche onder de watervallen verkoeling brengt. Had je er ooit over gedroomd om van een waterval af te glijden? Wellicht vandaag!

Dag 6
Met een gids ga je vandaag het grottengebied rond Lençóis verkennen. Je begint bij de 'Lapa Doce' met prachtige stalagmieten en stalactieten, en naar de 'zilveren grot' waar een heerlijk bad genomen kan worden in het kristalheldere water.
De 'blauwe grot' laat een spectrum van kleuren zien, een uniek natuurlijk fenomeen. In de middag beklim je de 'Morro de Pai Inaçio', vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de Chapada Diamantina.

Dag 7
In de vroege middag retour per lijnbus naar Salvador, waar je bij aankomst wordt opgewacht door onze vertegenwoordiging voor het verdere vervoer naar je accommodatie in Pelourinho. De avond is ter vrije besteding.

Dag 8
Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel en naar de haven gebracht waar de ferry – een catamaran - klaarligt voor de oversteek van ongeveer anderhalf uur naar Morro de São Paulo. Er wanneer je niet wilt varen is het mogelijk heen- of terugreis met een tweemotorig vliegtuig van Aerostar te maken (tegen een toeslag).

Bij aankomst op het autovrije eiland staan kruiers klaar die je bagage in kruiwagens naar je pousada brengen. (kruierfee is niet inbegrepen)

Dag 9, 10, 11, 12
Vrije dagen om de verschillende stranden te ontdekken, Morro de São Paulo vanaf de heuvel (Morro) te bekijken, heerlijk aan het strand te luieren of misschien een leuke bootexcursie te maken.

Dag 13
Aan het einde van de ochtend neem je de ferry naar Salvador en vervolgens een taxi naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of je terugreis naar Europa.

Verlengen
Er zijn diverse mogelijkheden om je reis te verlengen. Je kunt wat langer in de omgeving van Salvador blijven of bijvoorbeeld aan het strand. Maar je kunt ook met een huurauto op pad. Of misschien wil je nog naar Rio vliegen? Het kan allemaal!

Vraag ernaar: wij helpen je graag.

Vluchten
Er zijn legio mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen, om die reden hebben wij bij onze Brazilië rondreizen geen vluchten vermeld. Braziltours kan vluchten met alle maatschappijen verzorgen waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook binnenlandse vluchten kunnen wij boeken - vaak maken wij hiervoor gebruik van een airpass - maar ook losse vliegtickets vergelijken we.

Indicatieprijs landarrangement 2020
vertrek: dagelijks
prijs per persoon

bij 2 personen vanaf € 1.129
excursie begeleide wandeling in Pelourinho € 37

 


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Bijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder BahiaBijzonder Bahia