Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Kayapó indianenAmazone - reuzenotterSanta CatarinaParaná - Foz do IguaçuPorto de Galinhas - Pousada TabajubaTuiuiu in de PantanalPará - Rio XinguStrand Ilha do MelPará - Rio XinguChapada Diamantina - BahiaCentrum Lençóis - BahiaPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuWachten op de veerboot in PernambucoMaranhãoSanta CatarinaAmazone - afstandenMorro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaAmazonas - Rio TapajósCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguUitzicht Chapada DiamantinaCentrumBahia - ItacimirimVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBahia - LençóisPará - Alter do ChãoBraziliaanse meisjes met brilVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Canal do JariBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Ilha do MosqueiroPará - Canal do JariBraziliaanse jongen in BahiaBaai van BúziosGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Pão de AçucarZwemmende kinderen in de AmazoneItacimirim - Pousada Praia das OndasCentrum Lençóis - BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesAmazoneRio de Janeiro - restaurantPousada do Alto - AlagoasVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldRegenbui Chapada DiamantinaParaná - Ilha do MelPará - BelémRio de Janeiro - Santa TeresaMorro de São PauloParaná - ParanaguaDevil's Throat Foz do IguaçuAmazoneVeerboot in PernambucoParaná - ParanaguaPará - Canal do JariPontal de Boqueirão - PernambucoBahiaParaná - MorretesZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPernambuco - Fernando de NoronhaOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaans meisjeMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariPousada Bejupira - AlagoasFoz do Iguaçu - Parque das AvesMorro de São PauloParanagua baai in ParanáMaranhão - Chapada das MesasAmazone - floraVissen op zee in SergipeMaranhão - BarreirinhasRio de Janeiro - ChristusbeeldBúzios - Pousada ByblosPará - AltamiraWassen in de lokale rivier in BahiaPousada do Alto - AlagoasBraziliaanse vrouwen in BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Green LakeMorro de São PauloVerkeersbord in PernambucoUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaParaná - ParanaguaStrandwandeling in PernambucoParaná - Foz do IguaçuPará - Ilha do AmorPará - BelémRio de Janeiro - Copacabana


13-daagse reis Beleef Brazilië

Share

Een kennismaking met verschillende facetten van Brazilië: cultuur en historie in Olinda, de overweldigende Amazone, de breedste watervallen ter wereld en het bruisende (strand-)leven in Rio de Janeiro.

De meest geschiktte reis om je te laten kennismaken met de verschillende facetten van Brazilië:
- cultuur en historie in Olinda,
- overweldigend regenwoud in de uitgestrekte Amazone,
- donderend natuurgeweld bij de breedste watervallen ter wereld
- het bruisende (strand) leven van het tot de verbeelding sprekende Rio de Janeiro, stad van de carioca's.

Dag 1
Aankomst in Recife, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in pousada dos Cuatro Cantos of hotel Sete Colinas. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2
in de ochtend een begeleide city tour door de grote stad Recife (ook wel het Venetië van Brazilië genoemd door de rivieren Capiparibe en Beberibe die door de stad stromen) en het historische Olinda, in 2003 één van de steden die door toenmalig koningin Beatrix werd bezocht. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3
dag ter vrije besteding. Je kunt een excursie maken naar de koloniale stad Iguarassu of het schiereiland Itamaricá met het Oranje fort, of een heerlijk dagje luieren aan het zwembad van Sete Colinas. Zeker ook een bezoek waard is het stadje Caruaru, bekend om de grote processies en feesten, en de kleurrijke beeldjes die hier worden gemaakt.

Dag 4
op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Recife voor de vlucht naar Manaus.
Aankomst in Manaus, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nacht in hotel Saint Paul of hotel Tropical Manaus Ecoresort. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 5, 6
vanochtend wordt je na een vroeg ontbijt bij het hotel opgehaald voor het vervoer over weg en water naar de Amazon Ecopark Lodge of de Anavilhanas Lodge.

De komende dagen word je door lokale gidsen wegwijs gemaakt in de natuur van het grootste regenwoud ter wereld en haar bewoners. Je maakt een jungletocht te voet, ontdekt de vele rivieren en zijarmen tijdens een gemotoriseerde kanotocht, gaat vissen op piranha's, gaat op zoek naar alligators en bezoekt de caboclos, zoals de bewoners worden genoemd. Alle excursies en maaltijden zijn tijdens het verblijf in het Amazon Ecopark of de Anavilhanas Lodge inbegrepen.

Dag 7
in de ochtend retour naar de luchthaven van Manaus voor de vlucht naar Foz do Iguaçu (overstap in São Paulo).
Aankomst in Foz do Iguaçu, verwelkoming en transfer naar je accommodatie. Je verblijft in hotel San Rafael of hotel Mabu Thermas. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 8
hele dag ter vrije besteding om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Je kunt vandaag bijvoorbeeld goed gebruiken om de Argentijnse kant van de watervallen te bezoeken, of de Itaipú dam welke de stroomvoorziening levert voor een groot deel van Brazilië.

Dag 9
na het ontbijt een wandel excursie naar de Braziliaanse zijde van de imposante watervallen. Via een speciaal aangelegd wandelpad loop je langs een groot deel van de watervallen, er zijn diverse uitkijkpunten waar je een goed uitzicht hebt. Na de excursie is de rest van de dag ter vrije besteding om bijv. het centrum van de stad te bezoeken of (bij helder weer) een helicopter vlucht over de watervallen te maken.

Dag 10
op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Foz do Iguaçu voor de vlucht naar Rio de Janeiro.
Aankomst in Rio de Janeiro, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in hotel Copa Sul of hotel Santa Teresa. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 11
hele dag excursie langs de bezienswaardigheden van deze bruisende stad. Je bezoekt o.a. de oude stad, gaat met een kabelbaan naar de top van het Suikerbrood, en aan het einde van de middag het Christusbeeld op de Corcovado, wanneer het uitzicht in de ondergaande zon het mooist is. Inclusief lunch in een typisch barbecue restaurant.

Dag 12
hele dag ter vrije besteding om langs de Copacabana en Ipanema stranden te wandelen of gezellig op een terrasje te zitten en de Carioca's (inwoners van Rio) te bekijken. Wandel na het ontbijt naar restaurtant Colombo bij het fort (tussen Corcovado en Ipanema) en geniet van het schitterende uitzicht terwijl je een cafezinho drinkt. Om te lunchen is het originele 'Girl of Ipanema' restaurant een ideale plek, midden tussen de carioca's genieten van Rio de Janeiro!

Dag 13
in de loop van de dag op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of terugreis naar Europa.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook minder bekende maatschappijen als TRIP, AZUL en Webjet kunnen we voor je reserveren.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Beleef Brazilië
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Beleef Brazilië1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr2x2-pers.kmr
Middenklasse1.8721.1159681.042
Luxe klasse4.1762.5642.3342.429
Excursiepakket784471398346

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Beleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef BraziliëBeleef Brazilië