Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Chapada Diamantina - BahiaParanagua baai in ParanáVissen op zee in SergipePará - Canal do JariAmazone - afstandenUitzicht Chapada DiamantinaRegenbui Chapada DiamantinaPará - Canal do JariPará - BelémBraziliaans meisjeBraziliaanse vrouwen in BahiaParaná - MorretesMaranhão - Chapada das MesasUitzicht Chapada DiamantinaAmazoneTuiuiu in de PantanalPará - Canal do JariParaná - Ilha do MelOndergelopen woud in de AmazonePará - Green LakePará - Rio XinguVeerboot in PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesCentrumCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuPernambuco - Fernando de NoronhaSanta CatarinaRio de Janeiro - Pão de AçucarBaai van BúziosMorro de São PauloPará - Rio XinguItacimirim - Pousada Praia das OndasPousada Bejupira - AlagoasMaranhãoZwemmende kinderen in de AmazonePará - Canal do JariWachten op de veerboot in PernambucoVerkeersbord in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaWassen in de lokale rivier in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhão - BarreirinhasStrand Ilha do MelPará - Ilha do AmorMorro de São PauloPará - Kayapó indianenVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBahia - ItacimirimVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldStrandwandeling in PernambucoPontal de Boqueirão - PernambucoBahia - LençóisRio de Janeiro - restaurantBraziliaanse meisjes met brilVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldCentrum Lençóis - BahiaSanta CatarinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaDevil's Throat Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuBahiaAmazoneAmazone - reuzenotterMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - BelémFoz do Iguaçu - Parque das AvesSanta CatarinaParaná - ParanaguaMorro de São PauloAmazone - floraParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - CopacabanaPará - Ilha do MosqueiroPorto de Galinhas - Pousada TabajubaParaná - ParanaguaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaBraziliaanse familie in de auto in BahiaBúzios - Pousada ByblosPará - Rio XinguBraziliaanse jongen in BahiaParaná - ParanaguaMorro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaPousada do Alto - AlagoasPará - AltamiraPousada do Alto - AlagoasAmazonas - Rio TapajósPará - Canal do JariPará - Alter do Chão


15-daagse reis Afwisselend Brazilië

Share

De schitterende stranden, een aantal dagen in het Amazone regenwoud en de prachtige duinen en lagunes in de Lençois Maranhenses: dát is een afwisselende vakantie van strand en actief.

Je begint de vakantie zoals het hoort: lekker niets doen in het gezellige plaatsje Pipa. Vervolgens staat het regenwoud in de Amazone op het programma en daarna het beschermde duinen en lagunegebied Lençois Maranhenses om een stuk schitterende natuur mee te pikken. Je sluit af met een paar dagen Natal: de stad met de meeste zonuren van Brazilië.

Dag 1
Aankomst in Natal, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie in Pipa. Je verblijft de komende nachten in een gezellige pousada in het centrum.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2, 3, 4
Drie heerlijke vrije dagen om te genieten van de schitterende stranden van Tibau of Pipa. Maak een tocht per buggy over het strand, ga paardrijden of zwemmen met de dolfijnen of doe lekker helemaal niks.

Dag 5
Je wordt vervoerd naar de luchthaven van Natal voor de vlucht naar Manaus.
Aankomst in Manaus, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nacht in hotel Saint Paul in het oude centrum. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 6, 7 en 8
Na het ontbijt word je opgehaald bij het hotel en vervoerd over weg en water naar je accommodatie: de Amazon Tupana Lodge of Anavilhanas Lodge.

De komende dagen maak je kennis met het dichte Amazone regenwoud onder begeleiding van ervaren - vaak Indiaanse - lokale gidsen die je alles kunnen vertellen over de uitbundige flora en fauna, de leefwijze en de gebruiken en de medicinale werkingen van sommige planten en hoe deze door de bewoners worden toegepast.

Dagelijks staan er excursies gepland vanuit de lodge: korte trekkings door het woud, vissen op piranha's, een boottocht naar de 'meeting of the waters', bezoek aan een caboclo familie en een nachtelijke speurtocht naar kaaimannen.

Dag 9
In de loop van de ochtend keer je terug naar Manaus voor de vlucht naar São Luis.
Aankomst in São Luis, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie in het oude centrum. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 10
Een vroege transfer vandaag. Om 05.00 uur word je al opgehaald bij je hotel en naar het busstation gebracht. De bus naar Barreirinhas komt daar rond het middaguur aan. Je verblijft in pousada Buriti of hotel Porto Preguiças.

In de middag maak je een safari in een 4 x 4 door het Lençois Maranhenses National Park. Onderweg kun je tijdens diverse stops de metershoge duinen beklimmen, vanaf de top van een duin heb je schitterende uitzichten. Bovendien zijn er diverse momenten om lekker te zwemmen in de heldere lagunes tussen de duinen.

Dag 11
Na het ontbijt maak je een boottocht over de rivier Preguiças. Onderweg bezoek je diverse kleine plaatsjes, waaronder Mandacaru met zijn vuurtoren: hier heb je een schitterend uitzicht over de omgeving. De tour eindigt bij het prachtige strand Caburé.
Je hebt verder vrij tot aan het vertrek terug naar Barreirinhas.

Dag 12
Vandaag is een beetje een rustdag. Aan het einde van de middag komt je vervoer terug naar je hotel in São Luis. Je verblijft dan weer in een hotel in het oude centrum.

Dag 13
Na het ontbijt word je opgehaald om naar de luchthaven van São Luis te gaan, voor de vlucht naar Natal. Aankomst in Natal, verwelkoming door onze lokale agent en transfer naar je accommodatie. Je verblijft de komende nachten in een pousada dichtbij het strand van Ponta Negra.

Dag 14
De hele dag is ter vrije besteding om aan het strand of zwembad te luieren of de gezellige wijk Ponta Negra te ontdekken.

Dag 15
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië of je terugreis naar Europa.

Goed om te weten
De gidsen in het Parque Nacional Lençóis Maranhenses spreken Portugees. Tegen een toeslag kunnen wij een Engels sprekende gids reserveren.

Vluchten
Er zijn erg veel mogelijkheden om naar Brazilië te vliegen. Het is daarom dat bij onze rondreizen geen (standaard) vluchten staan. BrazilTours verzorgt vluchten met alle maatschappijen, waardoor ook die onder de SGR garantiedekking vallen.

Ook de binnenlandse vluchten kunnen wij boeken. Daarvoor maken we soms gebruik van een airpass, maar ook kijken we naar losse tickets als dit voordeliger is.

Indicatieprijs landarrangement 2020
vertrek: dagelijks
Prijs per persoon

bij 2 personen vanaf € 1.293

 


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

Afwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend BraziliëAfwisselend Brazilië