Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Vissen op zee in SergipeParaná - ParanaguaBraziliaanse familie in de auto in BahiaAmazonePará - BelémPontal de Boqueirão - PernambucoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Rio XinguParaná - Ilha do MelVeerboot in PernambucoStrandwandeling in PernambucoZwemmende kinderen in de AmazoneChapada Diamantina - BahiaAmazone - afstandenAmazone - reuzenotterBúzios - Pousada ByblosParanagua baai in ParanáSanta CatarinaMaranhão - Lençóis MaranhensesItacimirim - Pousada Praia das OndasPousada do Alto - AlagoasBahia - LençóisRio de Janeiro - Pão de AçucarFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahia - ItacimirimRio de Janeiro - restaurantAmazonas - Rio TapajósRio de Janeiro - Santa TeresaRegenbui Chapada DiamantinaOndergelopen woud in de AmazoneMorro de São PauloAmazonePará - Canal do JariBraziliaanse jongen in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - AltamiraVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáStrand Ilha do MelWachten op de veerboot in PernambucoTafelbergen Chapada DiamantinaCentrumSanta CatarinaPousada do Alto - AlagoasBaai van BúziosVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuParaná - ParanaguaPousada Bejupira - AlagoasPará - Canal do JariPará - Alter do ChãoParaná - Foz do IguaçuVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - BelémMaranhãoPará - Rio XinguRio de Janeiro - CopacabanaMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaMaranhão - Lençóis MaranhensesZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariVerkeersbord in PernambucoBraziliaans meisjePará - Ilha do MosqueiroPará - Rio XinguMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaPará - Green LakeParaná - MorretesCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuAmazone - floraMorro de São PauloDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Kayapó indianenPernambuco - Fernando de NoronhaCentrum Lençóis - BahiaSanta CatarinaBraziliaanse vrouwen in BahiaParaná - ParanaguaMaranhão - BarreirinhasBahiaTuiuiu in de PantanalWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Ilha do AmorMaranhão - Chapada das MesasPará - Canal do JariBraziliaanse meisjes met bril


Reacties reizigers

De rondreis Brazilië met bezoeken aan Curitiba en het inderdaad prachtige Santa Catarina was een groot succes! Met name Pousada Felissimo was uitzonderlijk in alle opzichten. Het bezoek aan Ilha de Papagaio was uniek en de eigenaar kunt u komplimenteren met de manier waarop hij het ons naar de zin heeft gemaakt. Nogmaals bedankt voor de goede adviezen!

Dhr. Van der Vlist, Rotterdam

Terug van Brazilië. Alles was meer dan in orde, maar spijtig van de vertraging bij het vertrek uit São Paulo. Nogmaals bedankt voor de goede service, tot de volgende trip.

Dhr. Hendrickx, Nijlen (België)

Bedankt nog voor het perfecte regelen van de reis. Vooral een goede verrassing dat er een shuttlebusje op het vliegveld van Rio stond voor ons! Hotel Mar Palace in Rio was ook erg goed. De Pantanal was een openbaring qua natuur en de perfecte pousada, niets was te veel! Tot de volgende reis!

Bas van Os, Amsterdam

We zijn weer terug van Brazilië. De reis is ons zeer goed bevallen, gevarieerd, maar toch met voldoende rustpunten. De reisleider die we hadden tijdens de rondreis in Ceará (Sete Cidades) was perfect en paste prima bij onze groep. Bedankt voor de goede organisatie. We zullen vaker naar Brazilië gaan en hopen dan weer met uw bureau zaken te kunnen doen. Mogelijk volgend jaar al.

Dhr. Honders, Hyppolitushoef

Hierbij wil ik laten weten dat de vakantie naar Brazilië (rondreis Recife-Natal) goed bevallen is. We werden keurig opgewacht in Recife bij aankomst en naar ons hotel in Olinda gebracht. Uw agent Idéia Tours heeft ons de volgende ochtend naar het autoverhuurbedrijf gebracht en geholpen met goede aanwijzigingen. Prima pousada's in Jacuma, João Pessoa en Pipa waar we het geluk hadden om voor de kust dolfijnen te zien. Nog wat onduidelijkheid qua kosten bij het terugbrengen van de auto, maar via Ideia Tours keurig opgelost. Erg fijn zo'n ondersteuning!
Al met al een prima vakantie die goed is bevallen en die via Braziltours en Ideia Tours prima behandeld is.

Tom Verwoest, Leiden

We zijn weer thuis na een goede vakantiereis door Brazilië. Wij willen u bedanken voor het zerzorgen van deze reis die heel geslaagd is en waarbij alles volgens plan -en zelfs beter!- is verlopen. Bij de Amazone Cruise werden we ingedeeld op de Premium boot, welke niet door ons was gereserveerd, een heel interessante ervaring! Ook Foz do Iguaçu was een topper en Brasilia was indrukwekkender dan wat we ervan verwacht hadden.
Nogmaals, bedankt voor de goede reisboekingen!

John van Velthuijsen, Gorinchem

Langs deze weg wil ik nog even laten weten dat mijn reis naar Rio de Janeiro fantastisch was. Het door jullie gereserveerde hotel Sol da Barra was echt de moeite waard. De wijk waarin dit hotel ligt (Barra de Tijuca) is echt fantastisch: praktisch geen toeristen, vriendelijke mensen, erg veel rust en vooral veilig. Ik kan nog wel even doorgaan over mijn ervaringen maar ik probeer het eerst maar hierbij te laten. Ik weet zeker dat ik volgend jaar weer terugga naar Rio en dan weer naar Barra de Tijuca, er valt daar nog genoeg te zien.

Johan Koster, Eindhoven

De diep in de Amazone excursie was het hoogtepunt van de vakantie. Heerlijk, zo een bootje voor jezelf als familie, zoveel vrijheid en flexibiliteit en prima bemanning (je vormt echt een hechte band binnen een paar dagen). Jorge is een enthousiaste gastheer die alles doet om het je naar de zin te maken, hij heeft zelfs nog bemiddeld in een afspraak met Terre des Hommes). De nacht in de jungle vergeten we nooit meer!

Al met al een zeer geslaagde vakantie: jullie hebben ons goed geadviseerd en wij zullen jullie ook zeker aan vrienden/familie aanbevelen!

Dhr. Rikkers, Oegstgeest

Afgelopen donderdag teruggekeerd van een fantastische reis naar Brazilië, alles was perfect georganiseerd! Hoogtepunten waren de Pantanal en de Amazone. Op de boottochten om en nabij de Amazone voelden we ons net de royal family, zo goed werd er voor ons gezorgd en er werd fantastisch gekookt. We willen jullie heel hartelijk danken voor de organisatie van de reis en de samenstelling ervan: we hadden steeds een vakantie in een vakantie!

Fam. Schonewille, Naarden

Hallo Jeroen,

Feliz novo ano natuurlijk om mee te beginnen. Op 29 december zijn we teruggekomen van een mooie reis naar Brazilie ( ondanks het regenseizoen natuurlijk).

De gidsen waren erg geschikte mensen net als het personeel in de hotels/pousada's . Ook de logeeradresssen waren zonder uitzondering goed. Ieder met een eigen gezicht en verschillend van faciliteiten maar alle zondermeer goed. Er is een aantal waar ik graag nog eens terug zou willen komen. Dus bij deze alvast graag tot een volgende keer!

Keimpe Burghout, Hedel

Inmiddels zijn we terug van onze 12-daagse vakantie naar Salvador, wij hebben een leuke tijd gehad en Salvador is een hele leuke stad. Als we in de toekomst weer aan Brazilië denken als vakantieland zullen we eerst jullie raadplegen! Bedankt!

Mevr. Doran, Rotterdam

We hebben een fantastische vakantie in Brazilië gehad. Met name Lençois was een aanrader met een comfortabel en mooi hotel. Costa Smeralda was ook goed en rustig en alle gidsen waren goed en zeer enthousiast over hun land.

Mevr. Haemers, Utrecht

Inmiddels zijn we alweer een week terug na onze reis naar Brazilië, die fantastisch was. Zowel hotels, transfer, vluchten, reisdocumenten (met alle nodige telnrs. etc.), kortom alles, was perfect in orde. Wij hebben een fantastisch mooie reis gehad en zullen bij een volgend bezoek zeer zeker weer een beroep op jullie doen.

Joris en Liliane Verswyvel (België)

Hierbij willen we jullie hartelijk dankzeggen voor de perfect georganiseerde reis naar Brazilië. Wij hebben genoten en kunnen uw agent van harte aanbevelen. Helaas zitten we weer in het koude Nederland maar onze gedachten gaan nog vaak terug naar het in vele opzichten warme Brazilië.

Wim een Geeske van Essen, Rolde

Een korte feedback nav onze reis naar Brazilië. Alles is heel goed verlopen en we bedanken jullie voor de goede service. Het was allemaal duidelijk en goed georganiseerd.

Hotel Golfinho in Cumbuco is een echt charmant hotel. De dienst is niet altijd ‘up to standard’ op een aantal aspecten vanuit ons Europees standpunt, maar de mensen zijn zo vriendelijk dat dit niet veel belang heeft. We hadden op internet kritiek gelezen op hun restaurant, maar die delen we niet. De keuken is goed, zeker in vergelijking met andere restaurants in Cumbuco (behalve als je alleen churrasco wil).

Alain Denis, Antwerpen (België)

Hallo mensen van Braziltours, Marius,

wij zijn nu ruim een week terug van een super vakantie in Brazilie. We hebben het goed gehad , veel gezien, prima gidsen .( in Rio goed, maar minder goed dan de rest, geen klachten hoor, maar ja niet iemand die uit zich zelf van alles vertelde, dat deden de anderen allemaal wel) Prima hotels, veel te veel gegeten. Kortom alles was goed. Alle gemaakte afspraken waren correct , buitengewoon.

We hebben ons altijd goed veilig gevoeld en zeer welkom. De kinderen hebben in bepaalde hotels zich helemaal uitgeleefd met zwemmen, voetbal en spelen met andere kinderen.
Het hotel in Olinda super oke en relaxed, in Salvador, Catussaba, lekker luxe en eigenlijk ongehoord. Een paar dagen was mijn uitzicht het bladerdak van een palmboom. Dus ontspanning voor iedereen. Maar wat is Salvador een mooie leuke stad. De Pantanal en het verblijf daar, echt mooi. We hadden een gids die uit Haiti kwam , perfect Engels sprak, en heel veel wist van de natuur daar. Onze jongste zoon komt uit Haiti dus dat was heel mooi, ook een beetje aandacht voor hem.

Felipe, onze zoon uit Recife, houdt meer van de stad, en vooral van de luxere hotels, nu al …..verwend.

Ik wilde het toch even laten weten. Wie weet kunnen we over een aantal jaren nog eens de oversteek wagen, De eerst volgend grote reis zal richting Haiti gaan, maar in Brazilie kun je jaren op vakantie gaan. Ik denk dat er nog best wel wat meer promotie voor Brazilie in Nederland gemaakt mag worden.

Ruud Hillemans, Etten Leur

Hallo Marius en overige teamleden,

Sinds afgelopen vrijdagavond zijn we terug van een onvergetelijke rondreis naar Brazilie. Het klinkt clichématig, maar het is werkelijk zo. Na een,mag ik wel zeggen, jarenlange voorbereiding, is het er dan toch van gekomen: samen met mijn dochter van 19 en zoon van 17 terug naar het land waar zij geboren zijn. Tevens in gezelschap van een neef van 28 die een perfecte overbrugger was van het “generatieverschil” tussen mij en mijn kinderen.

Hoewel de heenreis niet helemaal perfect gelopen is, doordat onze vlucht naar Sao Paulo bijna 4 uur vertraging opliep en wij daardoor de aansluitende vlucht naar Rio hebben gemist, is verder alles prima verlopen. De chauffeurs stonden overal klaar om ons naar het hotel te brengen, de reisleiders en leidsters hebben hun werk heel goed gedaan, in Rio de Janeiro, in Foz do Iguacu, en in de Pantanal. We hadden het geluk om goede vrienden te hebben in São Paulo, waar we midden tussen de Brazilianen gewoond en geleefd hebben en opgenomen werden in hun familie- en vriendenkring. Tenslotte hebben we in Bahia enigszins kunnen bijkomen van alle indrukken en ervaringen in Itacimirim, waar we een aantal heerlijke dagen hebben gehad tijdens ons verblijf in de Pousada Praia das Ondas die beheerd wordt door een Nederlander en zijn Braziliaanse vrouw. De laatste 2 dagen hebben we nog eens kunnen genieten van het bruisende leven in Salvador, waarvan de dinsdagavond met alle optredens van sambaspelers en dansers zeker het hoogtepunt was.

Kortom ,wij hebben met ons 4-en geweldig genoten en dat zal mede te danken zijn aan de prima organisatie en goede zorgen van de verschillende medewerkers zowel in Nederland als in Brazilie. Hoewel over het algemeen al onze hotels en accomodaties goed waren, wil ik toch een extra positieve vermelding maken van Hotel Solar do Carmo in Salvador: een kleinschalig hotel met mooie kamers, persoonlijke, vriendelijke bejegening door de eigenaars en hun medewerkers en een ontbijt alsof je eigen moeder je eens goed wil verwennen. Top.

Als er mensen in mijn omgeving zijn die overwegen naar Brazilie te gaan ,zal ik Braziltours zeker aanbevelen.

Os cumprimentos de José Cremers-Wetzels , também de Carmen, Tom, e Roel.

José Cremers, Landgraaf

Inmiddels weer terug van een heerlijke en ontspannende vakantie in Angra dos Reis. Nog mede namens mijn verloofde de beste dank voor de adequate en correcte service. Een volgend keer staan jullie bovenaan!

Dhr. Blommaert, Den Haag

dag Jeroen en Marius,

Onze complimenten voor de organisatie in Brazilië! Alles was perfect geregeld. Afspraken zijn nagekomen, gidsen waren op tijd, leuke locaties etc. Er werd zelfs meegedacht om je een zo aangenaam mogelijke tijd te bezorgen. In Rio de Janeiro bijvoorbeeld is het hele programma omgezet zonder dat we daarom hoefden te vragen. In Salvador hadden we de pech van een aantal tropische regenbuien en konden daardoor Pelourinho niet ontdekken maar in plaats daarvan zijn we 'volgegoten' met gratis caipirinhas door de eigenaar van onze pousada Casa das Portas Velhas als troost. Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren en de adviezen!

Anita Creyghton, Utrecht

Het was in één woord geweldig, supermooi, zowel in Rio als bij de watervallen een privégids die zeer welwillend waren voor alles wat je aangaf, hotels perfect, ontbijt perfect, geen enkel minpuntje dus. Alles was perfect, we hebben beiden voor 5 kilo souvenirs meegenomen…Bedankt voor de goede zorgen en ik zal Braziltours zeker aan mijn familie/kennissen aanraden. Wie weet tot ziens!

Nathalie Mul, Tilburg

Hi Marius,

Ik ben weer terug op kantoor en wilde je even laten weten dat we een FANTASTISCHE vakantie hebben gehad! We vonden Rio echt een geweldige stad, zo veelzijdig, zo bruisend, zo’n heerlijke sfeer. Ilha Grande was echt een paradijs met als hoogtepunt natuurlijk het huwelijksaanzoek van Roy. Lopez Mendez Beach was heel romantisch, dus een perfecte plek ervoor! Ik hoorde van Roy dat hij jouw hulp hiervoor had ingeschakeld. Ontzettend bedankt, het was echt een droomaanzoek! Paraty was ook prachtig en we vielen met onze neus in de boter omdat er ook nog eens een internationaal filmfestival plaatsvond waar we naartoe konden en waardoor de stad super druk en gezellig was. Alles was perfect geregeld door Brazil Tours en partners; we werden overal keurig opgewacht met een naambordje voor de transfers, de chauffeurs waren op tijd (zelfs te vroeg, dat had ik niet verwacht in Zuid-Amerika) en iedereen was super vriendelijk Kortom: een geweldige ervaring!

Lieke Luxembourg, Utrecht