Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Tafelbergen Chapada DiamantinaPará - AltamiraZwemmende kinderen in de AmazonePernambuco - Fernando de NoronhaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPorto de Galinhas - Pousada TabajubaSanta CatarinaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoPará - Canal do JariPará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaAmazone - afstandenMaranhão - BarreirinhasCentrum Lençóis - BahiaUitzicht Chapada DiamantinaVeerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuItacimirim - Pousada Praia das OndasMorro de São PauloBraziliaanse vrouwen in BahiaAmazone - reuzenotterRio de Janeiro - ChristusbeeldChapada Diamantina - BahiaPará - Kayapó indianenTuiuiu in de PantanalMaranhão - Lençóis MaranhensesPousada do Alto - AlagoasPará - Green LakeRio de Janeiro - restaurantPará - Canal do JariSanta CatarinaAmazonas - Rio TapajósAmazoneBahia - ItacimirimPousada Bejupira - AlagoasPará - Canal do JariPará - BelémStrandwandeling in PernambucoPará - Canal do JariBraziliaanse jongen in BahiaDevil's Throat Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahiaUitzicht Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaSanta CatarinaStrand Ilha do MelCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - Pão de AçucarParaná - MorretesAmazoneBúzios - Pousada ByblosMaranhão - Lençóis MaranhensesWachten op de veerboot in PernambucoVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldParanagua baai in ParanáWassen in de lokale rivier in BahiaPousada do Alto - AlagoasRegenbui Chapada DiamantinaMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - Rio XinguOndergelopen woud in de AmazoneVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - BelémPará - Rio XinguMorro de São PauloCentrumPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Canal do JariZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBaai van BúziosRio de Janeiro - CopacabanaParaná - Ilha do MelBahia - LençóisPará - Ilha do AmorParaná - ParanaguaBraziliaans meisjeParaná - ParanaguaVissen op zee in SergipeRio de Janeiro - Santa TeresaMaranhão - Chapada das MesasPará - Alter do ChãoPará - Ilha do MosqueiroMorro de São PauloAmazone - floraMaranhãoBraziliaanse meisjes met bril


3-daagse reis Yacutinga Lodge

Share

Voor deze excursie verlaten we Brazilië: De Yacutinga Lodge & Wildlife Nature Reserve ligt aan de Iguaçu rivier in het noordoosten van Argentinië, 52 kilometer van de beroemde watervallen.

Het Iguazu National Park is een gebied van grote rivieren, vochtige tropen, rode aarde en felgroene jungle, vol met grote en oeroude bomen, vreemde endemische flora en veel wild dierenleven.

Lokale materialen als steen en grote stukken hout van omgevallen bomen zijn gebruikt en samengesmolten met het totale concept waardoor de Yacutinga Lodge zich perfect mengt met het landschap en de jungle.

Er zijn aparte gebouwen met de gastenkamers, vlinders genoemd. Iedere vlinder heeft vier grote kamers van 42 m2 en een badkamer met warm water. Daarnaast zijn er een zwembad een restaurant en een bar.

De Yacutinga Lodge heeft een speciaal voor kinderen van 8 - 12 jaar ontwikkeld programma 'Yacutinga Familia' in de maanden juli, augustus en september.

Dag 1
Transfer vanaf je hotel naar Raíces Argentinas en vandaar naar de Yacutinga Lodge. Transfer vanaf de luchthaven is ook mogelijk maar je vlucht mag in verband met de transfer vanaf Raíces niet later aankomen dan 11.30 uur.

De transfer vanaf Raíces gaat door een schitterend landschap en door jungle over rode aarde en langs 'Yerba Mate' boerderijen. Yerba Mate is een theesoort die door Argentijnen de hele dag door wordt gedronken.

Aankomst in de lodge, welkom met een inleidende uitleg en kamerdistributie. Hierna een presentatie over de activiteiten en een introductie over de milieu- en omgevings problematiek van het regenwoud en de acties die door de lodge worden ondernomen om het woud te behouden.

Diner in het restaurant en de avond ter vrije besteding.

Dag 2
Na het ontbijt ga je kanoën over de San Francisco rivier die in het National Reserve stroomt. Een ideale manier voor een fotosafari en observatie van flora en fauna. Deze stille navigatie duurt ongeveer drie uur.
Daarna ga je retour naar de lodge voor de lunch.

In de middag heb je vrije tijd om te genieten van de lodge en de omgeving, je kunt gaan zwemmen, het orchideeën pad volgen of het colibri project bezoeken.
In de namiddag een begeleide wandeling door expert gidsen die een goede informatie geven over de flora en fauna.

Na het diner een avondwandeling door het woud.

Dag 3
Na het ontbijt heb je vrije tijd om van de omgeving te genieten. Brunch in de lodge.

Een retourtransfer naar Raíces Argentina waar je ongeveer 13.00 uur aankomt. Daar staat je transfer naar je hotel of naar de luchthaven klaar.

Verlengen
We geven hier een 3-daagse excursie weer maar Yacutinga Lodge biedt ook 4- en 5-daagse excursies. De programma's voor deze dagen staan niet helemaal vast omdat het mogelijk is je op te geven voor speciale vlindertochten of vogeltochten.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Yacutinga Lodge kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 5-daagse bouwsteen Pirenópolis
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 4-daagse bouwsteen Canyons of Brazil
- de 4-daagse bouwsteen Ilha Grande
- de 4-daagse bouwsteen Ilha do Mel

Indicatieprijs landarrangement 2019
Yacutinga Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Yacutinga Lodge1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
3 dagen / 2 nachten831632632
4 dagen / 3 nachten1.086826826

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.