Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Chapada Diamantina - BahiaWachten op de veerboot in PernambucoParaná - Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaCentrumSanta CatarinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhão - Lençóis MaranhensesParanagua baai in ParanáParaná - ParanaguaPará - Rio XinguDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Canal do JariParaná - ParanaguaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - Ilha do AmorAmazoneVeerboot in PernambucoBraziliaans meisjeAmazoneOndergelopen woud in de AmazoneMorro de São PauloPará - Alter do ChãoAmazone - floraWassen in de lokale rivier in BahiaPará - AltamiraMorro de São PauloPará - Canal do JariMaranhão - Lençóis MaranhensesBahiaParaná - MorretesPará - Green LakePará - BelémPará - Rio XinguStrand Ilha do MelRio de Janeiro - ChristusbeeldPernambuco - Fernando de NoronhaAmazonas - Rio TapajósBraziliaanse vrouwen in BahiaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Kayapó indianenCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaVissen op zee in SergipeStrandwandeling in PernambucoMaranhão - BarreirinhasPousada Bejupira - AlagoasBúzios - Pousada ByblosPará - Ilha do MosqueiroTafelbergen Chapada DiamantinaMaranhão - Chapada das MesasSanta CatarinaBraziliaanse jongen in BahiaPará - Canal do JariItacimirim - Pousada Praia das OndasZwemmende kinderen in de AmazoneRio de Janeiro - CopacabanaBaai van BúziosVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuSanta CatarinaPará - BelémMaranhãoVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMorro de São PauloFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaanse familie in de auto in BahiaRio de Janeiro - Santa TeresaRegenbui Chapada DiamantinaBahia - LençóisTuiuiu in de PantanalUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse meisjes met brilUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParaná - Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoAmazone - afstandenRio de Janeiro - Pão de AçucarPousada do Alto - AlagoasAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariParaná - Ilha do MelRio de Janeiro - restaurantPontal de Boqueirão - PernambucoMorro de São PauloBahia - ItacimirimPousada do Alto - AlagoasPará - Canal do Jari


3-daagse reis Yacutinga Lodge

Share

Voor deze excursie verlaten we Brazilië: De Yacutinga Lodge & Wildlife Nature Reserve ligt aan de Iguaçu rivier in het noordoosten van Argentinië, 52 kilometer van de beroemde watervallen.

Het Iguazu National Park is een gebied van grote rivieren, vochtige tropen, rode aarde en felgroene jungle, vol met grote en oeroude bomen, vreemde endemische flora en veel wild dierenleven.

Lokale materialen als steen en grote stukken hout van omgevallen bomen zijn gebruikt en samengesmolten met het totale concept waardoor de Yacutinga Lodge zich perfect mengt met het landschap en de jungle.

Er zijn aparte gebouwen met de gastenkamers, vlinders genoemd. Iedere vlinder heeft vier grote kamers van 42 m2 en een badkamer met warm water. Daarnaast zijn er een zwembad een restaurant en een bar.

De Yacutinga Lodge heeft een speciaal voor kinderen van 8 - 12 jaar ontwikkeld programma 'Yacutinga Familia' in de maanden juli, augustus en september.

Dag 1
Transfer vanaf je hotel naar Raíces Argentinas en vandaar naar de Yacutinga Lodge. Transfer vanaf de luchthaven is ook mogelijk maar je vlucht mag in verband met de transfer vanaf Raíces niet later aankomen dan 11.30 uur.

De transfer vanaf Raíces gaat door een schitterend landschap en door jungle over rode aarde en langs 'Yerba Mate' boerderijen. Yerba Mate is een theesoort die door Argentijnen de hele dag door wordt gedronken.

Aankomst in de lodge, welkom met een inleidende uitleg en kamerdistributie. Hierna een presentatie over de activiteiten en een introductie over de milieu- en omgevings problematiek van het regenwoud en de acties die door de lodge worden ondernomen om het woud te behouden.

Diner in het restaurant en de avond ter vrije besteding.

Dag 2
Na het ontbijt ga je kanoën over de San Francisco rivier die in het National Reserve stroomt. Een ideale manier voor een fotosafari en observatie van flora en fauna. Deze stille navigatie duurt ongeveer drie uur.
Daarna ga je retour naar de lodge voor de lunch.

In de middag heb je vrije tijd om te genieten van de lodge en de omgeving, je kunt gaan zwemmen, het orchideeën pad volgen of het colibri project bezoeken.
In de namiddag een begeleide wandeling door expert gidsen die een goede informatie geven over de flora en fauna.

Na het diner een avondwandeling door het woud.

Dag 3
Na het ontbijt heb je vrije tijd om van de omgeving te genieten. Brunch in de lodge.

Een retourtransfer naar Raíces Argentina waar je ongeveer 13.00 uur aankomt. Daar staat je transfer naar je hotel of naar de luchthaven klaar.

Verlengen
We geven hier een 3-daagse excursie weer maar Yacutinga Lodge biedt ook 4- en 5-daagse excursies. De programma's voor deze dagen staan niet helemaal vast omdat het mogelijk is je op te geven voor speciale vlindertochten of vogeltochten.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Yacutinga Lodge kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Chapada Diamantina
- de 3-daagse bouwsteen Itatiaia National Park
- de 4-daagse bouwsteen Lençóis Maranhenses
- de 5-daagse bouwsteen Pirenópolis
- de 4-daagse bouwsteen Ilha Grande

Indicatieprijs landarrangement 2019
Yacutinga Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Yacutinga Lodge1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
3 dagen / 2 nachten831632632
4 dagen / 3 nachten1.086826826

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.