Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Strandwandeling in PernambucoPará - Canal do JariSanta CatarinaPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Rio XinguBahia - LençóisVeerboot in PernambucoDevil's Throat Foz do IguaçuBahiaTafelbergen Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaPousada do Alto - AlagoasAmazone - afstandenPernambuco - Fernando de NoronhaCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaBraziliaanse familie in de auto in BahiaBraziliaanse meisjes met brilPará - Kayapó indianenCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaPará - Ilha do MosqueiroPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - Foz do IguaçuMaranhão - BarreirinhasUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguMaranhãoMaranhão - Chapada das MesasParaná - Foz do IguaçuUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldAmazoneAmazoneRio de Janeiro - restaurantParaná - ParanaguaMorro de São PauloRio de Janeiro - ChristusbeeldMorro de São PauloGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuSanta CatarinaPará - AltamiraPará - Ilha do AmorVissen op zee in SergipeVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBraziliaans meisjeRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Green LakeRegenbui Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhão - Lençóis MaranhensesVerkeersbord in PernambucoWassen in de lokale rivier in BahiaPará - BelémParaná - MorretesBraziliaanse jongen in BahiaZwemmende kinderen in de AmazoneMorro de São PauloBahia - ItacimirimPará - BelémMorro de São PauloWachten op de veerboot in PernambucoStrand Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesPousada Bejupira - AlagoasRio de Janeiro - CopacabanaParaná - ParanaguaPará - Rio XinguParaná - Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParaná - Ilha do MelSanta CatarinaCentrumAmazone - floraBúzios - Pousada ByblosPará - Canal do JariPará - Alter do ChãoTuiuiu in de PantanalAmazonas - Rio TapajósItacimirim - Pousada Praia das OndasBaai van BúziosAmazone - reuzenotterPará - Canal do JariChapada Diamantina - BahiaPousada do Alto - AlagoasBraziliaanse vrouwen in BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaParanagua baai in ParanáOndergelopen woud in de Amazone


3-daagse reis Yacutinga Lodge

Share

Voor deze excursie verlaten we Brazilië: De Yacutinga Lodge & Wildlife Nature Reserve ligt aan de Iguaçu rivier in het noordoosten van Argentinië, 52 kilometer van de beroemde watervallen.

Het Iguazu National Park is een gebied van grote rivieren, vochtige tropen, rode aarde en felgroene jungle, vol met grote en oeroude bomen, vreemde endemische flora en veel wild dierenleven.

Lokale materialen als steen en grote stukken hout van omgevallen bomen zijn gebruikt en samengesmolten met het totale concept waardoor de Yacutinga Lodge zich perfect mengt met het landschap en de jungle.

Er zijn aparte gebouwen met de gastenkamers, vlinders genoemd. Iedere vlinder heeft vier grote kamers van 42 m2 en een badkamer met warm water. Daarnaast zijn er een zwembad een restaurant en een bar.

De Yacutinga Lodge heeft een speciaal voor kinderen van 8 - 12 jaar ontwikkeld programma 'Yacutinga Familia' in de maanden juli, augustus en september.

Dag 1
Transfer vanaf je hotel naar Raíces Argentinas en vandaar naar de Yacutinga Lodge. Transfer vanaf de luchthaven is ook mogelijk maar je vlucht mag in verband met de transfer vanaf Raíces niet later aankomen dan 11.30 uur.

De transfer vanaf Raíces gaat door een schitterend landschap en door jungle over rode aarde en langs 'Yerba Mate' boerderijen. Yerba Mate is een theesoort die door Argentijnen de hele dag door wordt gedronken.

Aankomst in de lodge, welkom met een inleidende uitleg en kamerdistributie. Hierna een presentatie over de activiteiten en een introductie over de milieu- en omgevings problematiek van het regenwoud en de acties die door de lodge worden ondernomen om het woud te behouden.

Diner in het restaurant en de avond ter vrije besteding.

Dag 2
Na het ontbijt ga je kanoën over de San Francisco rivier die in het National Reserve stroomt. Een ideale manier voor een fotosafari en observatie van flora en fauna. Deze stille navigatie duurt ongeveer drie uur.
Daarna ga je retour naar de lodge voor de lunch.

In de middag heb je vrije tijd om te genieten van de lodge en de omgeving, je kunt gaan zwemmen, het orchideeën pad volgen of het colibri project bezoeken.
In de namiddag een begeleide wandeling door expert gidsen die een goede informatie geven over de flora en fauna.

Na het diner een avondwandeling door het woud.

Dag 3
Na het ontbijt heb je vrije tijd om van de omgeving te genieten. Brunch in de lodge.

Een retourtransfer naar Raíces Argentina waar je ongeveer 13.00 uur aankomt. Daar staat je transfer naar je hotel of naar de luchthaven klaar.

Verlengen
We geven hier een 3-daagse excursie weer maar Yacutinga Lodge biedt ook 4- en 5-daagse excursies. De programma's voor deze dagen staan niet helemaal vast omdat het mogelijk is je op te geven voor speciale vlindertochten of vogeltochten.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Yacutinga Lodge kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Morro de São Paulo
- de 4-daagse bouwsteen Ilha Grande
- de 3-daagse bouwsteen Paraty
- de 4-daagse bouwsteen Chapada Diamantina
- de 4-daagse bouwsteen Fernando de Noronha

Indicatieprijs landarrangement 2019
Yacutinga Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Yacutinga Lodge1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
3 dagen / 2 nachten831632632
4 dagen / 3 nachten1.086826826

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.