Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Kayapó indianenVerkeersbord in PernambucoTafelbergen Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuBahia - ItacimirimWachten op de veerboot in PernambucoParaná - ParanaguaMorro de São PauloPará - Rio XinguParaná - Foz do IguaçuAmazonas - Rio TapajósOndergelopen woud in de AmazoneVissen op zee in SergipeFoz do Iguaçu - Parque das AvesGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPousada do Alto - AlagoasPará - Rio XinguBaai van BúziosBraziliaans meisjeVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMaranhão - Lençóis MaranhensesRegenbui Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Green LakeParaná - Foz do IguaçuMaranhão - Chapada das MesasPará - BelémPará - BelémAmazoneUitzicht Chapada DiamantinaAmazoneParaná - ParanaguaItacimirim - Pousada Praia das OndasWassen in de lokale rivier in BahiaAmazone - floraPará - Canal do JariBraziliaanse vrouwen in BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesBraziliaanse jongen in BahiaBahiaCentrumVeerboot in PernambucoMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaPernambuco - Fernando de NoronhaMaranhão - BarreirinhasPará - AltamiraMaranhãoCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Rio XinguVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuStrand Ilha do MelBahia - LençóisPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaPousada Bejupira - AlagoasStrandwandeling in PernambucoPontal de Boqueirão - PernambucoTuiuiu in de PantanalRio de Janeiro - Pão de AçucarAmazone - reuzenotterBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - ChristusbeeldBraziliaanse meisjes met brilVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - Ilha do AmorSanta CatarinaPará - Ilha do MosqueiroRio de Janeiro - restaurantPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - Alter do ChãoChapada Diamantina - BahiaParaná - MorretesPará - Canal do JariDevil's Throat Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaSanta CatarinaParaná - Ilha do MelPousada do Alto - AlagoasRio de Janeiro - Santa TeresaSanta CatarinaPará - Canal do JariAmazone - afstandenParanagua baai in ParanáPará - Canal do JariZwemmende kinderen in de AmazoneMorro de São Paulo


3-daagse reis Yacutinga Lodge

Share

Voor deze excursie verlaten we Brazilië: De Yacutinga Lodge & Wildlife Nature Reserve ligt aan de Iguaçu rivier in het noordoosten van Argentinië, 52 kilometer van de beroemde watervallen.

Het Iguazu National Park is een gebied van grote rivieren, vochtige tropen, rode aarde en felgroene jungle, vol met grote en oeroude bomen, vreemde endemische flora en veel wild dierenleven.

Lokale materialen als steen en grote stukken hout van omgevallen bomen zijn gebruikt en samengesmolten met het totale concept waardoor de Yacutinga Lodge zich perfect mengt met het landschap en de jungle.

Er zijn aparte gebouwen met de gastenkamers, vlinders genoemd. Iedere vlinder heeft vier grote kamers van 42 m2 en een badkamer met warm water. Daarnaast zijn er een zwembad een restaurant en een bar.

De Yacutinga Lodge heeft een speciaal voor kinderen van 8 - 12 jaar ontwikkeld programma 'Yacutinga Familia' in de maanden juli, augustus en september.

Dag 1
Transfer vanaf je hotel naar Raíces Argentinas en vandaar naar de Yacutinga Lodge. Transfer vanaf de luchthaven is ook mogelijk maar je vlucht mag in verband met de transfer vanaf Raíces niet later aankomen dan 11.30 uur.

De transfer vanaf Raíces gaat door een schitterend landschap en door jungle over rode aarde en langs 'Yerba Mate' boerderijen. Yerba Mate is een theesoort die door Argentijnen de hele dag door wordt gedronken.

Aankomst in de lodge, welkom met een inleidende uitleg en kamerdistributie. Hierna een presentatie over de activiteiten en een introductie over de milieu- en omgevings problematiek van het regenwoud en de acties die door de lodge worden ondernomen om het woud te behouden.

Diner in het restaurant en de avond ter vrije besteding.

Dag 2
Na het ontbijt ga je kanoën over de San Francisco rivier die in het National Reserve stroomt. Een ideale manier voor een fotosafari en observatie van flora en fauna. Deze stille navigatie duurt ongeveer drie uur.
Daarna ga je retour naar de lodge voor de lunch.

In de middag heb je vrije tijd om te genieten van de lodge en de omgeving, je kunt gaan zwemmen, het orchideeën pad volgen of het colibri project bezoeken.
In de namiddag een begeleide wandeling door expert gidsen die een goede informatie geven over de flora en fauna.

Na het diner een avondwandeling door het woud.

Dag 3
Na het ontbijt heb je vrije tijd om van de omgeving te genieten. Brunch in de lodge.

Een retourtransfer naar Raíces Argentina waar je ongeveer 13.00 uur aankomt. Daar staat je transfer naar je hotel of naar de luchthaven klaar.

Verlengen
We geven hier een 3-daagse excursie weer maar Yacutinga Lodge biedt ook 4- en 5-daagse excursies. De programma's voor deze dagen staan niet helemaal vast omdat het mogelijk is je op te geven voor speciale vlindertochten of vogeltochten.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Yacutinga Lodge kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Iguaçu watervallen
- de 5-daagse bouwsteen Chapada das Mesas
- de 5-daagse bouwsteen Pirenópolis
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 4-daagse bouwsteen Fernando de Noronha

Indicatieprijs landarrangement 2018
Yacutinga Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Yacutinga Lodge1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
3 dagen / 2 nachten831632632
4 dagen / 3 nachten1.086826826

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.