Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Paraná - Foz do IguaçuPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Green LakeSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariWassen in de lokale rivier in BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaBahia - LençóisPará - Alter do ChãoMorro de São PauloPará - BelémParaná - ParanaguaPará - Rio XinguGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasParaná - MorretesAmazone - reuzenotterBraziliaanse jongen in BahiaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - ChristusbeeldRio de Janeiro - Santa TeresaRio de Janeiro - CopacabanaBraziliaanse meisjes met brilMaranhão - Chapada das MesasCentrumRio de Janeiro - restaurantMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Rio XinguPará - AltamiraParaná - ParanaguaParaná - Foz do IguaçuBahia - ItacimirimBúzios - Pousada ByblosStrand Ilha do MelOndergelopen woud in de AmazoneVerkeersbord in PernambucoPará - Canal do JariPará - Canal do JariCentrum Lençóis - BahiaParaná - Ilha do MelFoz do Iguaçu - Parque das AvesMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Ilha do MosqueiroChapada Diamantina - BahiaSanta CatarinaMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaRegenbui Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaVissen op zee in SergipePará - BelémPousada do Alto - AlagoasPará - Ilha do AmorVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáStrandwandeling in PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Kayapó indianenTafelbergen Chapada DiamantinaMaranhão - BarreirinhasVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParanagua baai in ParanáPernambuco - Fernando de NoronhaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMorro de São PauloAmazonas - Rio TapajósSanta CatarinaZwemmende kinderen in de AmazoneMorro de São PauloPará - Canal do JariBaai van BúziosAmazone - floraWachten op de veerboot in PernambucoBahiaPará - Canal do JariDevil's Throat Foz do IguaçuBraziliaans meisjeMaranhãoUitzicht Chapada DiamantinaPousada Bejupira - AlagoasAmazoneBraziliaanse vrouwen in BahiaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaTuiuiu in de PantanalAmazoneAmazone - afstandenVeerboot in PernambucoRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Rio Xingu


3-daagse reis Yacutinga Lodge

Share

Voor deze excursie verlaten we Brazilië: De Yacutinga Lodge & Wildlife Nature Reserve ligt aan de Iguaçu rivier in het noordoosten van Argentinië, 52 kilometer van de beroemde watervallen.

Het Iguazu National Park is een gebied van grote rivieren, vochtige tropen, rode aarde en felgroene jungle, vol met grote en oeroude bomen, vreemde endemische flora en veel wild dierenleven.

Lokale materialen als steen en grote stukken hout van omgevallen bomen zijn gebruikt en samengesmolten met het totale concept waardoor de Yacutinga Lodge zich perfect mengt met het landschap en de jungle.

Er zijn aparte gebouwen met de gastenkamers, vlinders genoemd. Iedere vlinder heeft vier grote kamers van 42 m2 en een badkamer met warm water. Daarnaast zijn er een zwembad een restaurant en een bar.

De Yacutinga Lodge heeft een speciaal voor kinderen van 8 - 12 jaar ontwikkeld programma 'Yacutinga Familia' in de maanden juli, augustus en september.

Dag 1
Transfer vanaf je hotel naar Raíces Argentinas en vandaar naar de Yacutinga Lodge. Transfer vanaf de luchthaven is ook mogelijk maar je vlucht mag in verband met de transfer vanaf Raíces niet later aankomen dan 11.30 uur.

De transfer vanaf Raíces gaat door een schitterend landschap en door jungle over rode aarde en langs 'Yerba Mate' boerderijen. Yerba Mate is een theesoort die door Argentijnen de hele dag door wordt gedronken.

Aankomst in de lodge, welkom met een inleidende uitleg en kamerdistributie. Hierna een presentatie over de activiteiten en een introductie over de milieu- en omgevings problematiek van het regenwoud en de acties die door de lodge worden ondernomen om het woud te behouden.

Diner in het restaurant en de avond ter vrije besteding.

Dag 2
Na het ontbijt ga je kanoën over de San Francisco rivier die in het National Reserve stroomt. Een ideale manier voor een fotosafari en observatie van flora en fauna. Deze stille navigatie duurt ongeveer drie uur.
Daarna ga je retour naar de lodge voor de lunch.

In de middag heb je vrije tijd om te genieten van de lodge en de omgeving, je kunt gaan zwemmen, het orchideeën pad volgen of het colibri project bezoeken.
In de namiddag een begeleide wandeling door expert gidsen die een goede informatie geven over de flora en fauna. Na het diner een avondwandeling door het woud.

Dag 3
Na het ontbijt heb je vrije tijd om van de omgeving te genieten. Brunch in de lodge.

Een retourtransfer naar Raíces Argentina waar je ongeveer 13.00 uur aankomt. Daar staat je transfer naar je hotel of naar de luchthaven klaar.

Verlengen
We geven hier een 3-daagse excursie weer maar Yacutinga Lodge biedt ook 4- en 5-daagse excursies. De programma's voor deze dagen staan niet helemaal vast omdat het mogelijk is je op te geven voor speciale vlindertochten of vogeltochten.

Indicatieprijs 2020
vertrek dagelijks
prijs per persoon bij 2 personen

3 dagen € 570
4 dagen € 738

Tijdens het hoogseizoen en nationale feestdagen kan een toeslag van toepassing zijn.

 

 

Andere bouwstenen

De bouwsteen Yacutinga Lodge kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Morro de São Paulo
- de 4-daagse bouwsteen Ilha do Mel
- de 4-daagse bouwsteen Chapada Diamantina
- de 3-daagse bouwsteen Itatiaia National Park
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.