Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Morro de São PauloParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariAmazonas - Rio TapajósFoz do Iguaçu - Parque das AvesCentrum Lençóis - BahiaBahiaChapada Diamantina - BahiaStrand Ilha do MelAmazone - afstandenMaranhão - BarreirinhasParaná - MorretesMaranhãoPará - Alter do ChãoPará - BelémCentrum Lençóis - BahiaAmazone - floraMorro de São PauloSanta CatarinaPará - Ilha do AmorVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBraziliaans meisjePousada Bejupira - AlagoasRegenbui Chapada DiamantinaPará - Canal do JariRio de Janeiro - CopacabanaPará - Rio XinguSanta CatarinaPará - AltamiraMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuWassen in de lokale rivier in BahiaParaná - Ilha do MelPará - Rio XinguPará - BelémZwemmende kinderen in de AmazoneMaranhão - Chapada das MesasBúzios - Pousada ByblosPontal de Boqueirão - PernambucoBraziliaanse familie in de auto in BahiaCentrumPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPernambuco - Fernando de NoronhaRio de Janeiro - restaurantVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Ilha do MosqueiroGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaWachten op de veerboot in PernambucoPará - Canal do JariBahia - LençóisBahia - ItacimirimParaná - ParanaguaBraziliaanse jongen in BahiaParaná - ParanaguaAmazoneUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaVerkeersbord in PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesSanta CatarinaUitzicht Chapada DiamantinaPousada do Alto - AlagoasMaranhão - Lençóis MaranhensesDevil's Throat Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariAmazone - reuzenotterParaná - Foz do IguaçuTuiuiu in de PantanalStrandwandeling in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaAmazonePará - Canal do JariItacimirim - Pousada Praia das OndasZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaRio de Janeiro - Pão de AçucarOndergelopen woud in de AmazonePará - Rio XinguVeerboot in PernambucoRio de Janeiro - ChristusbeeldPará - Green LakePará - Kayapó indianenVissen op zee in SergipeBraziliaanse meisjes met brilParaná - ParanaguaBraziliaanse vrouwen in BahiaBaai van BúziosMorro de São PauloPousada do Alto - AlagoasVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuParanagua baai in ParanáTafelbergen Chapada Diamantina


4-daagse reis Morro de São Paulo

Share

ligt op het autovrije droomeiland Ilha de Tinharé op ongeveer twee uur varen voor de kust van Salvador de Bahia. De veerboot (catamaran) vaart vanaf de benedenstad in Salvador naar het idyllische eiland, waarvan de eerste aanblik doet vermoeden dat je een ansichtkaart binnenvaart. Tegen een achtergrond van tropisch woud zie je witte stranden, helderblauwe lucht, de ruïnes van een oud fort en de Igreja Nossa Senhora da Luz.

Adembenemende stranden, barracas (strandtentjes van hout en riet) en de typisch Braziliaanse ongedwongen sfeer maken het de bezoeker onmiddellijk tot een tweede thuis.

De stranden van Morro de São Paulo hebben geen namen maar nummers; het eerste strand is het meest bewoond, heeft de meeste vakantiehuisjes en wordt hoofdzakelijk door surfers gebruikt; het tweede strand vormt zich bij eb om tot een waar aquarium door de natuurlijke waterpannen, het derde strand lijkt door de bijzondere vegetatie op een tropische tuin in de zee en het verder gelegen vierde strand is een ongerept stuk natuur met een schitterende vegetatie.

Een leuke eerste kennismaking wanneer je arriveert is dat er kruiers met kruiwagens op de boot staan te wachten en de bagage van de passagiers naar de pousada vervoeren (wel van tevoren de prijs afspreken!).

dag 1
na het ontbijt wordt je door onze gids opgehaald bij je hotel en naar de haven in de benedenstad gebracht waar de catamaran al klaarligt die om ongeveer 11.00 uur vertrekt.
In ongeveer 2,5 uur vaar je o.a. langs het eiland Itaparica en de kust naar het eiland Tinharé, één van de schitterende en onbedorven eilandjes voor de kust van Bahia. De catamaran legt aan op de pier van Morro de São Paulo waar de kruiers al klaar staan om jou en je bagage naar je pousada te brengen.

dag 2, 3
vrije dagen om heerlijk te ontspannen aan één van de stranden, excursies te maken naar bijvoorbeeld het volgende eiland Boipeba, te snorkelen bij de riffen, de heuvel (Morro) te beklimmen om te genieten van het uitzicht of gewoon bij het zwembad met een drankje en je boek te luieren en je de koning te voelen.

dag 4
in de loop van de ochtend loop je naar het haventje -kruier van tevoren via de receptie bestellen- waar de catamaran al weer klaarligt om je terug te varen naar de haven van Salvador. Bij aankomst staat onze gids op je te wachten en brengt je naar je hotel of naar de luchthaven voor je volgende vlucht of vlucht retour naar Europa.

verlengen
bovenstaand geven we een 4-daagse excursie weer maar natuurlijk is het mogelijk om deze te bekorten of verlengen.

accommodatie in Salvador
omdat deze excursie erg vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Salvador verblijft. De reserveringen hiervoor kan je via ons maken, wanneer je zelf een reservering hebt gemaakt hebben wij graag de naam en het adres van je hotel i.v.m. de nodige transfers.

vliegen naar Morro de São Paulo
het is ook mogelijk om heen- en/of terugreis per tweemotorig vliegtuigje te maken. Mee te nemen bagage is in dit geval beperkt tot 15 kilo per persoon.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Morro de São Paulo kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Iguaçu watervallen
- de 5-daagse bouwsteen Chapada das Mesas
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 5-daagse bouwsteen Pirenópolis
- de 4-daagse bouwsteen Canyons of Brazil

Indicatieprijs landarrangement 2019
Morro de São Paulo
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Morro de São Paulodagen1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
Pousada Aymorés - 3e strand4d / 3nOp aanvraag372324
.5d / 4nOp aanvraag412358
Pousada Ânima - 5e strand4d / 3nOp aanvraag426365
.5d / 4nOp aanvraag488419
Pousada Vila dos Orixás - 5e strand4d / 3nOp aanvraag544453
.5d / 4nOp aanvraag646534
Er geldt een toeslag in januari en februari

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.