Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Braziliaanse familie in de auto in BahiaUitzicht Chapada DiamantinaZwemmende kinderen in de AmazoneAmazonePará - Kayapó indianenRegenbui Chapada DiamantinaPará - BelémPousada do Alto - AlagoasMorro de São PauloSanta CatarinaPará - Green LakeParaná - Foz do IguaçuPousada Bejupira - AlagoasBahia - ItacimirimTafelbergen Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariMorro de São PauloDevil's Throat Foz do IguaçuAmazonePará - Ilha do MosqueiroParaná - Foz do IguaçuBúzios - Pousada ByblosVeerboot in PernambucoPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesWassen in de lokale rivier in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesBahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazonas - Rio TapajósAmazone - reuzenotterPará - Ilha do AmorPernambuco - Fernando de NoronhaPará - Rio XinguVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldStrand Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesRio de Janeiro - Pão de AçucarBraziliaanse vrouwen in BahiaMaranhão - Chapada das MesasPará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - BarreirinhasCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse meisjes met brilParaná - Ilha do MelMaranhãoPará - Canal do JariTuiuiu in de PantanalZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaAmazone - afstandenRio de Janeiro - restaurantGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPontal de Boqueirão - PernambucoBraziliaans meisjeOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse jongen in BahiaPará - Alter do ChãoParaná - MorretesParaná - ParanaguaVissen op zee in SergipeCentrumVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Rio XinguStrandwandeling in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaParaná - ParanaguaPará - BelémPará - AltamiraParaná - ParanaguaRio de Janeiro - ChristusbeeldAmazone - floraItacimirim - Pousada Praia das OndasParanagua baai in ParanáBahia - LençóisMorro de São PauloPará - Canal do JariMorro de São PauloSanta CatarinaPousada do Alto - AlagoasBaai van BúziosRio de Janeiro - CopacabanaPará - Canal do JariWachten op de veerboot in PernambucoUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaChapada Diamantina - BahiaSanta CatarinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaVerkeersbord in PernambucoVervoersmiddel op Ilha Mexiana - Pará


4-daagse reis Morro de São Paulo

Share

Morro de São Paulo ligt op het autovrije droomeiland Ilha de Tinharé op ongeveer twee uur varen voor de kust van Salvador de Bahia. De veerboot (catamaran) vaart vanaf de benedenstad in Salvador naar het idyllische eiland, waarvan de eerste aanblik doet vermoeden dat je een ansichtkaart binnenvaart. Tegen een achtergrond van tropisch woud zie je witte stranden, helderblauwe lucht, de ruïnes van een oud fort en de Igreja Nossa Senhora da Luz.

Adembenemende stranden, barracas (strandtentjes van hout en riet) en de typisch Braziliaanse ongedwongen sfeer maken het de bezoeker onmiddellijk tot een tweede thuis.

De stranden van Morro de São Paulo hebben geen namen maar nummers; het eerste strand is het meest bewoond, heeft de meeste vakantiehuisjes en wordt hoofdzakelijk door surfers gebruikt; het tweede strand vormt zich bij eb om tot een waar aquarium door de natuurlijke waterpannen, het derde strand lijkt door de bijzondere vegetatie op een tropische tuin in de zee en het verder gelegen vierde strand is een ongerept stuk natuur met een schitterende vegetatie.

Een leuke eerste kennismaking wanneer je arriveert is dat er kruiers met kruiwagens op de boot staan te wachten en de bagage van de passagiers naar de pousada vervoeren (wel van tevoren de prijs afspreken!).

dag 1
na het ontbijt wordt je door onze gids opgehaald bij je hotel en naar de haven in de benedenstad gebracht waar de catamaran al klaarligt die om ongeveer 11.00 uur vertrekt.
In ongeveer 2,5 uur vaar je o.a. langs het eiland Itaparica en de kust naar het eiland Tinharé, één van de schitterende en onbedorven eilandjes voor de kust van Bahia. De catamaran legt aan op de pier van Morro de São Paulo waar de kruiers al klaar staan om jou en je bagage naar je pousada te brengen.

dag 2, 3
vrije dagen om heerlijk te ontspannen aan één van de stranden, excursies te maken naar bijvoorbeeld het volgende eiland Boipeba, te snorkelen bij de riffen, de heuvel (Morro) te beklimmen om te genieten van het uitzicht of gewoon bij het zwembad met een drankje en je boek te luieren en je de koning te voelen.

dag 4
in de loop van de ochtend loop je naar het haventje -kruier van tevoren via de receptie bestellen- waar de catamaran al weer klaarligt om je terug te varen naar de haven van Salvador. Bij aankomst staat onze gids op je te wachten en brengt je naar je hotel of naar de luchthaven voor je volgende vlucht of vlucht retour naar Europa.

verlengen
bovenstaand geven we een 4-daagse excursie weer maar natuurlijk is het mogelijk om deze te bekorten of verlengen.

accommodatie in Salvador
omdat deze excursie erg vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Salvador verblijft. De reserveringen hiervoor kan je via ons maken, wanneer je zelf een reservering hebt gemaakt hebben wij graag de naam en het adres van je hotel i.v.m. de nodige transfers.

vliegen naar Morro de São Paulo
het is ook mogelijk om heen- en/of terugreis per tweemotorig vliegtuigje te maken. Mee te nemen bagage is in dit geval beperkt tot 15 kilo per persoon.

Indicatieprijs 2020
vertrek dagelijks
prijs per persoon

bij 2 personen vanaf € 282

tijdens het hoogseizoen en Nationale feestdagen kan een toeslag van toepassing zijn.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Morro de São Paulo kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 3-daagse bouwsteen Itatiaia National Park
- de 4-daagse bouwsteen Iguaçu watervallen
- de 4-daagse bouwsteen Ilha Grande
- de 5-daagse bouwsteen Chapada das Mesas
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.