4-daagse excursie Fernando de Noronha
Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Morro de São PauloStrandwandeling in PernambucoPousada do Alto - AlagoasItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Kayapó indianenMaranhão - Chapada das MesasGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaAmazonas - Rio TapajósUitzicht Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Parque das AvesVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáMorro de São PauloAmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesAmazone - reuzenotterPará - Ilha do AmorPará - Green LakeVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldParaná - Foz do IguaçuBraziliaans meisjeZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaAmazonePará - Rio XinguRegenbui Chapada DiamantinaPará - Ilha do MosqueiroVerkeersbord in PernambucoParaná - ParanaguaPontal de Boqueirão - PernambucoPousada do Alto - AlagoasUitzicht Chapada DiamantinaParaná - MorretesParaná - Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Alter do ChãoBaai van BúziosBahiaTafelbergen Chapada DiamantinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaCentrum Lençóis - BahiaVeerboot in PernambucoPará - Canal do JariParanagua baai in ParanáBraziliaanse meisjes met brilStrand Ilha do MelRio de Janeiro - ChristusbeeldParaná - ParanaguaAmazone - floraVissen op zee in SergipeFoz do Iguaçu - Parque das AvesPousada Bejupira - AlagoasPará - BelémBahia - ItacimirimOndergelopen woud in de AmazoneDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Canal do JariPará - Canal do JariRio de Janeiro - Pão de AçucarRio de Janeiro - CopacabanaAmazone - afstandenCentrumBúzios - Pousada ByblosTuiuiu in de PantanalPará - Canal do JariPará - BelémBahia - LençóisMaranhãoSanta CatarinaMorro de São PauloPernambuco - Fernando de NoronhaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuWassen in de lokale rivier in BahiaBraziliaanse jongen in BahiaWachten op de veerboot in PernambucoZwemmende kinderen in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaPará - AltamiraPará - Rio XinguPará - Rio XinguParaná - Foz do IguaçuChapada Diamantina - BahiaMorro de São PauloParaná - ParanaguaCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse vrouwen in BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaMaranhão - BarreirinhasSanta CatarinaPará - Canal do JariSanta CatarinaRio de Janeiro - restaurant


4-daagse reis Fernando de Noronha

Share

Fernando de Noronha is een indrukwekkende natuurbestemming. De 21 eilanden zijn ongeveer 10 miljoen jaar geleden ontstaan door een vulkanische uitbarsting en liggen op zo'n 350 kilometer voor de kust van Pernambuco in de Atlantische Oceaan.

Een van de attracties van Fernando de Noronha wordt gevormd door de dolfijnen die natuurlijk vanaf een boot maar zelfs vanaf de stranden Praia da Quixaba, Praia do Leão and Praia do Bode te zien zijn. Helaas is zwemmen met de dolfijnen niet toegestaan.

Een subtropische vegetatie, afgezonderde stranden en een zeer gevariëerde flora en fauna verwelkomen en omarmen de reiziger die de moeite neemt naar deze bijzondere plek te komen.

dag 1
Net na je aankomst op de kleine luchthaven van Fernando de Noronha moet je, nog voordat je je bagage afhaalt, een milieubelasting (preservationtax) voldoen. Voor het aantal dagen dat je op het eiland verblijft betaal je (ongeveer) R$ 36 per persoon per dag.

Onze agent staat je op te wachten en brengt je naar je accommodatie.

Voor deze excursie maken wij gebruik van familie-pousada's. Dat zijn kleine -meestal maar 5 of 6 kamers-en eenvoudige pensions. De meeste liggen in het hoofdstraatje gelegen.

Je kunt ook luxere accommodatie reserveren. Onder onze hotelpagina's vind je meer informatie.

dag 2 en 3
Je hebt twee volle vrije dagen om het eiland te verkennen. Op Fernando zijn talloze excursiemogelijkheden. Onvergetelijk is de excursie vroeg in de ochtend vanuit de haven met een boot in de baai. Tientallen dolfijnen volgen en spelen rond de boot en boven je hoofd vliegen grote albatrossen. Een magnifiek schouwspel!

Het eiland heeft ongeveer negen stranden waarvan een aantal alleen over water te bereiken is en dus helemaal afgelegen en rustig: Robinson Crusoë voor een dag!

Hoewel het niet zo'n groot eiland is, is er in de avond toch het nodige vertier en zijn er verschillende goede restaurants.

dag 4
Je hebt vrij tot aan de transfer naar de luchthaven. Onze agent bespreekt van tevoren met je hoe laat je opgehaald wordt.

populair
Fernando de Noronha is - vooral bij Brazilianen - een erg gewilde bestemming, met name in juli,8 december en januari. Per dag worden er maar twee vluchten vanuit Recife en één vlucht vanuit Natal uitgevoerd, plaatsen zijn dus beperkt. Er zijn weliswaar vrij veel accommodaties maar die zijn allemaal kleinschalig zodat, in combinatie met het beperkt aanbod aan vliegplaatsen, het verstandig is je excursie/vakantie naar Fernando de Noronha in een vroeg stadium te plannen en reserveren.

verlenging
Bovenstaand stellen we je een 4-daagse excursie voor, maar natuurlijk is het mogelijk om deze te verkorten of te verlengen.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Fernando de Noronha kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 3-daagse bouwsteen Yacutinga Lodge
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 4-daagse bouwsteen Iguaçu watervallen
- de 4-daagse bouwsteen Ilha do Mel
- de 8-daagse bouwsteen Diep in de Amazone

Indicatieprijs landarrangement 2018
Fernando de Noronha
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fernando de Noronha1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
4 dagen/3 nachten292205178
5 dagen/4 nachten388273236
6 dagen/5 nachten485341296
Er geldt een toeslag in januari, februari en juli t/m december

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.