Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Wassen in de lokale rivier in BahiaParaná - MorretesPousada Bejupira - AlagoasParaná - Foz do IguaçuRegenbui Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaMorro de São PauloCentrum Lençóis - BahiaCentrumParaná - Foz do IguaçuMorro de São PauloPará - Green LakeVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuSanta CatarinaBaai van BúziosUitzicht Chapada DiamantinaParaná - Ilha do MelPará - Canal do JariAmazonas - Rio TapajósCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloBraziliaanse meisjes met brilFoz do Iguaçu - Parque das AvesSanta CatarinaRio de Janeiro - Pão de AçucarMaranhão - Chapada das MesasPontal de Boqueirão - PernambucoBúzios - Pousada ByblosPará - Kayapó indianenVerkeersbord in PernambucoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldBraziliaanse familie in de auto in BahiaAmazonePará - BelémPará - Canal do JariParanagua baai in ParanáPará - Rio XinguStrand Ilha do MelBraziliaanse jongen in BahiaParaná - Foz do IguaçuStrandwandeling in PernambucoAmazone - reuzenotterPará - Alter do ChãoZwemmende kinderen in de AmazonePernambuco - Fernando de NoronhaParaná - ParanaguaBraziliaanse vrouwen in BahiaAmazone - floraRio de Janeiro - restaurantPará - Canal do JariRio de Janeiro - ChristusbeeldOndergelopen woud in de AmazoneRio de Janeiro - CopacabanaPará - Rio XinguTafelbergen Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Canal do JariPousada do Alto - AlagoasMaranhão - Lençóis MaranhensesParaná - ParanaguaUitzicht Chapada DiamantinaItacimirim - Pousada Praia das OndasTuiuiu in de PantanalDevil's Throat Foz do IguaçuMaranhãoBraziliaans meisjePará - Canal do JariCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - BelémPará - Ilha do AmorMorro de São PauloVeerboot in PernambucoChapada Diamantina - BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesWachten op de veerboot in PernambucoPorto de Galinhas - Pousada TabajubaBahia - LençóisMaranhão - BarreirinhasAmazone - afstandenAmazoneVissen op zee in SergipeBahia - ItacimirimPará - Ilha do MosqueiroZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBahiaSanta CatarinaPará - Altamira


4-daagse reis Fernando de Noronha

Share

Fernando de Noronha is een indrukwekkende natuurbestemming. De 21 eilanden zijn ongeveer 10 miljoen jaar geleden ontstaan door een vulkanische uitbarsting en liggen op zo'n 350 kilometer voor de kust van Pernambuco in de Atlantische Oceaan.

Een van de attracties van Fernando de Noronha wordt gevormd door de dolfijnen die natuurlijk vanaf een boot maar zelfs vanaf de stranden Praia da Quixaba, Praia do Leão and Praia do Bode te zien zijn. Helaas is zwemmen met de dolfijnen niet toegestaan.

Een subtropische vegetatie, afgezonderde stranden en een zeer gevariëerde flora en fauna verwelkomen en omarmen de reiziger die de moeite neemt naar deze bijzondere plek te komen.

dag 1
Net na je aankomst op de kleine luchthaven van Fernando de Noronha moet je, nog voordat je je bagage afhaalt, een milieubelasting (preservationtax) voldoen. Voor het aantal dagen dat je op het eiland verblijft betaal je (ongeveer) USD 23 per persoon per dag.

Onze agent staat je op te wachten en brengt je naar je accommodatie.

Voor deze excursie maken wij gebruik van familie-pousada's. Dat zijn kleine -meestal maar 5 of 6 kamers- eenvoudige pousada's. De meeste liggen in het hoofdstraatje.

dag 2 en 3
Je hebt twee volle vrije dagen om het eiland te verkennen. Op Fernando zijn talloze excursiemogelijkheden. Onvergetelijk is de excursie vroeg in de ochtend vanuit de haven met een boot in de baai. Tientallen dolfijnen volgen en spelen rond de boot en boven je hoofd vliegen grote albatrossen. Een magnifiek schouwspel!

Het eiland heeft ongeveer negen stranden waarvan een aantal alleen over water te bereiken is en dus helemaal afgelegen en rustig: Robinson Crusoë voor een dag!

Hoewel het niet zo'n groot eiland is, is er in de avond toch het nodige vertier en zijn er verschillende goede restaurants.

dag 4
Je hebt vrij tot aan de transfer naar de luchthaven. Onze agent bespreekt van tevoren met je hoe laat je opgehaald wordt.

populair
Fernando de Noronha is - vooral bij Brazilianen - een erg gewilde bestemming, met name in juli, december en januari. Per dag worden er maar twee vluchten vanuit Recife en één vlucht vanuit Natal uitgevoerd, plaatsen zijn dus beperkt. Er zijn weliswaar vrij veel accommodaties maar die zijn allemaal kleinschalig zodat, in combinatie met het beperkt aanbod aan vliegplaatsen, het verstandig is je excursie/vakantie naar Fernando de Noronha in een vroeg stadium te plannen en reserveren.

verlenging
Bovenstaand stellen we je een 4-daagse excursie voor, maar natuurlijk is het mogelijk om deze te verkorten of te verlengen.

belangrijk
sinds 2018 is op Fernando de Noronha een 'econoronha' tax ingevoerd. Deze moet je betalen wanneer de je nationale parken en stranden wil bezoeken en kost USD68 voor maximaal 10 dagen. Het is aan te raden deze van tevoren aan te schaffen omdat er per dag een beperkt aantal mensen worden toegelaten.

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen

4 dagen - 3 nachten € 229
5 dagen - 4 nachten € 295
6 dagen - 5 nachten € 362

tijdens nationale feestdagen kan een toeslag van toepassing zijn.

 

 

Andere bouwstenen

De bouwsteen Fernando de Noronha kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Chapada Diamantina
- de 3-daagse bouwsteen Yacutinga Lodge
- de 8-daagse bouwsteen Diep in de Amazone
- de 3-daagse bouwsteen Paraty
- de 9-daagse bouwsteen Amazone excursie


Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.