Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguSanta CatarinaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáFoz do Iguaçu - Parque das AvesAmazone - reuzenotterPará - Kayapó indianenSanta CatarinaDevil's Throat Foz do IguaçuPousada Bejupira - AlagoasAmazonas - Rio TapajósParaná - Foz do IguaçuOndergelopen woud in de AmazonePará - BelémParaná - Ilha do MelParaná - ParanaguaPará - Alter do ChãoBahia - LençóisAmazoneBraziliaanse meisjes met brilMaranhãoSanta CatarinaParaná - Foz do IguaçuBúzios - Pousada ByblosPará - BelémCentrumBraziliaanse vrouwen in BahiaChapada Diamantina - BahiaPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Ilha do MosqueiroStrand Ilha do MelParaná - ParanaguaStrandwandeling in PernambucoPará - Canal do JariParanagua baai in ParanáPará - Green LakeGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuAmazone - floraBahiaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloRio de Janeiro - ChristusbeeldMorro de São PauloRio de Janeiro - Santa TeresaWassen in de lokale rivier in BahiaAmazoneVissen op zee in SergipeRegenbui Chapada DiamantinaTuiuiu in de PantanalVerkeersbord in PernambucoPousada do Alto - AlagoasParaná - MorretesTafelbergen Chapada DiamantinaPernambuco - Fernando de NoronhaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - Canal do JariVeerboot in PernambucoItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Ilha do AmorMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariPorto de Galinhas - Pousada TabajubaBaai van BúziosZwemmende kinderen in de AmazonePará - Rio XinguAmazone - afstandenMaranhão - Chapada das MesasRio de Janeiro - Pão de AçucarPontal de Boqueirão - PernambucoPousada do Alto - AlagoasBahia - ItacimirimPará - Canal do JariBraziliaans meisjePará - AltamiraMorro de São PauloParaná - ParanaguaUitzicht Chapada DiamantinaRio de Janeiro - restaurantCentrum Lençóis - BahiaWachten op de veerboot in PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhão - BarreirinhasCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesRio de Janeiro - CopacabanaPará - Rio XinguBraziliaanse jongen in Bahia


4-daagse reis Fernando de Noronha

Share

Fernando de Noronha is een indrukwekkende natuurbestemming. De 21 eilanden zijn ongeveer 10 miljoen jaar geleden ontstaan door een vulkanische uitbarsting en liggen op zo'n 350 kilometer voor de kust van Pernambuco in de Atlantische Oceaan.

Een van de attracties van Fernando de Noronha wordt gevormd door de dolfijnen die natuurlijk vanaf een boot maar zelfs vanaf de stranden Praia da Quixaba, Praia do Leão and Praia do Bode te zien zijn. Helaas is zwemmen met de dolfijnen niet toegestaan.

Een subtropische vegetatie, afgezonderde stranden en een zeer gevariëerde flora en fauna verwelkomen en omarmen de reiziger die de moeite neemt naar deze bijzondere plek te komen.

dag 1
Net na je aankomst op de kleine luchthaven van Fernando de Noronha moet je, nog voordat je je bagage afhaalt, een milieubelasting (preservationtax) voldoen. Voor het aantal dagen dat je op het eiland verblijft betaal je (ongeveer) R$ 36 per persoon per dag.

Onze agent staat je op te wachten en brengt je naar je accommodatie.

Voor deze excursie maken wij gebruik van familie-pousada's. Dat zijn kleine -meestal maar 5 of 6 kamers-en eenvoudige pensions. De meeste liggen in het hoofdstraatje gelegen.

Je kunt ook luxere accommodatie reserveren. Onder onze hotelpagina's vind je meer informatie.

dag 2 en 3
Je hebt twee volle vrije dagen om het eiland te verkennen. Op Fernando zijn talloze excursiemogelijkheden. Onvergetelijk is de excursie vroeg in de ochtend vanuit de haven met een boot in de baai. Tientallen dolfijnen volgen en spelen rond de boot en boven je hoofd vliegen grote albatrossen. Een magnifiek schouwspel!

Het eiland heeft ongeveer negen stranden waarvan een aantal alleen over water te bereiken is en dus helemaal afgelegen en rustig: Robinson Crusoë voor een dag!

Hoewel het niet zo'n groot eiland is, is er in de avond toch het nodige vertier en zijn er verschillende goede restaurants.

dag 4
Je hebt vrij tot aan de transfer naar de luchthaven. Onze agent bespreekt van tevoren met je hoe laat je opgehaald wordt.

populair
Fernando de Noronha is - vooral bij Brazilianen - een erg gewilde bestemming, met name in juli,8 december en januari. Per dag worden er maar twee vluchten vanuit Recife en één vlucht vanuit Natal uitgevoerd, plaatsen zijn dus beperkt. Er zijn weliswaar vrij veel accommodaties maar die zijn allemaal kleinschalig zodat, in combinatie met het beperkt aanbod aan vliegplaatsen, het verstandig is je excursie/vakantie naar Fernando de Noronha in een vroeg stadium te plannen en reserveren.

verlenging
Bovenstaand stellen we je een 4-daagse excursie voor, maar natuurlijk is het mogelijk om deze te verkorten of te verlengen.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Fernando de Noronha kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 3-daagse bouwsteen Yacutinga Lodge
- de 4-daagse bouwsteen Ilha do Mel
- de 8-daagse bouwsteen Diep in de Amazone
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 5-daagse bouwsteen Pirenópolis

Indicatieprijs landarrangement 2017
Fernando de Noronha
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fernando de Noronha1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
4 dagen/3 nachten292205178
5 dagen/4 nachten388273236
6 dagen/5 nachten485341296
Er geldt een toeslag in januari, februari en juli t/m december

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.