Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Canal do JariPará - Canal do JariAmazonas - Rio TapajósBúzios - Pousada ByblosSanta CatarinaRio de Janeiro - CopacabanaTafelbergen Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuPará - Ilha do AmorBahiaUitzicht Chapada DiamantinaBahia - ItacimirimFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Ilha do MosqueiroRio de Janeiro - Santa TeresaParaná - ParanaguaAmazone - afstandenCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaMorro de São PauloItacimirim - Pousada Praia das OndasBraziliaanse vrouwen in BahiaTuiuiu in de PantanalCentrumPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Rio XinguParaná - Ilha do MelAmazone - floraBraziliaans meisjePará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - ChristusbeeldMaranhão - Chapada das MesasVerkeersbord in PernambucoBahia - LençóisUitzicht Chapada DiamantinaMorro de São PauloRio de Janeiro - Pão de AçucarPousada do Alto - AlagoasPará - Alter do ChãoStrandwandeling in PernambucoGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaDevil's Throat Foz do IguaçuMaranhão - Lençóis MaranhensesSanta CatarinaPernambuco - Fernando de NoronhaRegenbui Chapada DiamantinaPará - Kayapó indianenStrand Ilha do MelChapada Diamantina - BahiaMaranhãoParaná - Foz do IguaçuWassen in de lokale rivier in BahiaCentrum Lençóis - BahiaAmazoneMorro de São PauloPará - Green LakePorto de Galinhas - Pousada TabajubaMorro de São PauloPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaanse meisjes met brilPará - Canal do JariWachten op de veerboot in PernambucoParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasParaná - MorretesOndergelopen woud in de AmazonePousada Bejupira - AlagoasParaná - ParanaguaAmazonePará - BelémBaai van BúziosMaranhão - BarreirinhasParanagua baai in ParanáBraziliaanse jongen in BahiaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - BelémVissen op zee in SergipePará - Rio XinguPará - AltamiraRio de Janeiro - restaurantParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaZwemmende kinderen in de AmazoneVeerboot in PernambucoAmazone - reuzenotterVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Canal do JariVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereld


4-daagse reis Fernando de Noronha

Share

Fernando de Noronha is een indrukwekkende natuurbestemming. De 21 eilanden zijn ongeveer 10 miljoen jaar geleden ontstaan door een vulkanische uitbarsting en liggen op zo'n 350 kilometer voor de kust van Pernambuco in de Atlantische Oceaan.

Een van de attracties van Fernando de Noronha wordt gevormd door de dolfijnen die natuurlijk vanaf een boot maar zelfs vanaf de stranden Praia da Quixaba, Praia do Leão and Praia do Bode te zien zijn. Helaas is zwemmen met de dolfijnen niet toegestaan.

Een subtropische vegetatie, afgezonderde stranden en een zeer gevariëerde flora en fauna verwelkomen en omarmen de reiziger die de moeite neemt naar deze bijzondere plek te komen.

dag 1
Net na je aankomst op de kleine luchthaven van Fernando de Noronha moet je, nog voordat je je bagage afhaalt, een milieubelasting (preservationtax) voldoen. Voor het aantal dagen dat je op het eiland verblijft betaal je (ongeveer) R$ 36 per persoon per dag.

Onze agent staat je op te wachten en brengt je naar je accommodatie.

Voor deze excursie maken wij gebruik van familie-pousada's. Dat zijn kleine -meestal maar 5 of 6 kamers-en eenvoudige pensions. De meeste liggen in het hoofdstraatje gelegen.

Je kunt ook luxere accommodatie reserveren. Onder onze hotelpagina's vind je meer informatie.

dag 2 en 3
Je hebt twee volle vrije dagen om het eiland te verkennen. Op Fernando zijn talloze excursiemogelijkheden. Onvergetelijk is de excursie vroeg in de ochtend vanuit de haven met een boot in de baai. Tientallen dolfijnen volgen en spelen rond de boot en boven je hoofd vliegen grote albatrossen. Een magnifiek schouwspel!

Het eiland heeft ongeveer negen stranden waarvan een aantal alleen over water te bereiken is en dus helemaal afgelegen en rustig: Robinson Crusoë voor een dag!

Hoewel het niet zo'n groot eiland is, is er in de avond toch het nodige vertier en zijn er verschillende goede restaurants.

dag 4
Je hebt vrij tot aan de transfer naar de luchthaven. Onze agent bespreekt van tevoren met je hoe laat je opgehaald wordt.

populair
Fernando de Noronha is - vooral bij Brazilianen - een erg gewilde bestemming, met name in juli,8 december en januari. Per dag worden er maar twee vluchten vanuit Recife en één vlucht vanuit Natal uitgevoerd, plaatsen zijn dus beperkt. Er zijn weliswaar vrij veel accommodaties maar die zijn allemaal kleinschalig zodat, in combinatie met het beperkt aanbod aan vliegplaatsen, het verstandig is je excursie/vakantie naar Fernando de Noronha in een vroeg stadium te plannen en reserveren.

verlenging
Bovenstaand stellen we je een 4-daagse excursie voor, maar natuurlijk is het mogelijk om deze te verkorten of te verlengen.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Fernando de Noronha kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 8-daagse bouwsteen Diep in de Amazone
- de 5-daagse bouwsteen Chapada das Mesas
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 3-daagse bouwsteen Paraty
- de 5-daagse bouwsteen Pirenópolis

Indicatieprijs landarrangement 2018
Fernando de Noronha
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fernando de Noronha1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
4 dagen/3 nachten292205178
5 dagen/4 nachten388273236
6 dagen/5 nachten485341296
Er geldt een toeslag in januari, februari en juli t/m december

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.