Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Paranagua baai in ParanáBraziliaans meisjeBraziliaanse vrouwen in BahiaRio de Janeiro - Santa TeresaPousada do Alto - AlagoasWassen in de lokale rivier in BahiaRio de Janeiro - ChristusbeeldDevil's Throat Foz do IguaçuCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuSanta CatarinaMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhãoMorro de São PauloPará - Canal do JariBahia - LençóisItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Canal do JariSanta CatarinaPará - Ilha do AmorPará - Canal do JariPará - Kayapó indianenPará - Alter do ChãoOndergelopen woud in de AmazoneWachten op de veerboot in PernambucoPará - Green LakeChapada Diamantina - BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaParaná - Ilha do MelBaai van BúziosGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaMorro de São PauloRio de Janeiro - Pão de AçucarPernambuco - Fernando de NoronhaBraziliaanse jongen in BahiaMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaAmazoneVerkeersbord in PernambucoCentrumAmazone - floraPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldAmazoneCentrum Lençóis - BahiaPousada Bejupira - AlagoasVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuMaranhão - BarreirinhasParaná - Foz do IguaçuAmazone - afstandenMaranhão - Lençóis MaranhensesZwemmende kinderen in de AmazoneTafelbergen Chapada DiamantinaPará - AltamiraVeerboot in PernambucoBraziliaanse meisjes met brilVissen op zee in SergipeUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaRegenbui Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaBahiaRio de Janeiro - restaurantPará - Ilha do MosqueiroBahia - ItacimirimPará - BelémPará - Rio XinguParaná - ParanaguaParaná - ParanaguaPará - Canal do JariMaranhão - Chapada das MesasAmazonas - Rio TapajósFoz do Iguaçu - Parque das AvesBúzios - Pousada ByblosPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPará - BelémFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - MorretesRio de Janeiro - CopacabanaAmazone - reuzenotterSanta CatarinaPará - Rio XinguTuiuiu in de PantanalParaná - ParanaguaPousada do Alto - AlagoasStrandwandeling in PernambucoStrand Ilha do Mel


4-daagse reis Fernando de Noronha

Share

Fernando de Noronha is een indrukwekkende natuurbestemming. De 21 eilanden zijn ongeveer 10 miljoen jaar geleden ontstaan door een vulkanische uitbarsting en liggen op zo'n 350 kilometer voor de kust van Pernambuco in de Atlantische Oceaan.

Een van de attracties van Fernando de Noronha wordt gevormd door de dolfijnen die natuurlijk vanaf een boot maar zelfs vanaf de stranden Praia da Quixaba, Praia do Leão and Praia do Bode te zien zijn. Helaas is zwemmen met de dolfijnen niet toegestaan.

Een subtropische vegetatie, afgezonderde stranden en een zeer gevariëerde flora en fauna verwelkomen en omarmen de reiziger die de moeite neemt naar deze bijzondere plek te komen.

dag 1
Net na je aankomst op de kleine luchthaven van Fernando de Noronha moet je, nog voordat je je bagage afhaalt, een milieubelasting (preservationtax) voldoen. Voor het aantal dagen dat je op het eiland verblijft betaal je (ongeveer) R$ 36 per persoon per dag.

Onze agent staat je op te wachten en brengt je naar je accommodatie.

Voor deze excursie maken wij gebruik van familie-pousada's. Dat zijn kleine -meestal maar 5 of 6 kamers-en eenvoudige pensions. De meeste liggen in het hoofdstraatje gelegen.

Je kunt ook luxere accommodatie reserveren. Onder onze hotelpagina's vind je meer informatie.

dag 2 en 3
Je hebt twee volle vrije dagen om het eiland te verkennen. Op Fernando zijn talloze excursiemogelijkheden. Onvergetelijk is de excursie vroeg in de ochtend vanuit de haven met een boot in de baai. Tientallen dolfijnen volgen en spelen rond de boot en boven je hoofd vliegen grote albatrossen. Een magnifiek schouwspel!

Het eiland heeft ongeveer negen stranden waarvan een aantal alleen over water te bereiken is en dus helemaal afgelegen en rustig: Robinson Crusoë voor een dag!

Hoewel het niet zo'n groot eiland is, is er in de avond toch het nodige vertier en zijn er verschillende goede restaurants.

dag 4
Je hebt vrij tot aan de transfer naar de luchthaven. Onze agent bespreekt van tevoren met je hoe laat je opgehaald wordt.

populair
Fernando de Noronha is - vooral bij Brazilianen - een erg gewilde bestemming, met name in juli,8 december en januari. Per dag worden er maar twee vluchten vanuit Recife en één vlucht vanuit Natal uitgevoerd, plaatsen zijn dus beperkt. Er zijn weliswaar vrij veel accommodaties maar die zijn allemaal kleinschalig zodat, in combinatie met het beperkt aanbod aan vliegplaatsen, het verstandig is je excursie/vakantie naar Fernando de Noronha in een vroeg stadium te plannen en reserveren.

verlenging
Bovenstaand stellen we je een 4-daagse excursie voor, maar natuurlijk is het mogelijk om deze te verkorten of te verlengen.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Fernando de Noronha kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 4-daagse bouwsteen Ilha Grande
- de 4-daagse bouwsteen Canyons of Brazil
- de 5-daagse bouwsteen Sebui Ecological Reserve
- de 3-daagse bouwsteen Yacutinga Lodge
- de 4-daagse bouwsteen Chapada Diamantina

Indicatieprijs landarrangement 2018
Fernando de Noronha
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fernando de Noronha1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
4 dagen/3 nachten292205178
5 dagen/4 nachten388273236
6 dagen/5 nachten485341296
Er geldt een toeslag in januari, februari en juli t/m december

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.