Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Paraná - ParanaguaParaná - MorretesMaranhãoBraziliaanse familie in de auto in BahiaRegenbui Chapada DiamantinaZwemmende kinderen in de AmazoneParaná - Foz do IguaçuPará - Ilha do AmorPará - Rio XinguPousada do Alto - AlagoasPará - AltamiraCentrum Lençóis - BahiaTuiuiu in de PantanalPará - Ilha do MosqueiroVissen op zee in SergipeItacimirim - Pousada Praia das OndasStrand Ilha do MelRio de Janeiro - restaurantParaná - ParanaguaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldCentrum Lençóis - BahiaTafelbergen Chapada DiamantinaPará - Rio XinguAmazonePará - Canal do JariAmazone - floraUitzicht Chapada DiamantinaBahia - ItacimirimGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPousada Bejupira - AlagoasPará - BelémParaná - Foz do IguaçuBúzios - Pousada ByblosRio de Janeiro - CopacabanaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáSanta CatarinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaChapada Diamantina - BahiaAmazonas - Rio TapajósBraziliaanse jongen in BahiaRio de Janeiro - ChristusbeeldBraziliaanse meisjes met brilMaranhão - Chapada das MesasOndergelopen woud in de AmazoneCentrumPará - Canal do JariAmazone - reuzenotterBaai van BúziosPará - Alter do ChãoZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBahiaCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - Santa TeresaSanta CatarinaMorro de São PauloAmazoneParaná - ParanaguaMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloDevil's Throat Foz do IguaçuPará - BelémPousada do Alto - AlagoasStrandwandeling in PernambucoFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - Foz do IguaçuPará - Kayapó indianenWassen in de lokale rivier in BahiaPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Canal do JariPará - Rio XinguMorro de São PauloParaná - Ilha do MelMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloParanagua baai in ParanáBahia - LençóisPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesBraziliaanse vrouwen in BahiaWachten op de veerboot in PernambucoBraziliaans meisjeUitzicht Chapada DiamantinaSanta CatarinaVerkeersbord in PernambucoPará - Green LakePará - Canal do JariAmazone - afstandenMaranhão - BarreirinhasRio de Janeiro - Pão de AçucarVeerboot in PernambucoPernambuco - Fernando de NoronhaVogelpark Parque das Aves in Foz do Iguaçu


4-daagse reis Fernando de Noronha

Share

Fernando de Noronha is een indrukwekkende natuurbestemming. De 21 eilanden zijn ongeveer 10 miljoen jaar geleden ontstaan door een vulkanische uitbarsting en liggen op zo'n 350 kilometer voor de kust van Pernambuco in de Atlantische Oceaan.

Een van de attracties van Fernando de Noronha wordt gevormd door de dolfijnen die natuurlijk vanaf een boot maar zelfs vanaf de stranden Praia da Quixaba, Praia do Leão and Praia do Bode te zien zijn. Helaas is zwemmen met de dolfijnen niet toegestaan.

Een subtropische vegetatie, afgezonderde stranden en een zeer gevariëerde flora en fauna verwelkomen en omarmen de reiziger die de moeite neemt naar deze bijzondere plek te komen.

dag 1
Net na je aankomst op de kleine luchthaven van Fernando de Noronha moet je, nog voordat je je bagage afhaalt, een milieubelasting (preservationtax) voldoen. Voor het aantal dagen dat je op het eiland verblijft betaal je (ongeveer) R$ 36 per persoon per dag.

Onze agent staat je op te wachten en brengt je naar je accommodatie.

Voor deze excursie maken wij gebruik van familie-pousada's. Dat zijn kleine -meestal maar 5 of 6 kamers-en eenvoudige pensions. De meeste liggen in het hoofdstraatje gelegen.

Je kunt ook luxere accommodatie reserveren. Onder onze hotelpagina's vind je meer informatie.

dag 2 en 3
Je hebt twee volle vrije dagen om het eiland te verkennen. Op Fernando zijn talloze excursiemogelijkheden. Onvergetelijk is de excursie vroeg in de ochtend vanuit de haven met een boot in de baai. Tientallen dolfijnen volgen en spelen rond de boot en boven je hoofd vliegen grote albatrossen. Een magnifiek schouwspel!

Het eiland heeft ongeveer negen stranden waarvan een aantal alleen over water te bereiken is en dus helemaal afgelegen en rustig: Robinson Crusoë voor een dag!

Hoewel het niet zo'n groot eiland is, is er in de avond toch het nodige vertier en zijn er verschillende goede restaurants.

dag 4
Je hebt vrij tot aan de transfer naar de luchthaven. Onze agent bespreekt van tevoren met je hoe laat je opgehaald wordt.

populair
Fernando de Noronha is - vooral bij Brazilianen - een erg gewilde bestemming, met name in juli,8 december en januari. Per dag worden er maar twee vluchten vanuit Recife en één vlucht vanuit Natal uitgevoerd, plaatsen zijn dus beperkt. Er zijn weliswaar vrij veel accommodaties maar die zijn allemaal kleinschalig zodat, in combinatie met het beperkt aanbod aan vliegplaatsen, het verstandig is je excursie/vakantie naar Fernando de Noronha in een vroeg stadium te plannen en reserveren.

verlenging
Bovenstaand stellen we je een 4-daagse excursie voor, maar natuurlijk is het mogelijk om deze te verkorten of te verlengen.

Andere bouwstenen

De bouwsteen Fernando de Noronha kan heel goed worden gecombineerd met:
- de 5-daagse bouwsteen Chapada dos Guimarães
- de 5-daagse bouwsteen Chapada das Mesas
- de 4-daagse bouwsteen Ilha do Mel
- de 3-daagse bouwsteen Paraty
- de 4-daagse bouwsteen Ilha Grande

Indicatieprijs landarrangement 2018
Fernando de Noronha
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fernando de Noronha1-pers.kmr2-pers.kmr3-pers.kmr
4 dagen/3 nachten292205178
5 dagen/4 nachten388273236
6 dagen/5 nachten485341296
Er geldt een toeslag in januari, februari en juli t/m december

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.