Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Morro de São PauloSanta CatarinaUitzicht Chapada DiamantinaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPará - Rio XinguSanta CatarinaBraziliaanse vrouwen in BahiaAmazone - afstandenPará - Green LakeTuiuiu in de PantanalBraziliaans meisjePousada do Alto - AlagoasMaranhão - Chapada das MesasParaná - ParanaguaVerkeersbord in PernambucoRio de Janeiro - CopacabanaRio de Janeiro - restaurantVissen op zee in SergipePará - Alter do ChãoMaranhão - Lençóis MaranhensesRegenbui Chapada DiamantinaParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariBahia - ItacimirimStrandwandeling in PernambucoPará - Rio XinguPará - Kayapó indianenZwemmende kinderen in de AmazoneParaná - Foz do IguaçuPará - Canal do JariItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Canal do JariFoz do Iguaçu - Parque das AvesChapada Diamantina - BahiaCentrum Lençóis - BahiaAmazone - floraPontal de Boqueirão - PernambucoPará - Canal do JariPará - AltamiraZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - BelémAmazoneAmazoneRio de Janeiro - Santa TeresaVeerboot in PernambucoMorro de São PauloVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuAmazonas - Rio TapajósParaná - ParanaguaMaranhão - Lençóis MaranhensesUitzicht Chapada DiamantinaTafelbergen Chapada DiamantinaPousada Bejupira - AlagoasParanagua baai in ParanáMorro de São PauloSanta CatarinaPorto de Galinhas - Pousada TabajubaPousada do Alto - AlagoasWachten op de veerboot in PernambucoBúzios - Pousada ByblosDevil's Throat Foz do IguaçuStrand Ilha do MelVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáCentrumPará - BelémMorro de São PauloPará - Canal do JariRio de Janeiro - Pão de AçucarBahia - LençóisBahiaBraziliaanse jongen in BahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Ilha do MosqueiroBraziliaanse meisjes met brilOndergelopen woud in de AmazoneWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Rio XinguRio de Janeiro - ChristusbeeldVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldCentrum Lençóis - BahiaParaná - Ilha do MelParaná - MorretesParaná - Foz do IguaçuBaai van BúziosCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Ilha do AmorMaranhãoParaná - ParanaguaMaranhão - BarreirinhasPernambuco - Fernando de NoronhaAmazone - reuzenotter


Boeken

Paspoortgegevens
Het is van essentieel belang dat de gegevens in je paspoort overeenkomen met die op je ticket. Dit geldt voor zowel de achternaam (bij vrouwen de meisjesnaam) als de eerste voornaam voluit en exact als in je paspoort. Alle luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle zeer nare gevolgen vandien!
Bovengenoemde kosten zullen, in voorkomende gevallen, aan je worden doorberekend!
Braziltours accepteert geen verantwoording wanneer niet de juiste gegevens aan ons zijn verstrekt!
Het is daarom zaak om de juistheid van de door ons aan jou verzonden bevestiging/factuur op juistheid te controleren!
Sinds eind 2013 verplicht de Braziliaanse Immigratiedienst de paspoortgegevens in de vluchtreservering te vermelden zodat wij je bij boeking hierom zullen vragen.

Prijscalculatie
wij ontvangen de prijzen van hotels en excursies in Reais of Dollars van onze agenten. Bij berekening naar de reissom in Euro gaan wij altijd uit van de geldende dagkoers.

Reissom in Euro
Alle door ons aangeboden reizen zijn vermeld in Euro's.

Kinderreissommen
Prijzen voor kinderen / kinderkortingen voor een arrangement zijn over het algemeen afwijkend en daarom steeds op aanvraag.

Reizen op maat en offertes
Hét specialisme van Braziltours! We zijn je graag behulpzaam met het samenstellen van een gecompliceerde reis met meerdere bestemmingen binnen Brazilië, accommodaties, autohuren en excursies.
Je zult je echter kunnen voorstellen dat wij aan het samenstellen van een dergelijke reis veel werk hebben en diverse vragen bij onze agenten ter plaatse moeten plaatsen. Voor het uitwerken van een op jouw wensen afgestemde reis en offerte brengen wij je om deze reden het geringe bedrag van € 35,- in rekening, welke uiteraard wordt verrekend wanneer je de reis bij Braziltours daadwerkelijk onderbrengt.

Het boeken van een reis op aanvraag
Indien je bij ons een reis 'op aanvraag' boekt en deze binnen enkele dagen akkoord komt, is de boeking en overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos worden geannuleerd. Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en onze lokale agent( en). Buiten de periode van 6 weken bedragen de annuleringskosten bij een boeking 'op aanvraag' € 70 per persoon.

Reserveringskosten
BrazilTours rekent € 35 reserveringskosten per dossier.
Voor reserveringen van alléén transatlantische vluchten bedragen de reserveringskosten € 40 per ticket, alléén airpasses € 35 per airpass, en voor reserveringen van alleen landarrangementen ( autohuur en/of hotelovernachtingen( minimaal 3) én reserveringen binnen 2 weken voor vertrek rekenen wij € 35,- reserveringskosten.

Speciale maaltijden
Wanneer je een dieet volgt vragen wij je ons hiervan bij boeking op de hoogte te stellen, zodat wij je specifieke behoeften tijdig aan de betrokken partijen kunnen doorgeven. Een dieetmaaltijd kan tot 48 uur van tevoren bij de luchtvaartmaatschappij worden aangevraagd.

Vliegverkeer Schiphol
De aangekondigde beperkingen van het vliegverkeer op Schiphol kunnen ertoe leiden dat er veranderingen gaan ontstaan in vluchtdagen en vertrek- en aankomsttijden, zelfs wijzigingen van luchtvaartmaatschappijen en aanpassing van de reissommen. Ook is het niet uitgesloten dat de autoriteiten besluiten tot het invoeren van een toeslag of heffing i.v.m. geluidshinder of schade aan het milieu. Bij het publiceren van onze website was hierover nog geen informatie beschikbaar.

Voorkeuren
Wanneer je bij boeking tegelijkertijd speciale wensen – denk aan stoelen in het vliegtuig/de ligging van uw hotelkamer - aan ons doorgeeft, zullen wij steeds de grootste moeite doen deze te realiseren. Garantie voor een bepaalde stoel of kamer kunnen wij echter nooit geven!

Wijzigingen en/of aanvullende wensen
Bij wijziging na je boekingsopdracht tot een periode tot 28 dagen voor het vertrek of wanneer je aanvullende wensen hebt, berekenen wij € 25,- wijzigingskosten.
Binnen 28 dagen voor het vertrek zijn deze wijzigingskosten € 45,- vermeerderd met de eventuele kosten welke door de luchtvaartmaatschappij, hotel of lokale agent in rekening worden gebracht.

Verzekeringen
Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak!
In veel landen gelden andere rechtsnormen dan in Nederland, waarbij een goede reisverzekering meer dan goed van pas komt. Dokters- en ziekenhuisrekeningen kunnen vaak bijzonder hoog zijn, om in het ergste geval van repatriëringskosten nog maar niet te spreken! Braziltours kan voor jou een verzekering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen.
Kijk, wanneer je een doorlopende reisverzekering hebt, goed naar de voorwaarden en verzekerde bedragen.
Het moge voor zich spreken dat een annuleringsverzekering eveneens geen overbodige luxe is! Je dekt zich hiermee in tegen het – vaak buiten je schuld - niet op reis kunnen gaan en de hoge hiermede gepaard gaande kosten. Een annuleringsverzekering geldt tevens als reisonderbrekings verzekering: wanneer je op bijvoorbeeld de 6e dag van je vakantie je reis moet afbreken kan je de niet genoten vakantiedagen claimen óf zelfs –in geval je een vakantiegarantieverzekering heeft afgesloten- de gehele reis.
Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na het reserveren van de reis worden afgesloten.