Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pontal de Boqueirão - PernambucoBúzios - Pousada ByblosBahia - ItacimirimCentrumParaná - ParanaguaParanagua baai in ParanáMaranhãoVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuBraziliaanse meisjes met brilAmazone - afstandenAmazonas - Rio TapajósMorro de São PauloFoz do Iguaçu - Parque das AvesStrandwandeling in PernambucoParaná - Ilha do MelParaná - MorretesPará - Canal do JariVeerboot in PernambucoSanta CatarinaPará - BelémAmazone - reuzenotterRio de Janeiro - CopacabanaCentrum Lençóis - BahiaPará - Kayapó indianenUitzicht Chapada DiamantinaDevil's Throat Foz do IguaçuPará - Green LakeVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPernambuco - Fernando de NoronhaBaai van BúziosChapada Diamantina - BahiaPará - BelémPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMorro de São PauloParaná - Foz do IguaçuItacimirim - Pousada Praia das OndasOndergelopen woud in de AmazonePousada do Alto - AlagoasFoz do Iguaçu - Parque das AvesStrand Ilha do MelPará - Ilha do MosqueiroPará - Rio XinguCentrum Lençóis - BahiaAmazonePará - Canal do JariBahia - LençóisRio de Janeiro - restaurantRio de Janeiro - ChristusbeeldWachten op de veerboot in PernambucoBraziliaanse familie in de auto in BahiaParaná - ParanaguaZwemmende kinderen in de AmazoneParaná - Foz do IguaçuBahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáUitzicht Chapada DiamantinaMorro de São PauloRio de Janeiro - Santa TeresaMaranhão - Lençóis MaranhensesMaranhão - Lençóis MaranhensesPará - Canal do JariPará - Ilha do AmorRegenbui Chapada DiamantinaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaPousada Bejupira - AlagoasSanta CatarinaParaná - Foz do IguaçuBraziliaanse jongen in BahiaPará - AltamiraMorro de São PauloVissen op zee in SergipeCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse vrouwen in BahiaTafelbergen Chapada DiamantinaPará - Alter do ChãoBraziliaans meisjePará - Rio XinguPará - Rio XinguParaná - ParanaguaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaWassen in de lokale rivier in BahiaAmazoneVerkeersbord in PernambucoMaranhão - Chapada das MesasPousada do Alto - AlagoasPará - Canal do JariAmazone - floraSanta CatarinaPará - Canal do JariTuiuiu in de PantanalRio de Janeiro - Pão de AçucarMaranhão - Barreirinhas


Boeken

Paspoortgegevens
Het is van essentieel belang dat de gegevens in je paspoort overeenkomen met die op je ticket. Dit geldt voor zowel de achternaam (bij vrouwen de meisjesnaam) als de eerste voornaam voluit en exact als in je paspoort. Alle luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle zeer nare gevolgen vandien!
Bovengenoemde kosten zullen, in voorkomende gevallen, aan je worden doorberekend!
Braziltours accepteert geen verantwoording wanneer niet de juiste gegevens aan ons zijn verstrekt!
Het is daarom zaak om de juistheid van de door ons aan jou verzonden bevestiging/factuur op juistheid te controleren!
Sinds eind 2013 verplicht de Braziliaanse Immigratiedienst de paspoortgegevens in de vluchtreservering te vermelden zodat wij je bij boeking hierom zullen vragen.

Prijscalculatie
wij ontvangen de prijzen van hotels en excursies in Reais of Dollars van onze agenten. Bij berekening naar de reissom in Euro gaan wij altijd uit van de geldende dagkoers.

Reissom in Euro
Alle door ons aangeboden reizen zijn vermeld in Euro's.

Kinderreissommen
Prijzen voor kinderen / kinderkortingen voor een arrangement zijn over het algemeen afwijkend en daarom steeds op aanvraag.

Reizen op maat en offertes
Hét specialisme van Braziltours! We zijn je graag behulpzaam met het samenstellen van een gecompliceerde reis met meerdere bestemmingen binnen Brazilië, accommodaties, autohuren en excursies.
Je zult je echter kunnen voorstellen dat wij aan het samenstellen van een dergelijke reis veel werk hebben en diverse vragen bij onze agenten ter plaatse moeten plaatsen. Voor het uitwerken van een op jouw wensen afgestemde reis en offerte brengen wij je om deze reden het geringe bedrag van € 35,- in rekening, welke uiteraard wordt verrekend wanneer je de reis bij Braziltours daadwerkelijk onderbrengt.

Het boeken van een reis op aanvraag
Indien je bij ons een reis 'op aanvraag' boekt en deze binnen enkele dagen akkoord komt, is de boeking en overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos worden geannuleerd. Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en onze lokale agent( en). Buiten de periode van 6 weken bedragen de annuleringskosten bij een boeking 'op aanvraag' € 70 per persoon.

Reserveringskosten
BrazilTours rekent € 35 reserveringskosten per dossier.
Voor reserveringen van alléén transatlantische vluchten bedragen de reserveringskosten € 40 per ticket, alléén airpasses € 35 per airpass, en voor reserveringen van alleen landarrangementen ( autohuur en/of hotelovernachtingen( minimaal 3) én reserveringen binnen 2 weken voor vertrek rekenen wij € 35,- reserveringskosten.

Speciale maaltijden
Wanneer je een dieet volgt vragen wij je ons hiervan bij boeking op de hoogte te stellen, zodat wij je specifieke behoeften tijdig aan de betrokken partijen kunnen doorgeven. Een dieetmaaltijd kan tot 48 uur van tevoren bij de luchtvaartmaatschappij worden aangevraagd.

Vliegverkeer Schiphol
De aangekondigde beperkingen van het vliegverkeer op Schiphol kunnen ertoe leiden dat er veranderingen gaan ontstaan in vluchtdagen en vertrek- en aankomsttijden, zelfs wijzigingen van luchtvaartmaatschappijen en aanpassing van de reissommen. Ook is het niet uitgesloten dat de autoriteiten besluiten tot het invoeren van een toeslag of heffing i.v.m. geluidshinder of schade aan het milieu. Bij het publiceren van onze website was hierover nog geen informatie beschikbaar.

Voorkeuren
Wanneer je bij boeking tegelijkertijd speciale wensen – denk aan stoelen in het vliegtuig/de ligging van uw hotelkamer - aan ons doorgeeft, zullen wij steeds de grootste moeite doen deze te realiseren. Garantie voor een bepaalde stoel of kamer kunnen wij echter nooit geven!

Wijzigingen en/of aanvullende wensen
Bij wijziging na je boekingsopdracht tot een periode tot 28 dagen voor het vertrek of wanneer je aanvullende wensen hebt, berekenen wij € 25,- wijzigingskosten.
Binnen 28 dagen voor het vertrek zijn deze wijzigingskosten € 45,- vermeerderd met de eventuele kosten welke door de luchtvaartmaatschappij, hotel of lokale agent in rekening worden gebracht.

Verzekeringen
Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak!
In veel landen gelden andere rechtsnormen dan in Nederland, waarbij een goede reisverzekering meer dan goed van pas komt. Dokters- en ziekenhuisrekeningen kunnen vaak bijzonder hoog zijn, om in het ergste geval van repatriëringskosten nog maar niet te spreken! Braziltours kan voor jou een verzekering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen.
Kijk, wanneer je een doorlopende reisverzekering hebt, goed naar de voorwaarden en verzekerde bedragen.
Het moge voor zich spreken dat een annuleringsverzekering eveneens geen overbodige luxe is! Je dekt zich hiermee in tegen het – vaak buiten je schuld - niet op reis kunnen gaan en de hoge hiermede gepaard gaande kosten. Een annuleringsverzekering geldt tevens als reisonderbrekings verzekering: wanneer je op bijvoorbeeld de 6e dag van je vakantie je reis moet afbreken kan je de niet genoten vakantiedagen claimen óf zelfs –in geval je een vakantiegarantieverzekering heeft afgesloten- de gehele reis.
Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na het reserveren van de reis worden afgesloten.