Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Morro de São PauloBúzios - Pousada ByblosPará - Alter do ChãoPará - Ilha do MosqueiroDevil's Throat Foz do IguaçuUitzicht Chapada DiamantinaPará - Canal do JariVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Green LakeTuiuiu in de PantanalPará - Kayapó indianenBraziliaanse familie in de auto in BahiaSanta CatarinaMorro de São PauloMaranhão - BarreirinhasPará - Canal do JariRegenbui Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaPontal de Boqueirão - PernambucoStrand Ilha do MelZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaWassen in de lokale rivier in BahiaWachten op de veerboot in PernambucoCentrumPará - Ilha do AmorAmazone - afstandenBahia - LençóisPará - Canal do JariBraziliaanse jongen in BahiaZwemmende kinderen in de AmazoneMaranhão - Lençóis MaranhensesPousada Bejupira - AlagoasPará - BelémGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaRio de Janeiro - Santa TeresaBraziliaanse vrouwen in BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesBahiaFoz do Iguaçu - Parque das AvesVeerboot in PernambucoStrandwandeling in PernambucoUitzicht Chapada DiamantinaPará - Rio XinguParaná - Foz do IguaçuMorro de São PauloPará - AltamiraPousada do Alto - AlagoasPernambuco - Fernando de NoronhaBraziliaanse meisjes met brilCentrum Lençóis - BahiaRio de Janeiro - restaurantParaná - ParanaguaParanagua baai in ParanáBraziliaans meisjePará - Canal do JariVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáMaranhão - Chapada das MesasAmazone - reuzenotterCentrum Lençóis - BahiaMaranhãoParaná - Ilha do MelPorto de Galinhas - Pousada TabajubaParaná - Foz do IguaçuVerkeersbord in PernambucoRio de Janeiro - CopacabanaRio de Janeiro - ChristusbeeldPousada do Alto - AlagoasTafelbergen Chapada DiamantinaChapada Diamantina - BahiaSanta CatarinaCentrum Lençóis - BahiaPará - Rio XinguMorro de São PauloBaai van BúziosAmazone - floraAmazoneAmazonas - Rio TapajósPará - Rio XinguSanta CatarinaParaná - MorretesItacimirim - Pousada Praia das OndasOndergelopen woud in de AmazoneBahia - ItacimirimParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - Pão de AçucarPará - Canal do JariAmazonePará - BelémVissen op zee in SergipeParaná - ParanaguaVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldFoz do Iguaçu - Parque das Aves


Boeken

Paspoortgegevens
Het is van essentieel belang dat de gegevens in je paspoort overeenkomen met die op je ticket. Dit geldt voor zowel de achternaam (bij vrouwen de meisjesnaam) als de eerste voornaam voluit en exact als in je paspoort. Alle luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle zeer nare gevolgen vandien!
Bovengenoemde kosten zullen, in voorkomende gevallen, aan je worden doorberekend!
Braziltours accepteert geen verantwoording wanneer niet de juiste gegevens aan ons zijn verstrekt!
Het is daarom zaak om de juistheid van de door ons aan jou verzonden bevestiging/factuur op juistheid te controleren!
Sinds eind 2013 verplicht de Braziliaanse Immigratiedienst de paspoortgegevens in de vluchtreservering te vermelden zodat wij je bij boeking hierom zullen vragen.

Prijscalculatie
wij ontvangen de prijzen van hotels en excursies in Reais of Dollars van onze agenten. Bij berekening naar de reissom in Euro gaan wij altijd uit van de geldende dagkoers.

Reissom in Euro
Alle door ons aangeboden reizen zijn vermeld in Euro's.

Kinderreissommen
Prijzen voor kinderen / kinderkortingen voor een arrangement zijn over het algemeen afwijkend en daarom steeds op aanvraag.

Reizen op maat en offertes
Hét specialisme van Braziltours! We zijn je graag behulpzaam met het samenstellen van een gecompliceerde reis met meerdere bestemmingen binnen Brazilië, accommodaties, autohuren en excursies.
Je zult je echter kunnen voorstellen dat wij aan het samenstellen van een dergelijke reis veel werk hebben en diverse vragen bij onze agenten ter plaatse moeten plaatsen. Voor het uitwerken van een op jouw wensen afgestemde reis en offerte brengen wij je om deze reden het geringe bedrag van € 35,- in rekening, welke uiteraard wordt verrekend wanneer je de reis bij Braziltours daadwerkelijk onderbrengt.

Het boeken van een reis op aanvraag
Indien je bij ons een reis 'op aanvraag' boekt en deze binnen enkele dagen akkoord komt, is de boeking en overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos worden geannuleerd. Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en onze lokale agent( en). Buiten de periode van 6 weken bedragen de annuleringskosten bij een boeking 'op aanvraag' € 70 per persoon.

Reserveringskosten
BrazilTours rekent € 35 reserveringskosten per dossier.
Voor reserveringen van alléén transatlantische vluchten bedragen de reserveringskosten € 40 per ticket, alléén airpasses € 35 per airpass, en voor reserveringen van alleen landarrangementen ( autohuur en/of hotelovernachtingen( minimaal 3) én reserveringen binnen 2 weken voor vertrek rekenen wij € 35,- reserveringskosten.

Speciale maaltijden
Wanneer je een dieet volgt vragen wij je ons hiervan bij boeking op de hoogte te stellen, zodat wij je specifieke behoeften tijdig aan de betrokken partijen kunnen doorgeven. Een dieetmaaltijd kan tot 48 uur van tevoren bij de luchtvaartmaatschappij worden aangevraagd.

Vliegverkeer Schiphol
De aangekondigde beperkingen van het vliegverkeer op Schiphol kunnen ertoe leiden dat er veranderingen gaan ontstaan in vluchtdagen en vertrek- en aankomsttijden, zelfs wijzigingen van luchtvaartmaatschappijen en aanpassing van de reissommen. Ook is het niet uitgesloten dat de autoriteiten besluiten tot het invoeren van een toeslag of heffing i.v.m. geluidshinder of schade aan het milieu. Bij het publiceren van onze website was hierover nog geen informatie beschikbaar.

Voorkeuren
Wanneer je bij boeking tegelijkertijd speciale wensen – denk aan stoelen in het vliegtuig/de ligging van uw hotelkamer - aan ons doorgeeft, zullen wij steeds de grootste moeite doen deze te realiseren. Garantie voor een bepaalde stoel of kamer kunnen wij echter nooit geven!

Wijzigingen en/of aanvullende wensen
Bij wijziging na je boekingsopdracht tot een periode tot 28 dagen voor het vertrek of wanneer je aanvullende wensen hebt, berekenen wij € 25,- wijzigingskosten.
Binnen 28 dagen voor het vertrek zijn deze wijzigingskosten € 45,- vermeerderd met de eventuele kosten welke door de luchtvaartmaatschappij, hotel of lokale agent in rekening worden gebracht.

Verzekeringen
Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak!
In veel landen gelden andere rechtsnormen dan in Nederland, waarbij een goede reisverzekering meer dan goed van pas komt. Dokters- en ziekenhuisrekeningen kunnen vaak bijzonder hoog zijn, om in het ergste geval van repatriëringskosten nog maar niet te spreken! Braziltours kan voor jou een verzekering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen.
Kijk, wanneer je een doorlopende reisverzekering hebt, goed naar de voorwaarden en verzekerde bedragen.
Het moge voor zich spreken dat een annuleringsverzekering eveneens geen overbodige luxe is! Je dekt zich hiermee in tegen het – vaak buiten je schuld - niet op reis kunnen gaan en de hoge hiermede gepaard gaande kosten. Een annuleringsverzekering geldt tevens als reisonderbrekings verzekering: wanneer je op bijvoorbeeld de 6e dag van je vakantie je reis moet afbreken kan je de niet genoten vakantiedagen claimen óf zelfs –in geval je een vakantiegarantieverzekering heeft afgesloten- de gehele reis.
Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na het reserveren van de reis worden afgesloten.