Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Morro de São PauloBahia - ItacimirimFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Canal do JariRegenbui Chapada DiamantinaSanta CatarinaSanta CatarinaPará - Rio XinguUitzicht Chapada DiamantinaChapada Diamantina - BahiaRio de Janeiro - Pão de AçucarTuiuiu in de PantanalParaná - Foz do IguaçuPará - Rio XinguPará - Canal do JariCentrumBraziliaanse vrouwen in BahiaWachten op de veerboot in PernambucoAmazone - floraPará - BelémPará - Ilha do AmorRio de Janeiro - ChristusbeeldRio de Janeiro - Santa TeresaMaranhão - BarreirinhasPorto de Galinhas - Pousada TabajubaFoz do Iguaçu - Parque das AvesPará - Alter do ChãoPará - Green LakeStrand Ilha do MelAmazoneVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMaranhão - Chapada das MesasRio de Janeiro - CopacabanaPará - Canal do JariBahia - LençóisPousada do Alto - AlagoasOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse familie in de auto in BahiaParaná - Foz do IguaçuParaná - ParanaguaTafelbergen Chapada DiamantinaVissen op zee in SergipePousada do Alto - AlagoasPará - Canal do JariBahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáParaná - Ilha do MelVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - Ilha do MosqueiroAmazonas - Rio TapajósPará - BelémPernambuco - Fernando de NoronhaPará - AltamiraMaranhãoCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaBraziliaanse jongen in BahiaParaná - ParanaguaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Rio XinguBaai van BúziosParaná - Foz do IguaçuVeerboot in PernambucoMorro de São PauloSanta CatarinaItacimirim - Pousada Praia das OndasGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaAmazone - afstandenAmazone - reuzenotterAmazoneRio de Janeiro - restaurantPousada Bejupira - AlagoasBraziliaanse meisjes met brilDevil's Throat Foz do IguaçuStrandwandeling in PernambucoBúzios - Pousada ByblosPará - Kayapó indianenVerkeersbord in PernambucoParanagua baai in ParanáMaranhão - Lençóis MaranhensesMorro de São PauloParaná - ParanaguaBraziliaans meisjePará - Canal do JariPontal de Boqueirão - PernambucoParaná - MorretesWassen in de lokale rivier in BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesZwemmende kinderen in de AmazoneCentrum Lençóis - Bahia


5-daagse reis Serra dos Tucanos birdwatching

Share

op 150 kilometer van het centrum van Rio de Janeiro ligt, in het Tres Picos park in het hart van de Mata Atlantica, de birdwatching Serra dos Tucanos Lodge, het dichtstbijzijnde plaatsje is Cachoeira de Macacu (apenwaterval). Als je meer van de prachtige staat Rio de Janeiro wilt zien is dit een aanrader om te genieten van de schitterende natuur!

dag 1
je wordt vanochtend opgehaald van je hotel of luchthaven Rio de Janeiro en rijdt in ca. 2,5 uur via Teresópolis naar Cachoeira do Macacu in het Tres Picos park, het laatste deel door steeds wisselende landschappen. Lunch bij aankomst en de rest van de dag ter vrije besteding.

dag 2, 3, 4
je kunt zelf, in overleg met de lodge, kiezen wanneer je de trail van 4 uur wilt maken. Tijdens de trail in de omgeving gaat een ervaren gids met je mee om je over de natuur en dierenleven te vertellen.
Dagen ter vrije besteding om de schitterende natuur op eigen houtje te verkennen en te genieten van de vrijheid.
Serra dos Tucanos biedt twaalf excursies variërend van een paar uur tot een hele dag welke allemaal worden begeleid door een ervaren Engels sprekende gids. Alle excursies zijn gericht op de natuur in het Atlantisch regenwoud (een primair woud) maar gaan ook naar o.a. het Serra dos Orgãos National Park, de moerassen van Guapi Açu en een bamboebos.
De excursies kan je in de lodge bespreken en kosten vanaf €35 per persoon. Voor de lijst met excursies klik je op onderstaande link.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen één van de vele wandelpaden op en rond de lodge te lopen en te genieten van de omringende natuur en stilte.

dag 4, 5
de ochtend is ter vrije besteding, na de lunch retour per minibus naar je hotel in Rio de Janeiro of naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

bijzonderheden
de 1-persoonskamers in Serra dos Tucanos zijn standaardkamers met gedeelde badkamer. Toeslag voor een 1-pers.kamer met privé badkamer bedraagt €42 per nacht. Een gedeelte van de 2-persoonskamers is standaard, een gedeelte is 'en-suite', met eigen badkamer (superior).

verlengen
bovenstaand geven we een 4- en 5-daagse excursie weer maar natuurlijk is het mogelijk om deze in te korten of te verlengen.

accommodatie in Rio de Janeiro
omdat deze excursie vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht vóór de excursie in Rio de Janeiro verblijft. De reservering hiervoor kan je via ons maken, wanneer je zelf een reservering hebt gemaakt moeten wij de naam en het adres van je hotel hebben i.v.m. de nodige transfers.

Indicatieprijs landarrangement 2019
Serra dos Tucanos birdwatching
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €
Serra dos Tucanos birdwatching1-pers.kmr2-pers.kmr2-pers.kmr sup
3 dagen / 2 nachten420268296
4 dagen / 3 nachten514337379
5 dagen / 4 nachten608405462

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.