Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Morro de São PauloMorro de São PauloPará - Alter do ChãoBraziliaanse familie in de auto in BahiaZwemmende kinderen in de AmazoneCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaMorro de São PauloStrand Ilha do MelPousada do Alto - AlagoasPará - Ilha do AmorAmazone - reuzenotterVerkeersbord in PernambucoCentrum Lençóis - BahiaOndergelopen woud in de AmazoneWachten op de veerboot in PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesChapada Diamantina - BahiaParaná - Foz do IguaçuAmazoneRio de Janeiro - Santa TeresaPará - Canal do JariPousada Bejupira - AlagoasUitzicht Chapada DiamantinaParaná - ParanaguaFoz do Iguaçu - Parque das AvesParanagua baai in ParanáMaranhãoMaranhão - Chapada das MesasPontal de Boqueirão - PernambucoMaranhão - Lençóis MaranhensesPorto de Galinhas - Pousada TabajubaVeerboot in PernambucoPará - Canal do JariPousada do Alto - AlagoasZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Rio XinguParaná - ParanaguaFoz do Iguaçu - Parque das AvesRio de Janeiro - CopacabanaBraziliaanse jongen in BahiaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáPará - Kayapó indianenBraziliaans meisjePará - Canal do JariVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPará - AltamiraPará - Ilha do MosqueiroParaná - ParanaguaRio de Janeiro - Pão de AçucarSanta CatarinaRegenbui Chapada DiamantinaBahia - LençóisStrandwandeling in PernambucoWassen in de lokale rivier in BahiaRio de Janeiro - restaurantAmazone - afstandenSanta CatarinaBraziliaanse vrouwen in BahiaPará - Rio XinguCentrumPará - BelémTafelbergen Chapada DiamantinaMorro de São PauloGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaSanta CatarinaPernambuco - Fernando de NoronhaBraziliaanse meisjes met brilParaná - MorretesVitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldPará - BelémPará - Canal do JariParaná - Foz do IguaçuBaai van BúziosDevil's Throat Foz do IguaçuParaná - Foz do IguaçuRio de Janeiro - ChristusbeeldTuiuiu in de PantanalBahia - ItacimirimAmazone - floraUitzicht Chapada DiamantinaPará - Green LakeParaná - Ilha do MelPará - Rio XinguItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Canal do JariAmazoneAmazonas - Rio TapajósMaranhão - BarreirinhasVissen op zee in SergipeBahiaBúzios - Pousada Byblos


5-daagse reis Serra dos Tucanos birdwatching

Share

op 150 kilometer van het centrum van Rio de Janeiro ligt, in het Tres Picos park in het hart van de Mata Atlantica, de birdwatching Serra dos Tucanos Lodge, het dichtstbijzijnde plaatsje is Cachoeira de Macacu (apenwaterval). Als je meer van de prachtige staat Rio de Janeiro wilt zien is dit een aanrader om te genieten van de schitterende natuur!

dag 1
je wordt vanochtend opgehaald van je hotel of luchthaven Rio de Janeiro en rijdt in ca. 2,5 uur via Teresópolis naar Cachoeira do Macacu in het Tres Picos park, het laatste deel door steeds wisselende landschappen. Lunch bij aankomst en de rest van de dag ter vrije besteding.

dag 2, 3, 4
je kunt zelf, in overleg met de lodge, kiezen wanneer je de trail van 4 uur wilt maken. Tijdens de trail in de omgeving gaat een ervaren gids met je mee om je over de natuur en dierenleven te vertellen.
Dagen ter vrije besteding om de schitterende natuur op eigen houtje te verkennen en te genieten van de vrijheid.
Serra dos Tucanos biedt twaalf excursies variërend van een paar uur tot een hele dag welke allemaal worden begeleid door een ervaren Engels sprekende gids. Alle excursies zijn gericht op de natuur in het Atlantisch regenwoud (een primair woud) maar gaan ook naar o.a. het Serra dos Orgãos National Park, de moerassen van Guapi Açu en een bamboebos.
De excursies kan je in de lodge bespreken en kosten vanaf €35 per persoon. Voor de lijst met excursies klik je op onderstaande link.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen één van de vele wandelpaden op en rond de lodge te lopen en te genieten van de omringende natuur en stilte.

dag 4, 5
de ochtend is ter vrije besteding, na de lunch retour per minibus naar je hotel in Rio de Janeiro of naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

bijzonderheden
de 1-persoonskamers in Serra dos Tucanos zijn standaardkamers met gedeelde badkamer. Toeslag voor een 1-pers.kamer met privé badkamer bedraagt €42 per nacht. Een gedeelte van de 2-persoonskamers is standaard, een gedeelte is 'en-suite', met eigen badkamer (superior).

verlengen
bovenstaand geven we een 4- en 5-daagse excursie weer maar natuurlijk is het mogelijk om deze in te korten of te verlengen.

accommodatie in Rio de Janeiro
omdat deze excursie vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht vóór de excursie in Rio de Janeiro verblijft. De reservering hiervoor kan je via ons maken, wanneer je zelf een reservering hebt gemaakt moeten wij de naam en het adres van je hotel hebben i.v.m. de nodige transfers.

Indicatieprijs landarrangement 2017
Serra dos Tucanos birdwatching
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Serra dos Tucanos birdwatching1-pers.kmr2-pers.kmr2-pers.kmr sup
3 dagen / 2 nachten420268296
4 dagen / 3 nachten514337379
5 dagen / 4 nachten608405462

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.