5-daagse vogelexcursie Serra dos Tucanos
Twitter account BrazilTours Youtube account BrazilTours Facebook account BrazilTours

Bel met BrazilTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Vitoria Regia - grootste waterlelie ter wereldMaranhão - Chapada das MesasMaranhão - Lençóis MaranhensesCentrum Lençóis - BahiaMaranhão - Lençóis MaranhensesParaná - Foz do IguaçuPorto de Galinhas - Pousada TabajubaMorro de São PauloPará - AltamiraParaná - ParanaguaPará - Canal do JariPará - BelémPará - Ilha do MosqueiroVeerboot in PernambucoMaranhão - BarreirinhasPará - BelémAmazoneRio de Janeiro - Pão de AçucarBaai van BúziosParaná - MorretesPernambuco - Fernando de NoronhaParaná - Foz do IguaçuAmazonePará - Rio XinguVerkeersbord in PernambucoBahia - ItacimirimPousada Bejupira - AlagoasMorro de São PauloAmazone - afstandenUitzicht Chapada DiamantinaCentrum Lençóis - BahiaCentrum Lençóis - BahiaSanta CatarinaOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse vrouwen in BahiaGruta Lapa Doce bij de Chapada DiamantinaRio de Janeiro - ChristusbeeldAmazone - reuzenotterFoz do Iguaçu - Parque das AvesParaná - ParanaguaVervoersmiddel op Ilha Mexiana - ParáRegenbui Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Parque das AvesDevil's Throat Foz do IguaçuWassen in de lokale rivier in BahiaPará - Canal do JariStrandwandeling in PernambucoPousada do Alto - AlagoasItacimirim - Pousada Praia das OndasPará - Green LakeTafelbergen Chapada DiamantinaVogelpark Parque das Aves in Foz do IguaçuPousada do Alto - AlagoasStrand Ilha do MelMorro de São PauloWachten op de veerboot in PernambucoZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaPará - Alter do ChãoAmazone - floraChapada Diamantina - BahiaSanta CatarinaRio de Janeiro - CopacabanaZwemmende kinderen in de AmazoneRio de Janeiro - restaurantBraziliaanse jongen in BahiaBraziliaanse familie in de auto in BahiaPará - Kayapó indianenPontal de Boqueirão - PernambucoTuiuiu in de PantanalParaná - Ilha do MelPará - Ilha do AmorSanta CatarinaParaná - Foz do IguaçuMorro de São PauloBraziliaans meisjeUitzicht Chapada DiamantinaAmazonas - Rio TapajósRio de Janeiro - Santa TeresaParanagua baai in ParanáMaranhãoVissen op zee in SergipeParaná - ParanaguaPará - Rio XinguPará - Canal do JariPará - Canal do JariBahia - LençóisBahiaPará - Canal do JariPará - Rio XinguBraziliaanse meisjes met brilCentrumBúzios - Pousada Byblos


5-daagse reis Serra dos Tucanos birdwatching

Share

op 150 kilometer van het centrum van Rio de Janeiro ligt, in het Tres Picos park in het hart van de Mata Atlantica, de birdwatching Serra dos Tucanos Lodge, het dichtstbijzijnde plaatsje is Cachoeira de Macacu (apenwaterval). Als je meer van de prachtige staat Rio de Janeiro wilt zien is dit een aanrader om te genieten van de schitterende natuur!

dag 1
je wordt vanochtend opgehaald van je hotel of luchthaven Rio de Janeiro en rijdt in ca. 2,5 uur via Teresópolis naar Cachoeira do Macacu in het Tres Picos park, het laatste deel door steeds wisselende landschappen. Lunch bij aankomst en de rest van de dag ter vrije besteding.

dag 2, 3, 4
je kunt zelf, in overleg met de lodge, kiezen wanneer je de trail van 4 uur wilt maken. Tijdens de trail in de omgeving gaat een ervaren gids met je mee om je over de natuur en dierenleven te vertellen.
Dagen ter vrije besteding om de schitterende natuur op eigen houtje te verkennen en te genieten van de vrijheid.
Serra dos Tucanos biedt twaalf excursies variërend van een paar uur tot een hele dag welke allemaal worden begeleid door een ervaren Engels sprekende gids. Alle excursies zijn gericht op de natuur in het Atlantisch regenwoud (een primair woud) maar gaan ook naar o.a. het Serra dos Orgãos National Park, de moerassen van Guapi Açu en een bamboebos.
De excursies kan je in de lodge bespreken en kosten vanaf €35 per persoon. Voor de lijst met excursies klik je op onderstaande link.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen één van de vele wandelpaden op en rond de lodge te lopen en te genieten van de omringende natuur en stilte.

dag 4, 5
de ochtend is ter vrije besteding, na de lunch retour per minibus naar je hotel in Rio de Janeiro of naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

bijzonderheden
de 1-persoonskamers in Serra dos Tucanos zijn standaardkamers met gedeelde badkamer. Toeslag voor een 1-pers.kamer met privé badkamer bedraagt €42 per nacht. Een gedeelte van de 2-persoonskamers is standaard, een gedeelte is 'en-suite', met eigen badkamer (superior).

verlengen
bovenstaand geven we een 4- en 5-daagse excursie weer maar natuurlijk is het mogelijk om deze in te korten of te verlengen.

accommodatie in Rio de Janeiro
omdat deze excursie vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht vóór de excursie in Rio de Janeiro verblijft. De reservering hiervoor kan je via ons maken, wanneer je zelf een reservering hebt gemaakt moeten wij de naam en het adres van je hotel hebben i.v.m. de nodige transfers.

Indicatieprijs landarrangement 2018
Serra dos Tucanos birdwatching
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Serra dos Tucanos birdwatching1-pers.kmr2-pers.kmr2-pers.kmr sup
3 dagen / 2 nachten420268296
4 dagen / 3 nachten514337379
5 dagen / 4 nachten608405462

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.