Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Jangada in Porto de GalinhasRestaurant in LençoisWachten op veerbooiZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimVarend op de Amazone rivierAap in een AmazoneboomBraziliaanse kinderenVaren in Canal do JaríPousada do AltoHuis nabij BelémGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaCentrum LençoisMorro de São PauloZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaWatervallen Foz do IguaçuTafelbergen Chapada DiamantinaBraziliaanse familie in de autoTractor te water in AltamiraAanlegplaats boten in de AmazoneMorro de São PauloKayapó indianenLençois MaranhensesVogel in Parque das AvesBaai van BúziosBraziliaanse vrouwenWaterval in Santa CatarinaSkyline ParanaguaUitzicht pousada do AltoStrandwandelingUitzicht Chapada DiamantinaFeest op Ilha do MosqueiroLokaal vervoer MaranhãoRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroWatervallen Foz do IguaçuWinkel in BahiaEtende reuzenotterHuis in Canal do JaríGreen Lake SantarémBraziliaanse jongenFernando de NoronhaTandenpoetsen in de AmazonerivierAardewerk in BelémVervoer per veerbootParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuRegenbui Chapada DiamantinaHuisje in Canal do JaríWassen in de lokale rivierBraziliaans meisjeVarende boot op Rio TapajósGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaCentrum LençoisUitzicht MorretesStrand Morro de São PauloJongen met veeMorro de São PauloPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloZwemmende kinderenBraziliaanse meisjes met brilStrand Pontal do BoqueirãoWatervallen Foz do IguaçuWitte orchideeLençois MaranhensesVervoersmiddel op Ilha MexianaVissers op zeeRoutebord naar Albergue da FlorestaVervoer in Chapada das MesasVarende boot bij ParanaguaSanta CatarinaCanal do JaríStrand Ilha do AmorGuaraqueçabaVerlaten zandweg in BraziliëUitzicht CopacabanaFoz do Iguaçu - Devil's ThroatCentrum Lençois BahiaCentrumStrandwandeling ItacimirimZwembad pousada BeijupiraStrand Ilha do MelVerkeersbordChapada DiamantinaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroUitzicht Chapada DiamantinaPousada TabajubaZwembad pousada ByblosAlligator aan de waterkantElektrisch trammetje in Santa TeresaAfstandentabel naar de AmazoneParqua das AvesTuiuiu in de PantanalCanal do JaríRestaurant BeijupiraOndergelopen woud in de AmazoneParanagua baai

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming.

Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; BrazilTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop BrazilTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen.

Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische ) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens de reis in Brazilië kunt komen te staan.

Geschillencommissie reizen

BrazilTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen u als consument en BrazilTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander ( anderen ) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan Braziltours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan Braziltours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen.

Braziltours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW-voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.

Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR )

BrazilTours is een handelsnaam van de REISSHOP, en als zodanig aangesloten bij het SGR onder deelnemernummer 2001. Alle in ons programma gepubliceerde reizen, met uitzondering van lijndiensten welke géén deel uitmaken van een pakketreis, vallen daarom onder de garantie van het SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reissom terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenpresentatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt door het SGR zorggedragen voor de terugreis.
Belangrijk: wanneer u alléén vluchten bij ons heeft gereserveerd geldt de SGR garantieregeling niet!

SGR en dekkingsgarantie

we willen je er met klem op wijzen dat, wanneer je zélf je vluchten hebt gereserveerd, deze niét onder de garantieregeling van de SGR vallen en je bij een eventueel failissement niets kunt claimen.
Wanneer vluchten samen met een landarrangement bij een bij de SGR aangesloten touroperator zijn ondergebracht valt het héle arrangement onder de garantievoorwaarden van de SGR en kan bij een faillissement de gehele reissom worden geclaimd.

Bovendien: wanneer vluchten niét via ons zijn gereserveerd en je bent vertraagd of je vlucht wordt geannuleerd, worden wij niét automatisch op de hoogte gesteld wat grote gevolgen voor het verdere verloop van je reis kan hebben.