Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Uitzicht pousada do AltoCentrum LençoisWaterval in Santa CatarinaWatervallen Foz do IguaçuHuisje in Canal do JaríRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroSanta CatarinaGuaraqueçabaVervoersmiddel op Ilha MexianaBraziliaans meisjeCanal do JaríBraziliaanse jongenAanlegplaats boten in de AmazoneLokaal vervoer MaranhãoChapada DiamantinaAlligator aan de waterkantFoz do Iguaçu - Devil's ThroatZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimHuis nabij BelémStrand Ilha do AmorCentrum LençoisVervoer in Chapada das MesasUitzicht CopacabanaPousada TabajubaStrandwandeling ItacimirimElektrisch trammetje in Santa TeresaLençois MaranhensesLençois MaranhensesWatervallen Foz do IguaçuBaai van BúziosVarend op de Amazone rivierBraziliaanse familie in de autoVerlaten zandweg in BraziliëTuiuiu in de PantanalPousada do AltoJangada in Porto de GalinhasVaren in Canal do JaríMorro de São PauloParanagua baaiGreen Lake SantarémVervoer per veerbootVissers op zeeRestaurant in LençoisZwemmende kinderenHuis in Canal do JaríSkyline ParanaguaVarende boot op Rio TapajósUitzicht MorretesWitte orchideeZwembad pousada BeijupiraAardewerk in BelémVogel in Parque das AvesJongen met veeStrandwandelingRegenbui Chapada DiamantinaBraziliaanse meisjes met brilZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaMorro de São PauloCanal do JaríTafelbergen Chapada DiamantinaAap in een AmazoneboomWassen in de lokale rivierParqua das AvesCentrum Lençois BahiaRoutebord naar Albergue da FlorestaWinkel in BahiaBraziliaanse kinderenBraziliaanse vrouwenOndergelopen woud in de AmazoneGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaCentrumFeest op Ilha do MosqueiroPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloWachten op veerbooiEtende reuzenotterWatervallen Foz do IguaçuMorro de São PauloRestaurant BeijupiraStrand Morro de São PauloCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroFernando de NoronhaAfstandentabel naar de AmazoneTractor te water in AltamiraStrand Pontal do BoqueirãoParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuVarende boot bij ParanaguaTandenpoetsen in de AmazonerivierStrand Ilha do MelZwembad pousada ByblosVerkeersbordUitzicht Chapada DiamantinaKayapó indianenGrootste lelie ter wereld Vitoria Regia

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming.

Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; BrazilTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop BrazilTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen.

Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische ) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens de reis in Brazilië kunt komen te staan.

Geschillencommissie reizen

BrazilTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen de consument en BrazilTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander ( anderen ) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan Braziltours niet aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan Braziltours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen.

Braziltours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW-voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.

Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR )

BrazilTours is een handelsnaam van de REISSHOP, en als zodanig aangesloten bij het SGR onder deelnemernummer 2001. Alle in ons programma gepubliceerde reizen, met uitzondering van lijndiensten welke géén deel uitmaken van een pakketreis, vallen daarom onder de garantie van het SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reissom terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenpresentatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt door het SGR zorggedragen voor de terugreis.
Belangrijk: wanneer je alléén vluchten bij ons hebt gereserveerd geldt de SGR garantieregeling niet!

SGR en dekkingsgarantie

we willen je er met klem op wijzen dat, wanneer je zélf je vluchten hebt gereserveerd, deze niét onder de garantieregeling van de SGR vallen en je bij een eventueel failissement niets kunt claimen.
Wanneer vluchten samen met een landarrangement bij een bij de SGR aangesloten touroperator zijn ondergebracht valt het héle arrangement onder de garantievoorwaarden van de SGR en kan bij een faillissement de gehele reissom worden geclaimd.

Bovendien: wanneer vluchten niét via ons zijn gereserveerd en je bent vertraagd of je vlucht wordt geannuleerd, worden wij niét automatisch op de hoogte gesteld wat grote gevolgen voor het verdere verloop van je reis kan hebben.