Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Canal do JaríZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaWatervallen Foz do IguaçuStrand Ilha do AmorCentrum LençoisVissers op zeeWatervallen Foz do IguaçuChapada DiamantinaMorro de São PauloLençois MaranhensesHuis nabij BelémGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaWinkel in BahiaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroLençois MaranhensesJongen met veePousada TabajubaPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloUitzicht Chapada DiamantinaStrand Pontal do BoqueirãoUitzicht Chapada DiamantinaStrand Ilha do MelVervoer in Chapada das MesasPousada do AltoBraziliaanse jongenBaai van BúziosFoz do Iguaçu - Devil's ThroatZwemmende kinderenWaterval in Santa CatarinaStrandwandeling ItacimirimRestaurant in LençoisCentrum Lençois BahiaAfstandentabel naar de AmazoneAardewerk in BelémVogel in Parque das AvesVerlaten zandweg in BraziliëTandenpoetsen in de AmazonerivierVarende boot bij ParanaguaBraziliaanse vrouwenStrandwandelingRestaurant BeijupiraBraziliaans meisjeUitzicht MorretesBraziliaanse kinderenZwembad pousada ByblosLokaal vervoer MaranhãoKayapó indianenCentrumBraziliaanse meisjes met brilGuaraqueçabaStrand Morro de São PauloBraziliaanse familie in de autoSkyline ParanaguaHuis in Canal do JaríGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaElektrisch trammetje in Santa TeresaOndergelopen woud in de AmazoneTafelbergen Chapada DiamantinaWassen in de lokale rivierMorro de São PauloUitzicht CopacabanaAap in een AmazoneboomAlligator aan de waterkantRoutebord naar Albergue da FlorestaVarend op de Amazone rivierRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroCentrum LençoisMorro de São PauloTractor te water in AltamiraVerkeersbordVervoersmiddel op Ilha MexianaEtende reuzenotterVaren in Canal do JaríGreen Lake SantarémJangada in Porto de GalinhasParanagua baaiVarende boot op Rio TapajósWitte orchideeSanta CatarinaCanal do JaríZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimHuisje in Canal do JaríUitzicht pousada do AltoTuiuiu in de PantanalWatervallen Foz do IguaçuFeest op Ilha do MosqueiroVervoer per veerbootZwembad pousada BeijupiraParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuRegenbui Chapada DiamantinaWachten op veerbooiParqua das AvesAanlegplaats boten in de AmazoneFernando de Noronha

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming.

Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; BrazilTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop BrazilTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen.

Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische ) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens de reis in Brazilië kunt komen te staan.

Geschillencommissie reizen

BrazilTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen de consument en BrazilTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander ( anderen ) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan Braziltours niet aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan Braziltours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen.

Braziltours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW-voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.

Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR )

BrazilTours is een handelsnaam van de REISSHOP, en als zodanig aangesloten bij het SGR onder deelnemernummer 2001. Alle in ons programma gepubliceerde reizen, met uitzondering van lijndiensten welke géén deel uitmaken van een pakketreis, vallen daarom onder de garantie van het SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reissom terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenpresentatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt door het SGR zorggedragen voor de terugreis.
Belangrijk: wanneer je alléén vluchten bij ons hebt gereserveerd geldt de SGR garantieregeling niet!

SGR en dekkingsgarantie

we willen je er met klem op wijzen dat, wanneer je zélf je vluchten hebt gereserveerd, deze niét onder de garantieregeling van de SGR vallen en je bij een eventueel failissement niets kunt claimen.
Wanneer vluchten samen met een landarrangement bij een bij de SGR aangesloten touroperator zijn ondergebracht valt het héle arrangement onder de garantievoorwaarden van de SGR en kan bij een faillissement de gehele reissom worden geclaimd.

Bovendien: wanneer vluchten niét via ons zijn gereserveerd en je bent vertraagd of je vlucht wordt geannuleerd, worden wij niét automatisch op de hoogte gesteld wat grote gevolgen voor het verdere verloop van je reis kan hebben.