Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Morro de São PauloStrand Pontal do BoqueirãoUitzicht CopacabanaCentrum LençoisParanagua baaiAfstandentabel naar de AmazoneElektrisch trammetje in Santa TeresaHuis nabij BelémVarend op de Amazone rivierPousada do AltoLençois MaranhensesWitte orchideeFoz do Iguaçu - Devil's ThroatBraziliaanse meisjes met brilGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaTandenpoetsen in de AmazonerivierVervoer in Chapada das MesasFeest op Ilha do MosqueiroStrand Ilha do MelBraziliaans meisjeStrandwandelingEtende reuzenotterZwembad pousada BeijupiraChapada DiamantinaHuis in Canal do JaríBraziliaanse jongenBraziliaanse kinderenJangada in Porto de GalinhasTractor te water in AltamiraUitzicht MorretesRestaurant in LençoisCentrum Lençois BahiaRoutebord naar Albergue da FlorestaVervoersmiddel op Ilha MexianaVaren in Canal do JaríAap in een AmazoneboomZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimBraziliaanse vrouwenStrand Morro de São PauloVerlaten zandweg in BraziliëSkyline ParanaguaCanal do JaríWassen in de lokale rivierRestaurant BeijupiraCanal do JaríParqua das AvesWatervallen Foz do IguaçuVerkeersbordCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroCentrum LençoisLokaal vervoer MaranhãoFernando de NoronhaBaai van BúziosUitzicht Chapada DiamantinaGreen Lake SantarémHuisje in Canal do JaríWachten op veerbooiWaterval in Santa CatarinaVervoer per veerbootVarende boot bij ParanaguaKayapó indianenUitzicht pousada do AltoGuaraqueçabaLençois MaranhensesMorro de São PauloTuiuiu in de PantanalAlligator aan de waterkantWatervallen Foz do IguaçuZwembad pousada ByblosStrandwandeling ItacimirimZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVogel in Parque das AvesWatervallen Foz do IguaçuTafelbergen Chapada DiamantinaCentrumVissers op zeeSanta CatarinaZwemmende kinderenJongen met veeWinkel in BahiaAardewerk in BelémStrand Ilha do AmorRegenbui Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloOndergelopen woud in de AmazoneParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuMorro de São PauloAanlegplaats boten in de AmazoneGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaBraziliaanse familie in de autoVarende boot op Rio TapajósPousada Tabajuba

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.