Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Green Lake SantarémBraziliaanse jongenUitzicht CopacabanaZwembad pousada BeijupiraTandenpoetsen in de AmazonerivierJangada in Porto de GalinhasMorro de São PauloBraziliaanse familie in de autoParqua das AvesWitte orchideeStrandwandelingGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaAap in een AmazoneboomStrand Pontal do BoqueirãoZwemmende kinderenVarend op de Amazone rivierBaai van BúziosVaren in Canal do JaríVerkeersbordCentrumLençois MaranhensesChapada DiamantinaParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuVervoer per veerbootUitzicht MorretesSanta CatarinaJongen met veeWatervallen Foz do IguaçuTuiuiu in de PantanalWatervallen Foz do IguaçuVervoer in Chapada das MesasLençois MaranhensesVarende boot op Rio TapajósStrand Ilha do MelVarende boot bij ParanaguaVogel in Parque das AvesBraziliaans meisjeKayapó indianenWatervallen Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Devil's ThroatAanlegplaats boten in de AmazoneTractor te water in AltamiraWaterval in Santa CatarinaOndergelopen woud in de AmazoneUitzicht pousada do AltoWachten op veerbooiCentrum LençoisUitzicht Chapada DiamantinaElektrisch trammetje in Santa TeresaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaHuisje in Canal do JaríBraziliaanse vrouwenFeest op Ilha do MosqueiroGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaWinkel in BahiaSkyline ParanaguaCanal do JaríVerlaten zandweg in BraziliëRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroGuaraqueçabaHuis in Canal do JaríUitzicht Chapada DiamantinaLokaal vervoer MaranhãoAlligator aan de waterkantRestaurant BeijupiraWassen in de lokale rivierPousada do AltoVervoersmiddel op Ilha MexianaVissers op zeeRestaurant in LençoisStrandwandeling ItacimirimBraziliaanse meisjes met brilAfstandentabel naar de AmazoneHuis nabij BelémCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroMorro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaMorro de São PauloFernando de NoronhaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimParanagua baaiStrand Ilha do AmorPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloStrand Morro de São PauloCentrum LençoisRoutebord naar Albergue da FlorestaAardewerk in BelémRegenbui Chapada DiamantinaCentrum Lençois BahiaEtende reuzenotterCanal do JaríPousada TabajubaBraziliaanse kinderenZwembad pousada Byblos

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.