Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Strand Ilha do AmorCentrum LençoisVarende boot op Rio TapajósUitzicht Chapada DiamantinaZwembad pousada ByblosTandenpoetsen in de AmazonerivierWinkel in BahiaEtende reuzenotterElektrisch trammetje in Santa TeresaCentrum LençoisHuis nabij BelémStrand Ilha do MelParanagua baaiAardewerk in BelémMorro de São PauloVerkeersbordAanlegplaats boten in de AmazoneZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimCanal do JaríVervoer per veerbootTuiuiu in de PantanalUitzicht pousada do AltoCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroBraziliaanse familie in de autoVervoer in Chapada das MesasWatervallen Foz do IguaçuSanta CatarinaWassen in de lokale rivierCentrumCanal do JaríWatervallen Foz do IguaçuFeest op Ilha do MosqueiroMorro de São PauloZwemmende kinderenOndergelopen woud in de AmazoneVarend op de Amazone rivierBraziliaans meisjeKayapó indianenGreen Lake SantarémWatervallen Foz do IguaçuUitzicht MorretesWaterval in Santa CatarinaStrandwandelingAfstandentabel naar de AmazoneRestaurant BeijupiraHuisje in Canal do JaríWachten op veerbooiRoutebord naar Albergue da FlorestaStrand Morro de São PauloGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaHuis in Canal do JaríBraziliaanse jongenSkyline ParanaguaAap in een AmazoneboomZwembad pousada BeijupiraBraziliaanse kinderenCentrum Lençois BahiaChapada DiamantinaBaai van BúziosStrandwandeling ItacimirimLokaal vervoer MaranhãoUitzicht CopacabanaVarende boot bij ParanaguaVogel in Parque das AvesLençois MaranhensesRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroRestaurant in LençoisTractor te water in AltamiraLençois MaranhensesGuaraqueçabaTafelbergen Chapada DiamantinaBraziliaanse meisjes met brilJongen met veeZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaanse vrouwenStrand Pontal do BoqueirãoUitzicht Chapada DiamantinaRegenbui Chapada DiamantinaFernando de NoronhaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloMorro de São PauloPousada TabajubaPousada do AltoFoz do Iguaçu - Devil's ThroatVervoersmiddel op Ilha MexianaParqua das AvesAlligator aan de waterkantParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuVerlaten zandweg in BraziliëJangada in Porto de GalinhasVissers op zeeVaren in Canal do JaríWitte orchidee

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op uw bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.