Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Strand Ilha do AmorStrandwandeling ItacimirimTandenpoetsen in de AmazonerivierSkyline ParanaguaVerlaten zandweg in BraziliëZwembad pousada BeijupiraVarende boot bij ParanaguaVervoer in Chapada das MesasMorro de São PauloGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaStrand Ilha do MelBraziliaanse kinderenGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroRegenbui Chapada DiamantinaBaai van BúziosTafelbergen Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaJongen met veeHuisje in Canal do JaríGuaraqueçabaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimAfstandentabel naar de AmazoneChapada DiamantinaUitzicht pousada do AltoCentrum Lençois BahiaHuis nabij BelémTuiuiu in de PantanalBraziliaanse familie in de autoFeest op Ilha do MosqueiroWatervallen Foz do IguaçuRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroCentrumVissers op zeeAanlegplaats boten in de AmazoneElektrisch trammetje in Santa TeresaTractor te water in AltamiraCentrum LençoisRestaurant in LençoisLençois MaranhensesStrandwandelingWinkel in BahiaEtende reuzenotterVarende boot op Rio TapajósZwemmende kinderenUitzicht MorretesUitzicht CopacabanaVervoersmiddel op Ilha MexianaMorro de São PauloBraziliaans meisjeGreen Lake SantarémRestaurant BeijupiraKayapó indianenParanagua baaiWassen in de lokale rivierWachten op veerbooiVarend op de Amazone rivierHuis in Canal do JaríWitte orchideeCanal do JaríBraziliaanse meisjes met brilVaren in Canal do JaríWatervallen Foz do IguaçuStrand Morro de São PauloPousada TabajubaCentrum LençoisOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse jongenFernando de NoronhaJangada in Porto de GalinhasRoutebord naar Albergue da FlorestaZwembad pousada ByblosLokaal vervoer MaranhãoVogel in Parque das AvesCanal do JaríVerkeersbordBraziliaanse vrouwenAardewerk in BelémWatervallen Foz do IguaçuAap in een AmazoneboomPousada do AltoParqua das AvesWaterval in Santa CatarinaSanta CatarinaAlligator aan de waterkantFoz do Iguaçu - Devil's ThroatParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuLençois MaranhensesMorro de São PauloPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloUitzicht Chapada DiamantinaStrand Pontal do BoqueirãoVervoer per veerboot

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op uw bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.