Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Santa CatarinaVerlaten zandweg in BraziliëUitzicht MorretesUitzicht CopacabanaVervoer in Chapada das MesasStrand Pontal do BoqueirãoRegenbui Chapada DiamantinaWinkel in BahiaHuisje in Canal do JaríBaai van BúziosUitzicht pousada do AltoFoz do Iguaçu - Devil's ThroatRoutebord naar Albergue da FlorestaRestaurant in LençoisElektrisch trammetje in Santa TeresaEtende reuzenotterParqua das AvesVarende boot op Rio TapajósHuis in Canal do JaríVervoer per veerbootCanal do JaríCentrum Lençois BahiaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimRestaurant BeijupiraPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloZwembad pousada BeijupiraGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaWaterval in Santa CatarinaVerkeersbordWitte orchideeVervoersmiddel op Ilha MexianaZwemmende kinderenHuis nabij BelémPousada do AltoMorro de São PauloAardewerk in BelémTractor te water in AltamiraStrand Ilha do MelAfstandentabel naar de AmazoneStrandwandelingCanal do JaríGuaraqueçabaAlligator aan de waterkantJongen met veeAap in een AmazoneboomBraziliaanse meisjes met brilWatervallen Foz do IguaçuVogel in Parque das AvesAanlegplaats boten in de AmazoneCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroParanagua baaiKayapó indianenVarende boot bij ParanaguaBraziliaanse familie in de autoCentrum LençoisTandenpoetsen in de AmazonerivierLençois MaranhensesSkyline ParanaguaBraziliaanse vrouwenVarend op de Amazone rivierStrand Ilha do AmorGreen Lake SantarémCentrum LençoisGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaMorro de São PauloWatervallen Foz do IguaçuJangada in Porto de GalinhasWassen in de lokale rivierVaren in Canal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneWachten op veerbooiTuiuiu in de PantanalZwembad pousada ByblosZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaLokaal vervoer MaranhãoBraziliaanse jongenVissers op zeeCentrumUitzicht Chapada DiamantinaBraziliaanse kinderenFernando de NoronhaChapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroBraziliaans meisjeWatervallen Foz do IguaçuPousada TabajubaTafelbergen Chapada DiamantinaParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuLençois MaranhensesFeest op Ilha do MosqueiroMorro de São PauloStrandwandeling ItacimirimStrand Morro de São Paulo

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.