Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Braziliaanse vrouwenVarend op de Amazone rivierVogel in Parque das AvesUitzicht MorretesWinkel in BahiaGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaCentrum LençoisHuis in Canal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaStrand Ilha do MelPousada do AltoUitzicht pousada do AltoWaterval in Santa CatarinaPousada TabajubaPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloMorro de São PauloTractor te water in AltamiraMorro de São PauloVerlaten zandweg in BraziliëBraziliaanse meisjes met brilVissers op zeeFeest op Ilha do MosqueiroBraziliaanse jongenBraziliaanse kinderenBaai van BúziosJongen met veeEtende reuzenotterZwemmende kinderenVerkeersbordWatervallen Foz do IguaçuAanlegplaats boten in de AmazoneZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimRegenbui Chapada DiamantinaVervoer per veerbootLençois MaranhensesParanagua baaiZwembad pousada BeijupiraMorro de São PauloParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuRoutebord naar Albergue da FlorestaTafelbergen Chapada DiamantinaWachten op veerbooiTuiuiu in de PantanalRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroCentrum LençoisGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLençois MaranhensesHuisje in Canal do JaríParqua das AvesWatervallen Foz do IguaçuStrand Pontal do BoqueirãoStrandwandelingGreen Lake SantarémCanal do JaríSanta CatarinaLokaal vervoer MaranhãoStrand Morro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaVaren in Canal do JaríUitzicht CopacabanaAlligator aan de waterkantWassen in de lokale rivierRestaurant BeijupiraBraziliaans meisjeCanal do JaríVarende boot op Rio TapajósFoz do Iguaçu - Devil's ThroatAfstandentabel naar de AmazoneBraziliaanse familie in de autoElektrisch trammetje in Santa TeresaFernando de NoronhaJangada in Porto de GalinhasKayapó indianenOndergelopen woud in de AmazoneRestaurant in LençoisHuis nabij BelémWatervallen Foz do IguaçuCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaTandenpoetsen in de AmazonerivierVervoer in Chapada das MesasGuaraqueçabaChapada DiamantinaStrandwandeling ItacimirimCentrumStrand Ilha do AmorWitte orchideeCentrum Lençois BahiaUitzicht Chapada DiamantinaAardewerk in BelémAap in een AmazoneboomVarende boot bij ParanaguaSkyline ParanaguaZwembad pousada Byblos

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op uw bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.