Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Routebord naar Albergue da FlorestaParqua das AvesWatervallen Foz do IguaçuAardewerk in BelémVaren in Canal do JaríCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroWassen in de lokale rivierBaai van BúziosVervoersmiddel op Ilha MexianaBraziliaanse meisjes met brilStrandwandelingWachten op veerbooiVervoer in Chapada das MesasZwembad pousada ByblosVerkeersbordVogel in Parque das AvesRestaurant BeijupiraUitzicht Chapada DiamantinaFeest op Ilha do MosqueiroCentrum LençoisLençois MaranhensesParanagua baaiStrand Ilha do MelSanta CatarinaKayapó indianenOndergelopen woud in de AmazoneWinkel in BahiaZwemmende kinderenElektrisch trammetje in Santa TeresaStrand Ilha do AmorSkyline ParanaguaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimAfstandentabel naar de AmazoneMorro de São PauloBraziliaanse vrouwenLençois MaranhensesVissers op zeeTafelbergen Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Devil's ThroatRegenbui Chapada DiamantinaUitzicht CopacabanaChapada DiamantinaWitte orchideeVarende boot bij ParanaguaCentrumParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroZwembad pousada BeijupiraJongen met veeJangada in Porto de GalinhasPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloHuis in Canal do JaríStrand Morro de São PauloVarende boot op Rio TapajósHuis nabij BelémVarend op de Amazone rivierAap in een AmazoneboomEtende reuzenotterTractor te water in AltamiraPousada TabajubaUitzicht pousada do AltoAanlegplaats boten in de AmazoneVervoer per veerbootRestaurant in LençoisGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLokaal vervoer MaranhãoBraziliaans meisjeStrand Pontal do BoqueirãoCanal do JaríFernando de NoronhaBraziliaanse familie in de autoBraziliaanse kinderenPousada do AltoCentrum Lençois BahiaHuisje in Canal do JaríUitzicht MorretesBraziliaanse jongenUitzicht Chapada DiamantinaWatervallen Foz do IguaçuTandenpoetsen in de AmazonerivierGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaVerlaten zandweg in BraziliëAlligator aan de waterkantWatervallen Foz do IguaçuZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaGuaraqueçabaTuiuiu in de PantanalStrandwandeling ItacimirimMorro de São PauloMorro de São PauloWaterval in Santa CatarinaGreen Lake SantarémCanal do JaríCentrum Lençois

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.