Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Jangada in Porto de GalinhasTuiuiu in de PantanalBraziliaanse jongenZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimParanagua baaiHuis nabij BelémWatervallen Foz do IguaçuTandenpoetsen in de AmazonerivierVarende boot bij ParanaguaMorro de São PauloStrandwandelingAap in een AmazoneboomEtende reuzenotterRegenbui Chapada DiamantinaFernando de NoronhaCentrum LençoisBraziliaanse familie in de autoStrand Pontal do BoqueirãoCanal do JaríLençois MaranhensesZwembad pousada BeijupiraJongen met veeCentrum Lençois BahiaBraziliaans meisjeLençois MaranhensesWaterval in Santa CatarinaTractor te water in AltamiraRoutebord naar Albergue da FlorestaHuis in Canal do JaríSkyline ParanaguaBraziliaanse kinderenRestaurant in LençoisAlligator aan de waterkantKayapó indianenOndergelopen woud in de AmazoneCentrumStrand Ilha do MelUitzicht Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaWatervallen Foz do IguaçuGreen Lake SantarémMorro de São PauloVervoer per veerbootPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Devil's ThroatGuaraqueçabaWassen in de lokale rivierUitzicht pousada do AltoBaai van BúziosZwemmende kinderenGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaUitzicht MorretesSanta CatarinaCentrum LençoisZwembad pousada ByblosUitzicht CopacabanaVervoer in Chapada das MesasVogel in Parque das AvesVissers op zeeCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroMorro de São PauloWinkel in BahiaLokaal vervoer MaranhãoHuisje in Canal do JaríRestaurant BeijupiraElektrisch trammetje in Santa TeresaVarend op de Amazone rivierPousada do AltoZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVaren in Canal do JaríRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroWitte orchideeStrand Morro de São PauloVarende boot op Rio TapajósBraziliaanse meisjes met brilAanlegplaats boten in de AmazoneStrandwandeling ItacimirimWachten op veerbooiChapada DiamantinaPousada TabajubaVerlaten zandweg in BraziliëFeest op Ilha do MosqueiroStrand Ilha do AmorParqua das AvesTafelbergen Chapada DiamantinaBraziliaanse vrouwenVerkeersbordCanal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaAfstandentabel naar de AmazoneWatervallen Foz do IguaçuAardewerk in Belém

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.