Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Afstandentabel naar de AmazoneWassen in de lokale rivierParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuVaren in Canal do JaríStrandwandeling ItacimirimKayapó indianenCanal do JaríWachten op veerbooiHuis in Canal do JaríVarend op de Amazone rivierAardewerk in BelémUitzicht Chapada DiamantinaRoutebord naar Albergue da FlorestaStrand Ilha do AmorPousada TabajubaBraziliaanse meisjes met brilLokaal vervoer MaranhãoParqua das AvesVerlaten zandweg in BraziliëUitzicht pousada do AltoChapada DiamantinaStrandwandelingZwembad pousada ByblosVervoer in Chapada das MesasCentrum Lençois BahiaVissers op zeeSkyline ParanaguaCentrum LençoisGreen Lake SantarémWatervallen Foz do IguaçuBraziliaanse jongenRestaurant in LençoisParanagua baaiBraziliaans meisjeLençois MaranhensesRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloWaterval in Santa CatarinaBraziliaanse kinderenWitte orchideeCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaEtende reuzenotterTuiuiu in de PantanalVarende boot op Rio TapajósMorro de São PauloMorro de São PauloHuisje in Canal do JaríStrand Pontal do BoqueirãoTafelbergen Chapada DiamantinaMorro de São PauloStrand Ilha do MelZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaFeest op Ilha do MosqueiroVogel in Parque das AvesPousada do AltoCanal do JaríBaai van BúziosBraziliaanse familie in de autoAanlegplaats boten in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneVervoer per veerbootRegenbui Chapada DiamantinaZwemmende kinderenUitzicht MorretesAlligator aan de waterkantTractor te water in AltamiraUitzicht Chapada DiamantinaVerkeersbordLençois MaranhensesHuis nabij BelémWinkel in BahiaRestaurant BeijupiraTandenpoetsen in de AmazonerivierBraziliaanse vrouwenCentrum LençoisGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaWatervallen Foz do IguaçuWatervallen Foz do IguaçuJongen met veeVarende boot bij ParanaguaZwembad pousada BeijupiraFoz do Iguaçu - Devil's ThroatGuaraqueçabaSanta CatarinaCentrumJangada in Porto de GalinhasElektrisch trammetje in Santa TeresaUitzicht CopacabanaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimStrand Morro de São PauloFernando de NoronhaAap in een AmazoneboomVervoersmiddel op Ilha Mexiana

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.