Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Restaurant BeijupiraCanal do JaríJongen met veeParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuAap in een AmazoneboomCentrum Lençois BahiaLençois MaranhensesZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaanse kinderenZwembad pousada ByblosOndergelopen woud in de AmazoneJangada in Porto de GalinhasBraziliaanse vrouwenAanlegplaats boten in de AmazoneStrand Pontal do BoqueirãoWatervallen Foz do IguaçuWinkel in BahiaStrandwandeling ItacimirimVerkeersbordZwemmende kinderenBraziliaanse meisjes met brilTafelbergen Chapada DiamantinaZwembad pousada BeijupiraCentrum LençoisRestaurant in LençoisStrand Ilha do AmorVervoer in Chapada das MesasVaren in Canal do JaríParqua das AvesVarend op de Amazone rivierStrand Morro de São PauloPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloFernando de NoronhaStrand Ilha do MelTractor te water in AltamiraWaterval in Santa CatarinaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaAfstandentabel naar de AmazoneHuisje in Canal do JaríCanal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaUitzicht Chapada DiamantinaVerlaten zandweg in BraziliëMorro de São PauloZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimParanagua baaiUitzicht Chapada DiamantinaPousada TabajubaCentrum LençoisUitzicht CopacabanaBraziliaans meisjeTuiuiu in de PantanalPousada do AltoVarende boot bij ParanaguaFeest op Ilha do MosqueiroEtende reuzenotterVissers op zeeElektrisch trammetje in Santa TeresaRoutebord naar Albergue da FlorestaRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroLençois MaranhensesWitte orchideeMorro de São PauloFoz do Iguaçu - Devil's ThroatCentrumAlligator aan de waterkantBaai van BúziosVogel in Parque das AvesWassen in de lokale rivierTandenpoetsen in de AmazonerivierVarende boot op Rio TapajósGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaMorro de São PauloLokaal vervoer MaranhãoWatervallen Foz do IguaçuGuaraqueçabaBraziliaanse familie in de autoChapada DiamantinaAardewerk in BelémHuis in Canal do JaríUitzicht pousada do AltoWachten op veerbooiCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroRegenbui Chapada DiamantinaBraziliaanse jongenKayapó indianenHuis nabij BelémStrandwandelingUitzicht MorretesGreen Lake SantarémSkyline ParanaguaVervoer per veerbootWatervallen Foz do IguaçuSanta Catarina

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.