Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Varende boot op Rio TapajósAanlegplaats boten in de AmazoneVogel in Parque das AvesMorro de São PauloEtende reuzenotterGreen Lake SantarémBraziliaanse jongenKayapó indianenTafelbergen Chapada DiamantinaSkyline ParanaguaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimVerlaten zandweg in BraziliëHuisje in Canal do JaríCanal do JaríZwembad pousada ByblosUitzicht Chapada DiamantinaAfstandentabel naar de AmazoneVervoer in Chapada das MesasBraziliaanse vrouwenCanal do JaríAardewerk in BelémWatervallen Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Devil's ThroatBraziliaanse kinderenWatervallen Foz do IguaçuWachten op veerbooiRestaurant BeijupiraGuaraqueçabaRestaurant in LençoisAlligator aan de waterkantVissers op zeeParanagua baaiUitzicht Chapada DiamantinaFeest op Ilha do MosqueiroBaai van BúziosWitte orchideeBraziliaans meisjeParqua das AvesStrandwandeling ItacimirimLokaal vervoer MaranhãoVaren in Canal do JaríHuis in Canal do JaríStrandwandelingGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVarende boot bij ParanaguaUitzicht CopacabanaTandenpoetsen in de AmazonerivierStrand Morro de São PauloCentrum LençoisRegenbui Chapada DiamantinaUitzicht MorretesPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloSanta CatarinaLençois MaranhensesWassen in de lokale rivierPousada TabajubaMorro de São PauloCentrumRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaZwemmende kinderenJangada in Porto de GalinhasWatervallen Foz do IguaçuStrand Ilha do AmorWaterval in Santa CatarinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaTuiuiu in de PantanalJongen met veePousada do AltoWinkel in BahiaVarend op de Amazone rivierUitzicht pousada do AltoBraziliaanse meisjes met brilAap in een AmazoneboomLençois MaranhensesVervoer per veerbootVervoersmiddel op Ilha MexianaCentrum LençoisVerkeersbordBraziliaanse familie in de autoCentrum Lençois BahiaFernando de NoronhaElektrisch trammetje in Santa TeresaOndergelopen woud in de AmazoneStrand Pontal do BoqueirãoZwembad pousada BeijupiraMorro de São PauloParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuRoutebord naar Albergue da FlorestaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroChapada DiamantinaHuis nabij BelémStrand Ilha do MelTractor te water in Altamira

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.