Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Strand Pontal do BoqueirãoMorro de São PauloStrand Ilha do AmorUitzicht Chapada DiamantinaZwembad pousada ByblosStrandwandeling ItacimirimGuaraqueçabaJongen met veeVaren in Canal do JaríTafelbergen Chapada DiamantinaSanta CatarinaLençois MaranhensesTandenpoetsen in de AmazonerivierUitzicht CopacabanaWinkel in BahiaRestaurant BeijupiraUitzicht MorretesVogel in Parque das AvesPousada TabajubaCentrumPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloRestaurant in LençoisUitzicht Chapada DiamantinaZwemmende kinderenGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaVervoer in Chapada das MesasHuis in Canal do JaríCentrum LençoisBraziliaans meisjeVervoersmiddel op Ilha MexianaBraziliaanse vrouwenStrand Ilha do MelStrand Morro de São PauloAlligator aan de waterkantVervoer per veerbootCentrum LençoisWatervallen Foz do IguaçuBraziliaanse kinderenVerkeersbordHuis nabij BelémParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuGreen Lake SantarémLençois MaranhensesGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaBaai van BúziosAfstandentabel naar de AmazoneVarende boot bij ParanaguaUitzicht pousada do AltoHuisje in Canal do JaríRegenbui Chapada DiamantinaAap in een AmazoneboomWatervallen Foz do IguaçuStrandwandelingAanlegplaats boten in de AmazoneWassen in de lokale rivierCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroWaterval in Santa CatarinaFoz do Iguaçu - Devil's ThroatBraziliaanse familie in de autoTuiuiu in de PantanalOndergelopen woud in de AmazoneMorro de São PauloCentrum Lençois BahiaWachten op veerbooiVerlaten zandweg in BraziliëRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroJangada in Porto de GalinhasZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimVissers op zeePousada do AltoZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaAardewerk in BelémEtende reuzenotterElektrisch trammetje in Santa TeresaBraziliaanse jongenBraziliaanse meisjes met brilWatervallen Foz do IguaçuVarende boot op Rio TapajósMorro de São PauloCanal do JaríVarend op de Amazone rivierKayapó indianenParanagua baaiCanal do JaríZwembad pousada BeijupiraSkyline ParanaguaChapada DiamantinaWitte orchideeRoutebord naar Albergue da FlorestaParqua das AvesTractor te water in AltamiraFeest op Ilha do MosqueiroFernando de NoronhaLokaal vervoer Maranhão

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.