Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Watervallen Foz do IguaçuSkyline ParanaguaRestaurant in LençoisCanal do JaríWatervallen Foz do IguaçuHuisje in Canal do JaríWitte orchideeBraziliaanse familie in de autoBaai van BúziosFernando de NoronhaVervoer in Chapada das MesasUitzicht pousada do AltoOndergelopen woud in de AmazoneVogel in Parque das AvesZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaCentrum LençoisLençois MaranhensesElektrisch trammetje in Santa TeresaAanlegplaats boten in de AmazoneBraziliaans meisjeHuis in Canal do JaríFeest op Ilha do MosqueiroWassen in de lokale rivierUitzicht MorretesEtende reuzenotterVerlaten zandweg in BraziliëUitzicht CopacabanaVissers op zeeStrand Ilha do AmorVervoer per veerbootCentrumKayapó indianenGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVervoersmiddel op Ilha MexianaVaren in Canal do JaríAlligator aan de waterkantAap in een AmazoneboomBraziliaanse meisjes met brilParqua das AvesStrand Morro de São PauloMorro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaJongen met veeStrand Ilha do MelStrandwandeling ItacimirimTuiuiu in de PantanalVerkeersbordCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroRegenbui Chapada DiamantinaBraziliaanse vrouwenMorro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Devil's ThroatRestaurant BeijupiraSanta CatarinaCentrum Lençois BahiaTandenpoetsen in de AmazonerivierWachten op veerbooiAfstandentabel naar de AmazoneStrandwandelingRoutebord naar Albergue da FlorestaTractor te water in AltamiraZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimLokaal vervoer MaranhãoWatervallen Foz do IguaçuZwemmende kinderenAardewerk in BelémBraziliaanse kinderenGreen Lake SantarémWaterval in Santa CatarinaWinkel in BahiaCentrum LençoisRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroBraziliaanse jongenZwembad pousada BeijupiraParanagua baaiCanal do JaríVarend op de Amazone rivierLençois MaranhensesJangada in Porto de GalinhasVarende boot bij ParanaguaPousada TabajubaStrand Pontal do BoqueirãoHuis nabij BelémParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuChapada DiamantinaPousada do AltoUitzicht Chapada DiamantinaVarende boot op Rio TapajósZwembad pousada ByblosPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaGuaraqueçabaMorro de São Paulo

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op uw bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.