Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Zwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimBraziliaanse meisjes met brilLençois MaranhensesStrandwandelingZwembad pousada BeijupiraBraziliaanse vrouwenVervoer per veerbootGuaraqueçabaStrand Ilha do AmorAanlegplaats boten in de AmazoneGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaAfstandentabel naar de AmazoneTractor te water in AltamiraMorro de São PauloParanagua baaiSkyline ParanaguaMorro de São PauloWatervallen Foz do IguaçuHuis nabij BelémVervoersmiddel op Ilha MexianaCanal do JaríHuisje in Canal do JaríFernando de NoronhaWinkel in BahiaCentrum Lençois BahiaRegenbui Chapada DiamantinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaJangada in Porto de GalinhasPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloKayapó indianenWatervallen Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Devil's ThroatChapada DiamantinaParqua das AvesBraziliaanse jongenAap in een AmazoneboomBraziliaanse familie in de autoOndergelopen woud in de AmazoneWachten op veerbooiPousada TabajubaZwemmende kinderenVarend op de Amazone rivierVogel in Parque das AvesBraziliaanse kinderenAlligator aan de waterkantRoutebord naar Albergue da FlorestaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroVaren in Canal do JaríRestaurant in LençoisTandenpoetsen in de AmazonerivierStrand Morro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaJongen met veeVissers op zeeFeest op Ilha do MosqueiroRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroBraziliaans meisjeWassen in de lokale rivierVarende boot op Rio TapajósPousada do AltoLençois MaranhensesGreen Lake SantarémCentrum LençoisStrand Pontal do BoqueirãoParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuVervoer in Chapada das MesasUitzicht MorretesCanal do JaríEtende reuzenotterCentrum LençoisLokaal vervoer MaranhãoUitzicht Chapada DiamantinaVerkeersbordRestaurant BeijupiraMorro de São PauloUitzicht pousada do AltoHuis in Canal do JaríWaterval in Santa CatarinaVarende boot bij ParanaguaAardewerk in BelémWatervallen Foz do IguaçuElektrisch trammetje in Santa TeresaBaai van BúziosVerlaten zandweg in BraziliëStrand Ilha do MelUitzicht Chapada DiamantinaUitzicht CopacabanaZwembad pousada ByblosGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaCentrumWitte orchideeSanta CatarinaStrandwandeling ItacimirimTuiuiu in de Pantanal

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.