Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Witte orchideePousada TabajubaWinkel in BahiaKayapó indianenMorro de São PauloZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHuis in Canal do JaríStrandwandelingBraziliaanse vrouwenGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaRegenbui Chapada DiamantinaAfstandentabel naar de AmazoneBraziliaanse meisjes met brilVerkeersbordWatervallen Foz do IguaçuStrand Ilha do AmorUitzicht Chapada DiamantinaElektrisch trammetje in Santa TeresaStrand Ilha do MelEtende reuzenotterCentrum LençoisVaren in Canal do JaríMorro de São PauloCentrum Lençois BahiaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimCanal do JaríLokaal vervoer MaranhãoVarende boot op Rio TapajósStrand Morro de São PauloZwembad pousada BeijupiraTafelbergen Chapada DiamantinaVervoer per veerbootRestaurant BeijupiraUitzicht pousada do AltoTuiuiu in de PantanalChapada DiamantinaFoz do Iguaçu - Devil's ThroatGuaraqueçabaUitzicht MorretesJongen met veeParanagua baaiBraziliaanse jongenVissers op zeeCentrumHuis nabij BelémCanal do JaríLençois MaranhensesVervoer in Chapada das MesasRoutebord naar Albergue da FlorestaStrandwandeling ItacimirimVogel in Parque das AvesTandenpoetsen in de AmazonerivierStrand Pontal do BoqueirãoVarend op de Amazone rivierBaai van BúziosPousada do AltoTractor te water in AltamiraSanta CatarinaZwemmende kinderenWachten op veerbooiRestaurant in LençoisCentrum LençoisWatervallen Foz do IguaçuBraziliaanse kinderenAap in een AmazoneboomGreen Lake SantarémRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroFernando de NoronhaBraziliaanse familie in de autoWassen in de lokale rivierParqua das AvesMorro de São PauloParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuHuisje in Canal do JaríCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroBraziliaans meisjeZwembad pousada ByblosOndergelopen woud in de AmazoneAanlegplaats boten in de AmazoneSkyline ParanaguaVervoersmiddel op Ilha MexianaWaterval in Santa CatarinaAardewerk in BelémUitzicht Chapada DiamantinaFeest op Ilha do MosqueiroLençois MaranhensesJangada in Porto de GalinhasAlligator aan de waterkantVerlaten zandweg in BraziliëVarende boot bij ParanaguaPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloWatervallen Foz do IguaçuUitzicht Copacabana

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.