Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Strand Ilha do MelVissers op zeeUitzicht pousada do AltoFoz do Iguaçu - Devil's ThroatWitte orchideeParqua das AvesEtende reuzenotterVerlaten zandweg in BraziliëFeest op Ilha do MosqueiroVervoer in Chapada das MesasCentrumVarende boot op Rio TapajósHuisje in Canal do JaríGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaBraziliaanse jongenRoutebord naar Albergue da FlorestaStrandwandelingUitzicht Chapada DiamantinaZwembad pousada ByblosHuis nabij BelémTuiuiu in de PantanalZwemmende kinderenBaai van BúziosSanta CatarinaUitzicht MorretesWatervallen Foz do IguaçuZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimBraziliaanse familie in de autoTafelbergen Chapada DiamantinaPousada do AltoStrand Morro de São PauloUitzicht Chapada DiamantinaChapada DiamantinaLokaal vervoer MaranhãoBraziliaanse meisjes met brilMorro de São PauloVervoer per veerbootAardewerk in BelémAap in een AmazoneboomPousada TabajubaAanlegplaats boten in de AmazoneGreen Lake SantarémBraziliaanse kinderenParanagua baaiCanal do JaríWatervallen Foz do IguaçuRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroCentrum LençoisSkyline ParanaguaKayapó indianenRestaurant in LençoisWassen in de lokale rivierWachten op veerbooiVarende boot bij ParanaguaJongen met veeVaren in Canal do JaríZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaCanal do JaríParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuTandenpoetsen in de AmazonerivierWinkel in BahiaAfstandentabel naar de AmazoneJangada in Porto de GalinhasElektrisch trammetje in Santa TeresaVerkeersbordWaterval in Santa CatarinaLençois MaranhensesCentrum LençoisGuaraqueçabaPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloStrand Ilha do AmorBraziliaans meisjeCentrum Lençois BahiaVervoersmiddel op Ilha MexianaAlligator aan de waterkantStrand Pontal do BoqueirãoGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaZwembad pousada BeijupiraMorro de São PauloUitzicht CopacabanaBraziliaanse vrouwenRestaurant BeijupiraHuis in Canal do JaríVarend op de Amazone rivierTractor te water in AltamiraFernando de NoronhaWatervallen Foz do IguaçuOndergelopen woud in de AmazoneCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroLençois MaranhensesStrandwandeling ItacimirimRegenbui Chapada DiamantinaMorro de São PauloVogel in Parque das Aves

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.