Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Huis nabij BelémPousada do AltoMorro de São PauloHuis in Canal do JaríCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroWatervallen Foz do IguaçuBraziliaanse familie in de autoStrandwandeling ItacimirimUitzicht MorretesVarende boot op Rio TapajósElektrisch trammetje in Santa TeresaRoutebord naar Albergue da FlorestaBaai van BúziosAanlegplaats boten in de AmazoneParqua das AvesLokaal vervoer MaranhãoBraziliaanse kinderenAap in een AmazoneboomAfstandentabel naar de AmazoneFernando de NoronhaHuisje in Canal do JaríWachten op veerbooiVarend op de Amazone rivierSkyline ParanaguaVervoer per veerbootRestaurant in LençoisParanagua baaiWitte orchideeParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuLençois MaranhensesGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaBraziliaans meisjeRestaurant BeijupiraAardewerk in BelémVissers op zeeJangada in Porto de GalinhasEtende reuzenotterVaren in Canal do JaríUitzicht Chapada DiamantinaStrandwandelingTandenpoetsen in de AmazonerivierGreen Lake SantarémUitzicht pousada do AltoStrand Morro de São PauloCanal do JaríTractor te water in AltamiraStrand Pontal do BoqueirãoCentrum Lençois BahiaRegenbui Chapada DiamantinaStrand Ilha do AmorCanal do JaríPousada TabajubaWassen in de lokale rivierZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimUitzicht CopacabanaVogel in Parque das AvesBraziliaanse vrouwenBraziliaanse meisjes met brilStrand Ilha do MelKayapó indianenRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroMorro de São PauloGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaZwembad pousada ByblosLençois MaranhensesZwemmende kinderenAlligator aan de waterkantGuaraqueçabaVarende boot bij ParanaguaChapada DiamantinaWatervallen Foz do IguaçuSanta CatarinaMorro de São PauloTafelbergen Chapada DiamantinaFeest op Ilha do MosqueiroWaterval in Santa CatarinaVerkeersbordVerlaten zandweg in BraziliëCentrum LençoisVervoersmiddel op Ilha MexianaWinkel in BahiaZwembad pousada BeijupiraCentrum LençoisVervoer in Chapada das MesasCentrumPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloOndergelopen woud in de AmazoneFoz do Iguaçu - Devil's ThroatBraziliaanse jongenJongen met veeTuiuiu in de PantanalUitzicht Chapada DiamantinaWatervallen Foz do Iguaçu

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.