Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Varende boot op Rio TapajósTractor te water in AltamiraWatervallen Foz do IguaçuElektrisch trammetje in Santa TeresaBraziliaans meisjeBraziliaanse vrouwenParqua das AvesUitzicht Chapada DiamantinaAfstandentabel naar de AmazoneWitte orchideeJongen met veeChapada DiamantinaRestaurant in LençoisGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaParanagua baaiAardewerk in BelémCentrumCanal do JaríBraziliaanse familie in de autoHuis in Canal do JaríTuiuiu in de PantanalJangada in Porto de GalinhasVaren in Canal do JaríHuis nabij BelémCentrum Lençois BahiaVervoer in Chapada das MesasUitzicht MorretesAanlegplaats boten in de AmazoneStrand Pontal do BoqueirãoUitzicht pousada do AltoAap in een AmazoneboomUitzicht CopacabanaWachten op veerbooiMorro de São PauloStrand Morro de São PauloMorro de São PauloAlligator aan de waterkantVervoersmiddel op Ilha MexianaRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroZwemmende kinderenTandenpoetsen in de AmazonerivierCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroCentrum LençoisBraziliaanse meisjes met brilWaterval in Santa CatarinaStrand Ilha do AmorBraziliaanse jongenFernando de NoronhaMorro de São PauloZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaRegenbui Chapada DiamantinaWatervallen Foz do IguaçuEtende reuzenotterVarend op de Amazone rivierVogel in Parque das AvesVervoer per veerbootGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaStrand Ilha do MelLençois MaranhensesZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimRestaurant BeijupiraLençois MaranhensesVerkeersbordWinkel in BahiaSanta CatarinaVerlaten zandweg in BraziliëCentrum LençoisWassen in de lokale rivierSkyline ParanaguaStrandwandeling ItacimirimCanal do JaríRoutebord naar Albergue da FlorestaFeest op Ilha do MosqueiroLokaal vervoer MaranhãoHuisje in Canal do JaríBraziliaanse kinderenPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloPousada do AltoParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuFoz do Iguaçu - Devil's ThroatTafelbergen Chapada DiamantinaZwembad pousada ByblosVarende boot bij ParanaguaZwembad pousada BeijupiraWatervallen Foz do IguaçuOndergelopen woud in de AmazoneGuaraqueçabaVissers op zeeKayapó indianenGreen Lake SantarémStrandwandelingUitzicht Chapada DiamantinaPousada TabajubaBaai van Búzios

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.