Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Tafelbergen Chapada DiamantinaMorro de São PauloVarende boot bij ParanaguaZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimFoz do Iguaçu - Devil's ThroatSkyline ParanaguaWatervallen Foz do IguaçuRestaurant BeijupiraHuis nabij BelémBraziliaanse meisjes met brilStrand Ilha do MelFernando de NoronhaTandenpoetsen in de AmazonerivierZwemmende kinderenWaterval in Santa CatarinaMorro de São PauloZwembad pousada BeijupiraFeest op Ilha do MosqueiroBraziliaanse jongenWitte orchideeBraziliaanse kinderenEtende reuzenotterVervoer in Chapada das MesasCanal do JaríZwembad pousada ByblosTractor te water in AltamiraUitzicht MorretesUitzicht Chapada DiamantinaParanagua baaiWachten op veerbooiVarend op de Amazone rivierCentrum Lençois BahiaStrand Ilha do AmorLençois MaranhensesGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHuis in Canal do JaríRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroWassen in de lokale rivierLençois MaranhensesCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroChapada DiamantinaVerkeersbordKayapó indianenWatervallen Foz do IguaçuVissers op zeeLokaal vervoer MaranhãoAardewerk in BelémCentrumWatervallen Foz do IguaçuVarende boot op Rio TapajósRegenbui Chapada DiamantinaCentrum LençoisAfstandentabel naar de AmazoneBaai van BúziosAanlegplaats boten in de AmazoneGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaMorro de São PauloParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuHuisje in Canal do JaríVerlaten zandweg in BraziliëBraziliaans meisjeAlligator aan de waterkantVaren in Canal do JaríCanal do JaríRoutebord naar Albergue da FlorestaJongen met veeStrand Morro de São PauloGuaraqueçabaUitzicht Chapada DiamantinaStrandwandelingPousada TabajubaPousada do AltoAap in een AmazoneboomVervoer per veerbootGreen Lake SantarémCentrum LençoisElektrisch trammetje in Santa TeresaUitzicht pousada do AltoTuiuiu in de PantanalStrand Pontal do BoqueirãoVervoersmiddel op Ilha MexianaUitzicht CopacabanaWinkel in BahiaParqua das AvesStrandwandeling ItacimirimJangada in Porto de GalinhasVogel in Parque das AvesBraziliaanse vrouwenRestaurant in LençoisZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaSanta CatarinaOndergelopen woud in de AmazonePão de Açucar | Suikerbrood in São PauloBraziliaanse familie in de auto

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.