Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Pousada do AltoRoutebord naar Albergue da FlorestaLençois MaranhensesWitte orchideeVervoer per veerbootRestaurant BeijupiraRegenbui Chapada DiamantinaHuis in Canal do JaríWatervallen Foz do IguaçuStrandwandeling ItacimirimPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloWinkel in BahiaRestaurant in LençoisVervoer in Chapada das MesasVarende boot op Rio TapajósUitzicht MorretesMorro de São PauloParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuGreen Lake SantarémTuiuiu in de PantanalParanagua baaiUitzicht Chapada DiamantinaZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaUitzicht pousada do AltoZwemmende kinderenVerkeersbordAardewerk in BelémCanal do JaríAanlegplaats boten in de AmazoneStrand Ilha do MelCanal do JaríTafelbergen Chapada DiamantinaHuis nabij BelémBraziliaans meisjeFoz do Iguaçu - Devil's ThroatAap in een AmazoneboomStrandwandelingFernando de NoronhaAfstandentabel naar de AmazoneGuaraqueçabaHuisje in Canal do JaríCentrum Lençois BahiaUitzicht Chapada DiamantinaVarende boot bij ParanaguaEtende reuzenotterWatervallen Foz do IguaçuPousada TabajubaCentrum LençoisGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroOndergelopen woud in de AmazoneBraziliaanse vrouwenChapada DiamantinaKayapó indianenZwembad pousada ByblosVervoersmiddel op Ilha MexianaVerlaten zandweg in BraziliëBaai van BúziosVaren in Canal do JaríTandenpoetsen in de AmazonerivierWaterval in Santa CatarinaCentrumWachten op veerbooiLençois MaranhensesVissers op zeeAlligator aan de waterkantSanta CatarinaMorro de São PauloLokaal vervoer MaranhãoStrand Pontal do BoqueirãoUitzicht CopacabanaZwembad pousada BeijupiraWatervallen Foz do IguaçuSkyline ParanaguaVarend op de Amazone rivierGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaBraziliaanse familie in de autoCentrum LençoisTractor te water in AltamiraStrand Ilha do AmorJongen met veeZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimBraziliaanse kinderenWassen in de lokale rivierVogel in Parque das AvesMorro de São PauloFeest op Ilha do MosqueiroParqua das AvesBraziliaanse meisjes met brilJangada in Porto de GalinhasElektrisch trammetje in Santa TeresaBraziliaanse jongenRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroStrand Morro de São Paulo

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.