Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Skyline ParanaguaGreen Lake SantarémUitzicht Chapada DiamantinaHuis in Canal do JaríWaterval in Santa CatarinaCentrum LençoisVervoer in Chapada das MesasCentrumAap in een AmazoneboomRoutebord naar Albergue da FlorestaTuiuiu in de PantanalStrandwandeling ItacimirimStrand Pontal do BoqueirãoBraziliaans meisjeLençois MaranhensesVarend op de Amazone rivierVarende boot op Rio TapajósRegenbui Chapada DiamantinaWatervallen Foz do IguaçuChapada DiamantinaAanlegplaats boten in de AmazoneZwembad pousada ByblosAlligator aan de waterkantWassen in de lokale rivierLençois MaranhensesRestaurant in LençoisPousada do AltoWatervallen Foz do IguaçuUitzicht pousada do AltoWinkel in BahiaTandenpoetsen in de AmazonerivierZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimVervoersmiddel op Ilha MexianaBraziliaanse meisjes met brilUitzicht MorretesGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuJangada in Porto de GalinhasGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaMorro de São PauloRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroGuaraqueçabaFoz do Iguaçu - Devil's ThroatUitzicht Chapada DiamantinaWachten op veerbooiVarende boot bij ParanaguaAfstandentabel naar de AmazoneElektrisch trammetje in Santa TeresaVissers op zeeWatervallen Foz do IguaçuStrand Ilha do MelRestaurant BeijupiraVaren in Canal do JaríParqua das AvesLokaal vervoer MaranhãoStrand Morro de São PauloBraziliaanse kinderenZwembad pousada BeijupiraOndergelopen woud in de AmazoneTractor te water in AltamiraSanta CatarinaStrandwandelingBraziliaanse jongenPousada TabajubaKayapó indianenCentrum Lençois BahiaMorro de São PauloBraziliaanse familie in de autoCanal do JaríBraziliaanse vrouwenAardewerk in BelémEtende reuzenotterVerlaten zandweg in BraziliëJongen met veeHuis nabij BelémCentrum LençoisVerkeersbordBaai van BúziosZwemmende kinderenUitzicht CopacabanaVogel in Parque das AvesHuisje in Canal do JaríStrand Ilha do AmorCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroFeest op Ilha do MosqueiroMorro de São PauloFernando de NoronhaPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloWitte orchideeCanal do JaríVervoer per veerbootZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaParanagua baaiTafelbergen Chapada Diamantina

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.