Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Braziliaanse familie in de autoParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuCentrum LençoisZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaVervoersmiddel op Ilha MexianaPousada TabajubaZwembad pousada ByblosUitzicht Chapada DiamantinaTandenpoetsen in de AmazonerivierAlligator aan de waterkantCentrumStrand Pontal do BoqueirãoSanta CatarinaWatervallen Foz do IguaçuElektrisch trammetje in Santa TeresaParqua das AvesVissers op zeeGuaraqueçabaUitzicht Chapada DiamantinaBaai van BúziosVogel in Parque das AvesSkyline ParanaguaBraziliaans meisjeUitzicht CopacabanaFeest op Ilha do MosqueiroRoutebord naar Albergue da FlorestaWachten op veerbooiVervoer in Chapada das MesasHuisje in Canal do JaríLençois MaranhensesAap in een AmazoneboomBraziliaanse kinderenRegenbui Chapada DiamantinaHuis nabij BelémZwembad pousada BeijupiraJongen met veeParanagua baaiStrandwandeling ItacimirimUitzicht MorretesJangada in Porto de GalinhasPousada do AltoVaren in Canal do JaríVerkeersbordHuis in Canal do JaríCentrum LençoisVarende boot bij ParanaguaLençois MaranhensesVarende boot op Rio TapajósChapada DiamantinaTafelbergen Chapada DiamantinaMorro de São PauloStrand Ilha do AmorStrandwandelingWitte orchideeBraziliaanse meisjes met brilRestaurant in LençoisFernando de NoronhaUitzicht pousada do AltoGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaTuiuiu in de PantanalAfstandentabel naar de AmazoneBraziliaanse vrouwenLokaal vervoer MaranhãoCentrum Lençois BahiaOndergelopen woud in de AmazoneWaterval in Santa CatarinaWatervallen Foz do IguaçuZwemmende kinderenEtende reuzenotterGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVerlaten zandweg in BraziliëTractor te water in AltamiraKayapó indianenCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroWatervallen Foz do IguaçuZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimWassen in de lokale rivierVarend op de Amazone rivierAardewerk in BelémMorro de São PauloCanal do JaríRestaurant BeijupiraRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloFoz do Iguaçu - Devil's ThroatStrand Morro de São PauloStrand Ilha do MelWinkel in BahiaCanal do JaríAanlegplaats boten in de AmazoneMorro de São PauloGreen Lake SantarémBraziliaanse jongenVervoer per veerboot

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.