Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Braziliaanse kinderenRestaurant in LençoisJongen met veeWassen in de lokale rivierBraziliaans meisjeCentrum Lençois BahiaPousada do AltoChapada DiamantinaVarende boot op Rio TapajósUitzicht MorretesAardewerk in BelémVervoer per veerbootFoz do Iguaçu - Devil's ThroatStrandwandeling ItacimirimAap in een AmazoneboomUitzicht CopacabanaCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroCentrum LençoisVogel in Parque das AvesBraziliaanse familie in de autoZwemmende kinderenWatervallen Foz do IguaçuZwembad pousada ByblosJangada in Porto de GalinhasVerkeersbordHuis nabij BelémCentrumParanagua baaiBraziliaanse vrouwenCentrum LençoisKayapó indianenSkyline ParanaguaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaGreen Lake SantarémMorro de São PauloCanal do JaríWinkel in BahiaUitzicht Chapada DiamantinaUitzicht Chapada DiamantinaRestaurant BeijupiraStrand Pontal do BoqueirãoMorro de São PauloWachten op veerbooiAlligator aan de waterkantWatervallen Foz do IguaçuLençois MaranhensesRestaurant Sobrenatural in Rio de JaneiroUitzicht pousada do AltoVissers op zeeTafelbergen Chapada DiamantinaEtende reuzenotterWitte orchideeZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimParqua das AvesStrand Ilha do MelRoutebord naar Albergue da FlorestaGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaAanlegplaats boten in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha MexianaWaterval in Santa CatarinaAfstandentabel naar de AmazoneZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaTuiuiu in de PantanalHuisje in Canal do JaríZwembad pousada BeijupiraVaren in Canal do JaríPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloMorro de São PauloVerlaten zandweg in BraziliëWatervallen Foz do IguaçuHuis in Canal do JaríPousada TabajubaElektrisch trammetje in Santa TeresaStrand Ilha do AmorVarend op de Amazone rivierBraziliaanse meisjes met brilGuaraqueçabaVarende boot bij ParanaguaStrandwandelingTandenpoetsen in de AmazonerivierCanal do JaríBraziliaanse jongenLençois MaranhensesVervoer in Chapada das MesasSanta CatarinaRegenbui Chapada DiamantinaParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuBaai van BúziosFeest op Ilha do MosqueiroOndergelopen woud in de AmazoneFernando de NoronhaTractor te water in AltamiraStrand Morro de São PauloLokaal vervoer Maranhão

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.