Logo BrazilTours
Bel met BrazilTours 0348 - 484084
Pousada do AltoGuaraqueçabaWassen in de lokale rivierTafelbergen Chapada DiamantinaLokaal vervoer MaranhãoBraziliaans meisjeStrand Ilha do MelBraziliaanse vrouwenParanagua baaiWatervallen Foz do IguaçuVogel in Parque das AvesZwembad pousada BeijupiraVerlaten zandweg in BraziliëZwemmende dolfijnen bij Fernando de NoronhaTractor te water in AltamiraUitzicht CopacabanaUitzicht Chapada DiamantinaVerkeersbordVervoer in Chapada das MesasUitzicht Chapada DiamantinaAardewerk in BelémPão de Açucar | Suikerbrood in São PauloCentrum LençoisAlligator aan de waterkantStrandwandeling ItacimirimLençois MaranhensesStrand Morro de São PauloUitzicht pousada do AltoTuiuiu in de PantanalFoz do Iguaçu - Devil's ThroatCentrum Lençois BahiaVarende boot op Rio TapajósZwembad pousada Praia das Ondas in ItacimirimPousada TabajubaZwemmende kinderenCanal do JaríTandenpoetsen in de AmazonerivierFernando de NoronhaBraziliaanse kinderenBaai van BúziosVarende boot bij ParanaguaSanta CatarinaElektrisch trammetje in Santa TeresaStrand Pontal do BoqueirãoVissers op zeeEtende reuzenotterRoutebord naar Albergue da FlorestaHuisje in Canal do JaríVervoer per veerbootLençois MaranhensesGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaBraziliaanse jongenZwembad pousada ByblosMorro de São PauloCentrumCentrum LençoisAanlegplaats boten in de AmazoneMorro de São PauloWaterval in Santa CatarinaFeest op Ilha do MosqueiroGruta Lapa Doce bij Chapada DiamantinaRestaurant in LençoisWitte orchideeWinkel in BahiaAfstandentabel naar de AmazoneSkyline ParanaguaKayapó indianenWatervallen Foz do IguaçuParqua das AvesJangada in Porto de GalinhasHuis nabij BelémRegenbui Chapada DiamantinaMorro de São PauloCanal do JaríStrandwandelingAap in een AmazoneboomParque das Aves | Birdpark in Foz do IguaçuUitzicht MorretesVarend op de Amazone rivierStrand Ilha do AmorBraziliaanse familie in de autoVaren in Canal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaRestaurant BeijupiraOndergelopen woud in de AmazoneWatervallen Foz do IguaçuJongen met veeGreen Lake SantarémCorcovado | Christusbeeld in Rio de JaneiroWachten op veerbooiHuis in Canal do JaríChapada DiamantinaBraziliaanse meisjes met brilRestaurant Sobrenatural in Rio de Janeiro

En verder

Voor zeer uitgebreide informatie over de door ons aangeboden bestemmingen in Brazilië over land, cultuur, historie, geografische ligging, plaatselijke gewoonten en gebruiken, bevolking, bezienswaardigheden, belangrijkste steden en regio's, klimaat, etc., verwijzen wij je naar de betreffende pagina's op de website van BrazilTours.

Hotelclassificaties

De door ons aangeboden hotels zijn door ons zo objectief mogelijk beoordeeld op verschillende punten van comfort, ligging en service. Hierbij hebben wij een eigen waarderingssysteem opgesteld:
* tot *1/2 eenvoudig
** tot **1/2 toeristenklasse
*** tot ***1/2 middenklasse
**** tot ****1/2 eerste klasse
***** luxe klasse

Onvolkomenheden op je bestemming

Er kunnen zich, hoewel wij en onze agenten aan de uitvoering van de reis alle zorg besteden, ter plaatse omstandigheden voordoen waarmee je het niet eens kunt zijn. Vaak kan het tot een oplossing komen door contact op te nemen met onze Nederlandse of lokale vertegenwoordiging, waarbij je hen een door hem en jezelf ondertekende verklaring dient te vragen waarin je bezwaren zijn vermeld.
Wanneer wij op je bestemming niet beschikken over een lokale vertegenwoordiging of wanneer deze niet bereikbaar is, dan verzoeken wij je je klacht bij het hotelmanagement te deponeren en ons direct vanuit je verblijfplaats per fax, telefoon of e-mail te informeren.
Binnen 3 weken na terugkomst kan je je verklaring aan ons zenden. Zónder de op je vakantiebestemming afgegeven verklaring kunnen wij een klacht niet in behandeling nemen!

Reisduur

De reisduur staat steeds in hele dagen vermeld inclusief de dag van vertrek en de dag van aankomst in Nederland. Nuttig om te weten bij het afsluiten van je reisverzekering.

Wisselkoersen / tarieven / luchthavenbelastingen en toeslagen

De door BrazilTours gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op prijzen, valutakoersen en belastingen zoals bekend bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hoewel ons hele programma op internet is gepubliceerd en BrazilTours hierdoor de mogelijkheid heeft aanpassingen zeer snel te verwerken, zijn de gehanteerde prijzen steeds onder voorbehoud van tussentijdse valutawijzigingen, brandstoftoeslagen, door de overheid opgelegde belastingen of verhogingen, veiligheidsheffingen, tariefsverhogingen door de (hotel)leveranciers, (lokale) luchtvaartmaatschappijen en/of overheden en derhalve zonder kennisgeving aan wijzigingen onderhevig.

De prijs van kerosine is hoog en aan wisselingen onderhavig. Alle luchtvaartmaatschappijen heffen daarom een brandstoftoeslag op tickets. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van de ontwikkelingen op de oliemarkt. Aangezien de prijs van olie steeds verder toeneemt wordt het bedrag voor te betalen brandstoftoeslag per ticket gedurende het jaar vaak tussentijds verhoogd. Soms zelfs meerdere keren.
Helaas zijn wij genoodzaakt de verhoging die de luchtvaartmaatschappij doorvoert, door te berekenen, óók bij bestaande boekingen. Je bent hiervan alleen gevrijwaard wanneer je als aanbetaling het volledige bedrag van de tickets hebt voldaan en dientengevolge de tickets door ons zijn besteld.
Naast de verhoging(en) van de brandstoftoeslag voeren veel luchthavens verhogingen van de veiligheidsheffingen door.